MOM Park megjulása

2018. Február 23. Péntek - Alfréd  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Február 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28                            


Felújítottak és a legjobb budai mozi lett a MOM Parkban

Elképesztő átalakuláson esett át a MOM Parkban lévő mozi, mely mostantól új néven, belső designeal és technikával várja a filmek szerelmeseit.    

Budai mozi megújítása

Felújítottak és a legjobb budai mozi lett a MOM Parkban

 

Fantasztikusan megújult a MOM Park mozija, mely mostantól a Cinema Pink néven folytatja.El lett az ország egyik legkorszerűbb mozija, melyet a legkorszerűbb technikával szereltek fel.Mind a kép, mind a hangtechnikában újításokat élvezhet majd itt a jövőben a közönség.Az országban megszokotthoz képest teljes eltérést mutat a terem berendezése is, mivel itt mostantól a plüssfotelek és a megnagyobbított lábtér várja majd a filmek szerelmeseit.

 

Az elvárások vele szemben egyszerűek: a mozizás egy teljesen új élményét nyújtja majd, ahol élmény lesz a filmnézés.A MOM Park mozi mindig is híres volt arról, hogy a legkülönbözőbb műfajú magyar filmek és külföldi szuperprodukciók láthatók itt, és ezen természetesen továbbra sem változtatnak. A közönség legnagyobb kedvencét sem veszik ki a kínálatból, mivel továbbra is vetítenek filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal.

 

A következő oldalon még több képet mutatunk a moziról és a fantasztikus újításokról!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Budapesti látnivalók, budapesti...
címkék: Budapest
Budapestről repülni? Nem lehetetlen!

Ezekre a helyekre tudunk mostantól Budapestről közvetlenül utazni

Egyre inkább bővül azon helyek listája, melyeket Budapestről közvetlenül is elérhetünk. Nem akármilyen városok ezek. Mi most megmutatjuk az újdonságokat!

Tenisz a Margitszigeten

Lesz új stadion a Margitszigeten?

A napokban felvetődött az ötlete annak, hogy a Margitszigeten teniszstadiont építenének. Az ötletet gyorsan megtorpedózták, azonban a tény, attólmég tény: valamit kezdeni kell az egykori Dózsa stadionnal.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Családi nyaralás

Hová menjen nyaralni a család?

Lassan itt az ideje, hogy megtervezzük a nyári programokat – közös családi nyaralás, nagymamánál töltött idő, esetleg külföldi nyaralás, táborok a gyerekeknek. Ez annyira nem is egyszerű, bár kétség kívül kellemes feladat egy négy-, öt-, vagy akár többtagú családban....

Bulinegyed: itt a megoldás?

Buli negyed: megoldás következik?

Végre megoldódik a Bulinegyed sorsa? Ezt még nem lehet tudni, azonban végre érkezett egy konkrét és értelmes javaslat, mely sok mindenre megoldás lehet!

Mostantól van egy Minszk terünk is

Budapesti Minszk tér

Újabb kelet-európai ország fővárosáról neveztek el egy teret Budapesten. Mostantól Minszk nevével is találkozhatunk, ha a III.kerületben járunk. Hogy hol?A cikkben azt is megmutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Újabb koncert Budapesten

Budapesten lép fel a legendás King Crimson!

Európai turnéja során Budapesten is fellép a King Crimson: a progresszív rock legendás együttese június 29-én a Müpában ad koncertet. Ismét egy jó kis koncert lesz tehát a fővárosban!

Balaton kerékpárral? Nem lehetetlen!

Nemsokára nem álom többé a Budapest-Balaton kerékpárral

Nemsokára tényleg valóság lehet, a Budapestről Balatonra való lekerékpározás. Emellett további fejlesztések is szóba kerültek, így elmondható: fejlődés van minden téren.


További cikkek