A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

2018. Július 17. Kedd - Endre, Elek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Július 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: Kósa Krisztina

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Méltán nyerte el a Világ Legszebb Kávéháza címet, hiszen bámulatosan szép, impozáns épülete, mesés belső terei akár egy rendezvény helyszínéül is szolgálhatnak – legyen szó egy exkluzív alkalomról vagy egy elegáns esküvőről. 

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Aki házasodni készül, esetleg egy különleges összejövetelt szervez barátainak, kollégáinak, bizonyára sok-sok helyszínt végigjár, mire megtalálja álmai netovábbját, mely minden szempontból megfelel a várakozásoknak. Akad azonban egy olyan, mely több mint tökéletes lehet, ha exkluzív alkalomra keresnénk termet: ez a New York Kávéház. És hogy miért is?

 

Legyen szó akár magánjellegű, akár üzleti rendezvényről, az egész eseményt meghatározza az, hogy hol tartják. A tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása nem könnyű feladat – különösen akkor, ha előkelő eseményről van szó, hiszen a különleges környezetben tartott rendezvények eleganciája már az érkezéskor elvarázsolja a résztvevőket, és azt az érzést kelti a vendégekben, hogy figyelnek rájuk. Mindemellett egy exkluzív rendezvényhelyszín nem holmi szép terem némi megválogatott dekorációval és kifogástalan öltözékű pincérekkel, hiszen az épület belső tereinek kialakítása és díszítése, valamint a helyszín hangulata is meghatározó.

 

 

Lehet, hogy már ennyi is meggyőzött titeket, és így a New York Kávéház , illetve a Salon Restaurant lesz a megfelelő helyszín leendő rendezvényetekhez, mely évszázados múlttal remdelkezik, hiszen idén már 123 éves. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség
Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

CNN Budapestet említi

A CNN népszerűsíti a magyar fővárost

Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.  


További cikkek