Születésnapi rendezvényhelyszín

2018. Július 17. Kedd - Endre, Elek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Július 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Születésnap Budapesten

A születésnap az egyik legtöbb érzelmet kiváltó ünnep az ember életében. Valaki szereti és van, akit kifejezetten rosszul érint. De az biztos, hogy senkit sem hagy hidegen. Azok, aki nem szeretik, arra hivatkoznak, hogy az öregedésükre emlékezteti őket ez a nap.

Születésnapi rendezvényhelyszín

Ugyan akkor az is biztos, hogy érintsen bárkit és bárhogyan ez a nap, senki nem tudna nemet mondani egy születésnapi bulira, köszöntésre. Persze, hogy ha még titokban is szervezik, akkor végképp nem.Budapesten akad egy hely, ahol a legjobb körülmények közt lehet megülni ezt a nagy napot. Ez a hely az ország legmodernebb rendezvényhelyszínében, a Groupama Arénában felépített Gólvonal Bisztróban létesült.

Születésnapi buli helyszín Budapesten – Ünnepeld meg te is születésnapodat a a legjobb helyen!

Ha nem szeretnéd mindig otthon megrendezni ezt az összejövetelt, inkább egy profi, segítőkész csapatra bíznád a rendezvény megszervezését, akkor a Gólvonal Bisztró a legjobb hely. Tudvalevő, hogy nehéz megtalálni a legjobb születésnapi buli helyszínt Budapesten, hiszen manapság sajnos nagyon sok esetben csalódnak az emberek a születésnapi buli helyszínek miatt. Ez a hely azonban minden szempontból megfelel a kívánalmaknak.

Születésnapi buli helyszín Budapesten mindenkinek

Az Bisztró a Ferencváros stadionjában található, tehát első sorban a Fradi érzelmű emberek számára jelent igazi élményt. Ettől függetlenül azonban senkit nem zárnak ki természetesen a születésnap élményéből, hiszen bár a helyszín „zöld”, de ezen felül egy sportbárról is szó van egy személyben, tehát mindenki számára megoldást jelent ha születésnapról van szó. A Gólvonal Bisztróban dolgozók megteremtik a legtökéletesebb hangulatot ahhoz, hogy a születésnapod olyan legyen, mint ahogyan álmaidban láttad. Nincs más dolgod tehát, mint hogy elmenj ide a baráti társaságoddal és megünnepeld ezt a nagy napot. A Bisztró munkatársai pedig ünnepeltet pedig egy csodaszép, esztétikus és finom tortával lepik meg az ünnepeltet.

 

Születésnapi buli helyszín Budapesten, jó parkolással, jó tömegközlekedéssel

Sok hely legnagyobb hibája az, hogy rossz élmény már az eljutás is oda. Ha mindenki sörözik, akkor problémás az eljutás. A Népliget azonban a legjobb hely ebből a szempontból is, hiszen a tömegközlekedés talán a legjobbnak mondható a város egészét tekintve, ha pedig vannak, akik mégis autóval érkeznek, azoknak csak egy ugrásnyira van a parkolók tömege.

Ha megtetszett az ajánlat, akkor nincs más dolgod, mint hogy kattints ide, hogy megélhesd álmaid szülinapját. A Bisztró dolgozói mindenben a segítségedre lesznek, hiszen a szervést átvállalják, az ünnepeltnek és a barátoknak, családtagoknak, csak meg kell érkezniük és jól kell magukat érezni.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Kulturális rendezvények
címkék: Budapest
Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

CNN Budapestet említi

A CNN népszerűsíti a magyar fővárost

Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.  


További cikkek