Íme, Budapest látványosságai

2018. Április 25. Szerda - Márk  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapest szépségei a levegőből

Így fest Budapest a levegőből. Egy nem mindennapi és nem utolsó sorban hangulatos videón mutatják be a várost, mely így festett 2017-ben.

Budapest és az ő látványosságai

Budapest szépségei a levegőből

 

Budapest és amúgy Magyarország 2017-es éve ezidáig igencsak mozgalmasra sikeredett. Túl vagyunk az utóbbi évtized leghidegebb telén, mely során régen látott jégtáblák jelentek meg a Dunán, sőt volt olyan része a fővárosban, ahol be is fagott a legnagyobb folyónk. Erről egyébként mi magunk is beszámoltunk anno. Következett a tavasz, mely minden szempontból átlagosra sikeredett, illetve annyiban nyilván nem, hogy megtörténtek az előkészületek a forró nyárra.

 

Mert, hogy az igencsak forróra sikeredett. Nem egy hőhullám gyötört itt meg mindenkit, melyek gyakran egy hétig vagy tovább is eltartottak. A budapesti strandok időközben soha nem látott rekordokat értek el: bevételek és látogatószám szempontjából messze felülmúlta az előző éveket a 2017-es nyár. A strandok nyitva tartást nem egyszer kellett meghosszabbítani, mivel hűs idő csak este volt és akkor volt a legideálisabb a fürdőzés.

 

Közben óriási események zajlottak a városban: vizes vb, közel hozzá a Forma-1 és még sorolhatnánk.

 

Így érkeztünk el az őszhöz, mely minden szinten felújításokat hozott: metró, Corvin, Árpád-híd: mindenhol zajlanak a munkák.

 

És még nem vagyunk az év végénél. Ez a videó egy csodás betekintést enged Budapest 2017-es évéből, pontosabban egy szeletéből. Ebből is leszűrhető, hogy miért is szeretik annyian a magyar fővárost, hogy miért is lehet az ami: Közép-Európa legszebb városa.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Budapesti látnivalók, budapesti...
címkék: Budapest
Hatalmas elismerést kapott a reptér

Régió első lett a ferihegyi reptér

Hatalmas elismerést kapott a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér. A régió leg környezettudatosabb légikötője lett a napokban.

Fizetős parkolók száma növekszik

Szigorítások a Budapesti parkolás kapcsán

Tovább szigorodik a budapesti parkolás, ugyanis növekednek a fizetős zónák száma városszerte. Mutatjuk, hogy hol és mire kell számítani!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

 Érdekességek az I bike Budapestről

Ez volt idén az I bike Budapest

Idén is több tízezren vettek részt az I bike Budapest rendezvényen. Több érdekességről is beszámolhatunk a rendezvény kapcsán. Tovább a cikkben!

Lindt Budapest

Csokiboltot nyit Budapesten a Lindt

Budapesten nyit üzletet a Lindt, mely a leghíresebb csoki gyártó üzemnek számít világszerte. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban!

Lezárják fél Budapestet

Itt az I bike Budapest, lezárások jönnek a városban

Vasárnap tartják Budapesten az I bike Budapest kerékpáros rendezvényt, mely hatalmas lezárásokat fog hozni a főváros életébe. Mutatjuk, hogy hol kell figyelni!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Szabadtéri csapatépítő

3 indok, hogy miért kezdj el máris csapatépítőt szervezni a kollégáidnak

Az irodai kávégép sokat tudna mesélni az elmúlt időszak csapatépítőin történt érdekes, vicces vagy izgalmas dolgokról, hiszen a kollégák előszeretettel idézik fel újra és újra ezeket az eseményeket kávézás közben a gép előtt álldogálva. Valóban nagyon fontosak egy cég...

Zichy Extrém Futópálya

Gyakorló extrém futópálya Bikácson, Tolna megyében

Bikácson a Zichy Park Hotel területén található extrém gyakorló futópálya kiválóan alkalmas azoknak akik Spartan Race versenyekre készülnek. A pálya egész évben várja a sportolókat, illetve azokat is, akik eddig még sosem próbálták ezt a kemény, nagy kitartást igénylő...


További cikkek