Budapest100 - Ide juthatsz be idén!

2018. Január 21. - Ágnes  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: LK

Budapest100 - Áprilisban Te is benézhetsz a rakparti házakba!

Egy igazán szuper program minden korosztály számára áprilisban! Tudj meg mindent a Budapest100 kezdeményezésről, amit te sem hagyhatsz ki, hiszen idén rakparti épületekbe juthatsz be!  

Budapest100 programok

 

Áprilisban egy igazán különleges program kerül megrendezlésre a fővérosban. A Budapest100 egy igazán szuper kezdeményezés, hiszen így minden év századik napján benézhetsz a főváros egyes lakóházaiba és közintézményébe, a legtöbb helyen pedig programok is várják az érdeklődőket.

 

 

Az idei évben április 22-23-án a Rakparton található épületekbe nyerhetünk betekintést. A Rákóczi hídtól az Árpád hídig a Duna-parti épületek, intézmények az épületek korától függetlenül megtekinthetőek. A programok és az érintett helyszínek folyamatosan frissülnek a Budapest100 oldalán.  

 

Ez a program tökéletes választás bármilyen korosztály számára, ráadásul olyan épületekbe is betekintést nyerhetsz, ahol eddig még sohasem jártál! 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Építészet, Érdekesség, Látványosság
Budapest a legjobb?

Budapest, mint a kontinens legjobb úticélja?

Budapest első a kontinensen? Könnyen előfordulhat és ehhez bárki hozzá járulhat! Egy tradícionális szavazáson választható meg a város és akkor első lesz kontinens szerte.

9 év után lépnek fel nálunk ismét!

Alice in Chains koncert Budapesten!

Kilenc év után ismét Alice in Chains-koncert lesz Magyarországon. Az amerikai rockzenekar július 1-jén lép fel a BudapestParkban.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Elképesztő megtiszteltetés érte Budapestet mely a magyar gasztronómia számár is nagy lehetőség: itt adják át az idei Michelin csillagokat, melyek az éttermek számára a legnagyobb elsimerésnek számít.      

Bálna továbbra is eladó

Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz a Bálnával

Folytatódik a fővárosi Bálna hányattatott sorsa. Továbbra sem jelentkezett érte senki, így ezután sem lehet tudni, hogy mi lesz a főváros kultikus épületével.

Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.


További cikkek