A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

2018. Március 21. Szerda - Benedek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: Kósa Krisztina

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Méltán nyerte el a Világ Legszebb Kávéháza címet, hiszen bámulatosan szép, impozáns épülete, mesés belső terei akár egy rendezvény helyszínéül is szolgálhatnak – legyen szó egy exkluzív alkalomról vagy egy elegáns esküvőről. 

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Aki házasodni készül, esetleg egy különleges összejövetelt szervez barátainak, kollégáinak, bizonyára sok-sok helyszínt végigjár, mire megtalálja álmai netovábbját, mely minden szempontból megfelel a várakozásoknak. Akad azonban egy olyan, mely több mint tökéletes lehet, ha exkluzív alkalomra keresnénk termet: ez a New York Kávéház. És hogy miért is?

 

Legyen szó akár magánjellegű, akár üzleti rendezvényről, az egész eseményt meghatározza az, hogy hol tartják. A tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása nem könnyű feladat – különösen akkor, ha előkelő eseményről van szó, hiszen a különleges környezetben tartott rendezvények eleganciája már az érkezéskor elvarázsolja a résztvevőket, és azt az érzést kelti a vendégekben, hogy figyelnek rájuk. Mindemellett egy exkluzív rendezvényhelyszín nem holmi szép terem némi megválogatott dekorációval és kifogástalan öltözékű pincérekkel, hiszen az épület belső tereinek kialakítása és díszítése, valamint a helyszín hangulata is meghatározó.

 

 

Lehet, hogy már ennyi is meggyőzött titeket, és így a New York Kávéház , illetve a Salon Restaurant lesz a megfelelő helyszín leendő rendezvényetekhez, mely évszázados múlttal remdelkezik, hiszen idén már 123 éves. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek