Budapest100 - Ide juthatsz be idén!

2018. Június 21. Csütörtök - Alajos  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Június 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


| Szerző: LK

Budapest100 - Áprilisban Te is benézhetsz a rakparti házakba!

Egy igazán szuper program minden korosztály számára áprilisban! Tudj meg mindent a Budapest100 kezdeményezésről, amit te sem hagyhatsz ki, hiszen idén rakparti épületekbe juthatsz be!  

Budapest100 programok

 

Áprilisban egy igazán különleges program kerül megrendezlésre a fővérosban. A Budapest100 egy igazán szuper kezdeményezés, hiszen így minden év századik napján benézhetsz a főváros egyes lakóházaiba és közintézményébe, a legtöbb helyen pedig programok is várják az érdeklődőket.

 

 

Az idei évben április 22-23-án a Rakparton található épületekbe nyerhetünk betekintést. A Rákóczi hídtól az Árpád hídig a Duna-parti épületek, intézmények az épületek korától függetlenül megtekinthetőek. A programok és az érintett helyszínek folyamatosan frissülnek a Budapest100 oldalán.  

 

Ez a program tökéletes választás bármilyen korosztály számára, ráadásul olyan épületekbe is betekintést nyerhetsz, ahol eddig még sohasem jártál! 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Építészet, Érdekesség, Látványosság
Budapest Világörökségi Helyszínei

Budapest gyönyörű, világörökségi helyszínei

Budapest több helyszínnel is felkerült az UNESCO Világörökségi Listájára. Ez a nagy megtiszteltetés nem csak a fővárosé, hanem az egész országé. Büszkék lehetünk rá, hogy ilyen különleges értékeket rejt a mi fővárosunk. Lássuk, melyek azok a helyszínek, amelyek méltónak...

Ők lettek a főváros díszpolgárai

Ők lettek Budapest idei díszpolgárai

Átadták Budapest díszpolgári címeit a Fővárosi Közgyűlés keddi ünnepi ülésén. Az elismerő címben nyolcan részesültek, akik a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Tilos a segway

Kitiltják a Várból is a segwayeket

Terjed a kitiltási hullám Budapesten, ami nem feltétlen baj: mostantól ugyanis a Várban is tilos lesz segway-el közlekedni.   

Fővárosi Red Bull Air Race

Red Bull Air Race 2018 Budapest

Szombaton és vasárnap rendezik a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat hagyományos, budapesti viadalát, amely az idei vb negyedik állomása.  

Múzeumok Éjszakája 2018

Izgalmas programokkal vár a Múzeumok Éjszakája mindenkit!

Országszerte mintegy 400 intézmény csaknem 2 ezer programmal várja a közönséget június 23-án, a Múzeumok éjszakáján.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Nagykörúti lezárások

Kezdődik a budapesti horrorközlekedés

Ha azt gondoltuk eddig, hogy Budapesten nagy a dugó, akkor még nem láttunk semmit sem. Kezdődik ugyanis a Nagykörút villamosfelújítása, ami azt jelenti, hogy csak most kezdődik az igazi káosz a városban.

Óriásparkolót építenek a fővásorban

Elkezdték építeni a budapesti óriásparkolót

Elkezdték építeni a budapesti óriásparkolót. Ez nem csak az autósoknak, hanem a város összes lakójának jó hír. hogy miért? A cikkben azt is elmondjuk!


További cikkek