Születésnapi rendezvényhelyszín

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Születésnap Budapesten

A születésnap az egyik legtöbb érzelmet kiváltó ünnep az ember életében. Valaki szereti és van, akit kifejezetten rosszul érint. De az biztos, hogy senkit sem hagy hidegen. Azok, aki nem szeretik, arra hivatkoznak, hogy az öregedésükre emlékezteti őket ez a nap.

Születésnapi rendezvényhelyszín

Ugyan akkor az is biztos, hogy érintsen bárkit és bárhogyan ez a nap, senki nem tudna nemet mondani egy születésnapi bulira, köszöntésre. Persze, hogy ha még titokban is szervezik, akkor végképp nem.Budapesten akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megülni ezt a nagy napot. Ez a hely az ország legmodernebb rendezvényhelyszínében, a Groupama Arénában felépített Gólvonal Bisztróban létesült.

Születésnapi buli helyszín Budapesten – Ünnepeld meg te is születésnapodat a a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd mindig otthon megrendezni ezt az összejövetelt, inkább egy profi, segítőkész csapatra bíznád a rendezvény megszervezését, akkor a Gólvonal Bisztró a legjobb hely. Tudvalevő, hogy nehéz megtalálni a legjobb születésnapi buli helyszínt Budapesten, hiszen manapság sajnos nagyon sok esetben csalódnak az emberek a születésnapi buli helyszínek miatt. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak.

Születésnapi buli helyszín Budapesten mindenkinek

Az Bisztró a Ferencváros stadionjában található, tehát első sorban a Fradi érzelmű emberek számára jelent igazi élményt. Ettől függetlenül azonban senkit nem zárnak ki természetesen a születésnap élményéből, hiszen bár a helyszín „zöld”, de ezen felül egy sportbárról is szó van egy személyben, tehát mindenki számára megoldást jelent ha születésnapról van szó. A Gólvonal Bisztróban dolgozók megteremtik a legtökéletesebb hangulatot ahhoz, hogy a születésnapod olyan legyen, mint ahogyan álmaidban láttad. Nincs más dolgod tehát, mint hogy elmenj ide a baráti társaságoddal és megünnepeld ezt a nagy napot. A Bisztró munkatársai pedig ünnepeltet pedig egy csodaszép, esztétikus és finom tortával lepik meg az ünnepeltet.

 

Születésnapi buli helyszín Budapesten, jó parkolással, jó tömegközlekedéssel

Sok hely legnagyobb hibája az, hogy rossz élmény már az eljutás is oda. Ha mindenki sörözik, akkor problémás az eljutás. A Népliget azonban a legjobb hely ebből a szempontból is, hiszen a tömegközlekedés talán a legjobbnak mondható a város egészét tekintve, ha pedig vannak, akik mégis autóval érkeznek, azoknak csak egy ugrásnyira van a parkolók tömege.

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid szülinapját. A Bisztró dolgozói mindenben a segítségedre lesznek, hiszen a szervést átvállalják, az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Kulturális rendezvények
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek