Nyár Bikácson

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Bikácsi nyár

A dolog azonban kétélű. Ami a gyereknek könnyebbség, az a szülőknek fejtörés! Mi legyen a gyerekekkel? Hova küldjem? Ki fog rá vigyázni? Mit fog csinálni a majd’ három hónap alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdések járhatnak ilyenkor az emberek fejében. A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

Ha nincs elegendő szabadságunk, de megtehetjük azt, hogy nem irodában dolgozunk, hanem otthonról vagy kötetlenül (a trendek alapján az ilyen munkák száma rohamosan nő), ahol van wifi –gyakorlatilag mindenhol – akkor, a megoldást is megtaláltuk.  A Zichy Park Hotelben minden adott ahhoz, hogy a gyerekek és a szülők is nyugodtan tehessék azt, ami számukra kell: játék, pihenés és munka. Ez az a hely, ahol nyugodtan dolgozhat a felnőtt és közben a gyerekek is élvezhetik a vakáció nyújtotta lehetőségeket. Ráadásul természetesen a napi munka végeztével még nekik is jut egy kis kikapcsolódás.

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

A Zichy Park Hotelben rengeteg olyan program van, ami hosszú időre biztosítja a felhőtlen nyaralást a gyerekek számára. A lovaglás vagy az állatok gondozása, a biciklizés mindenki számára feledhetetlen nyári élményeket biztosít.

Az ugrálóvár és a kültéri medence szintén hosszabb időre leköti a gyerekeket, ráadásul időnként animátorok segítségével kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik.

 

Amíg a gyerekek élvezik a nyarat, addig a szülők akár odakint az árnyékban, végezhetik a munkájukat. Este pedig jöhet egy közös kerékpározás vagy hatalmas séta, ami után egy finom vacsorával érhet véget a nap, amihez sem bevásárolni sem a konyhában időt tölteni nem szükséges. Mindezt igazán kedvezményes árakon. Vajon mire lehet mondani, ha nem erre, hogy fantasztikus megoldás?

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

Amennyiben Önnek is megtetszett az ajánlat, akkor ne habozzon itt ajánlatot kérni. Legyen mindenkinek élmény a nyár!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek