A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

2017. December 15. Péntek - Valér  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események December 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: Kósa Krisztina

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Méltán nyerte el a Világ Legszebb Kávéháza címet, hiszen bámulatosan szép, impozáns épülete, mesés belső terei akár egy rendezvény helyszínéül is szolgálhatnak – legyen szó egy exkluzív alkalomról vagy egy elegáns esküvőről. 

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Aki házasodni készül, esetleg egy különleges összejövetelt szervez barátainak, kollégáinak, bizonyára sok-sok helyszínt végigjár, mire megtalálja álmai netovábbját, mely minden szempontból megfelel a várakozásoknak. Akad azonban egy olyan, mely több mint tökéletes lehet, ha exkluzív alkalomra keresnénk termet: ez a New York Kávéház. És hogy miért is?

 

Legyen szó akár magánjellegű, akár üzleti rendezvényről, az egész eseményt meghatározza az, hogy hol tartják. A tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása nem könnyű feladat – különösen akkor, ha előkelő eseményről van szó, hiszen a különleges környezetben tartott rendezvények eleganciája már az érkezéskor elvarázsolja a résztvevőket, és azt az érzést kelti a vendégekben, hogy figyelnek rájuk. Mindemellett egy exkluzív rendezvényhelyszín nem holmi szép terem némi megválogatott dekorációval és kifogástalan öltözékű pincérekkel, hiszen az épület belső tereinek kialakítása és díszítése, valamint a helyszín hangulata is meghatározó.

 

 

Lehet, hogy már ennyi is meggyőzött titeket, és így a New York Kávéház , illetve a Salon Restaurant lesz a megfelelő helyszín leendő rendezvényetekhez, mely évszázados múlttal remdelkezik, hiszen idén már 123 éves. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség
Felújítják a József Attila Színházat

Flújították a József Attila Színházat

Sok-sok év után végre befejezték a József Attila Színház felújítási munkálatait, így végre méltó körülmények közt lehet élvezni az előadásokat.  

Budapest lezárás

Pénteken lezárják a Belváros nagy részét!

A Life of Budapestnek nem asztala a politika, így semmiféle motivációnk nincs azzal kapcsolatban,hogy megírjuk, hogy miért zárják le a Belvárost pénteken. 1 millió ember életét viszont befolyásolja majd a jelenség, ez már jobban érdekel minket is.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Hosszú hétvégék az új évben

Szuper év lesz 2018 – rengeteg hosszú hétvége áll előttünk!

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, már ami a jövő évi hosszú hétvégék számát illeti. Nem győzünk majd pihenni, feltöltődni, valamelyik jó kis vidéki szállodában. Összesen 10 hosszú hétvége vár ránk, aminek már a puszta gondolattól is jobban érezzük magunkat.

A fizetős autós Bubi

Új szolgáltatás Budapesten

Hamarosan elindul a Mol-Limo, Budapest újabb közösségi személyautó-szolgáltatása. Már az első évtől kezdve egészen biztosan felforgatja a város közlekedését.

Budapesti karácsonyi vásár a legszebb

Budapesté a kontinens egyik legszebb karácsonyi vására

Egy egész kontinens versengett a legszebb karácsonyi vásár címéért, melyen a magyar főváros igencsak előkelő helyezést ért el. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Billy Idol koncert

Billy Idol jövőre a Budapest Parkban lép fel

A most 62 éves Billy Idol legutóbb 2010-ben a soproni VOLT Fesztiválon játszott Magyarországon, önálló koncerten utoljára 2006-ban járt Budapesten a Petőfi.    

Budapest átalakulása

Így alakul át Budapest a követekző években

A világ állandóan változik, ezt mindneki a saját bőrén tapasztalhatja. Természetesen Budapest is változik, az meg hogy milyen formában, azt most a be is mutatjuk!


További cikkek