Íme, Budapest látványosságai

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapest szépségei a levegőből

Így fest Budapest a levegőből. Egy nem mindennapi és nem utolsó sorban hangulatos videón mutatják be a várost, mely így festett 2017-ben.

Budapest és az ő látványosságai

Budapest szépségei a levegőből

 

Budapest és amúgy Magyarország 2017-es éve ezidáig igencsak mozgalmasra sikeredett. Túl vagyunk az utóbbi évtized leghidegebb telén, mely során régen látott jégtáblák jelentek meg a Dunán, sőt volt olyan része a fővárosban, ahol be is fagott a legnagyobb folyónk. Erről egyébként mi magunk is beszámoltunk anno. Következett a tavasz, mely minden szempontból átlagosra sikeredett, illetve annyiban nyilván nem, hogy megtörténtek az előkészületek a forró nyárra.

 

Mert, hogy az igencsak forróra sikeredett. Nem egy hőhullám gyötört itt meg mindenkit, melyek gyakran egy hétig vagy tovább is eltartottak. A budapesti strandok időközben soha nem látott rekordokat értek el: bevételek és látogatószám szempontjából messze felülmúlta az előző éveket a 2017-es nyár. A strandok nyitva tartást nem egyszer kellett meghosszabbítani, mivel hűs idő csak este volt és akkor volt a legideálisabb a fürdőzés.

 

Közben óriási események zajlottak a városban: vizes vb, közel hozzá a Forma-1 és még sorolhatnánk.

 

Így érkeztünk el az őszhöz, mely minden szinten felújításokat hozott: metró, Corvin, Árpád-híd: mindenhol zajlanak a munkák.

 

És még nem vagyunk az év végénél. Ez a videó egy csodás betekintést enged Budapest 2017-es évéből, pontosabban egy szeletéből. Ebből is leszűrhető, hogy miért is szeretik annyian a magyar fővárost, hogy miért is lehet az ami: Közép-Európa legszebb városa.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Budapesti látnivalók, budapesti...
címkék: Budapest
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek