Nyár Bikácson

2018. Július 17. Kedd - Endre, Elek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Július 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Bikácsi nyár

A dolog azonban kétélű. Ami a gyereknek könnyebbség, az a szülőknek fejtörés! Mi legyen a gyerekekkel? Hova küldjem? Ki fog rá vigyázni? Mit fog csinálni a majd’ három hónap alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdések járhatnak ilyenkor az emberek fejében. A munkahelyen bizony nem támogatott az egész nyáron át tartó szabadság. Mit tehetünk?

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

Ha nincs elegendő szabadságunk, de megtehetjük azt, hogy nem irodában dolgozunk, hanem otthonról vagy kötetlenül (a trendek alapján az ilyen munkák száma rohamosan nő), ahol van wifi –gyakorlatilag mindenhol – akkor, a megoldást is megtaláltuk.  A Zichy Park Hotelben minden adott ahhoz, hogy a gyerekek és a szülők is nyugodtan tehessék azt, ami számukra kell: játék, pihenés és munka. Ez az a hely, ahol nyugodtan dolgozhat a felnőtt és közben a gyerekek is élvezhetik a vakáció nyújtotta lehetőségeket. Ráadásul természetesen a napi munka végeztével még nekik is jut egy kis kikapcsolódás.

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

A Zichy Park Hotelben rengeteg olyan program van, ami hosszú időre biztosítja a felhőtlen nyaralást a gyerekek számára. A lovaglás vagy az állatok gondozása, a biciklizés mindenki számára feledhetetlen nyári élményeket biztosít.

Az ugrálóvár és a kültéri medence szintén hosszabb időre leköti a gyerekeket, ráadásul időnként animátorok segítségével kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a kicsik.

 

Amíg a gyerekek élvezik a nyarat, addig a szülők akár odakint az árnyékban, végezhetik a munkájukat. Este pedig jöhet egy közös kerékpározás vagy hatalmas séta, ami után egy finom vacsorával érhet véget a nap, amihez sem bevásárolni sem a konyhában időt tölteni nem szükséges. Mindezt igazán kedvezményes árakon. Vajon mire lehet mondani, ha nem erre, hogy fantasztikus megoldás?

Zichy Park Hotel - Kezdődik a vakáció

Amennyiben Önnek is megtetszett az ajánlat, akkor ne habozzon itt ajánlatot kérni. Legyen mindenkinek élmény a nyár!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

CNN Budapestet említi

A CNN népszerűsíti a magyar fővárost

Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.  


További cikkek