Felgyorsult budapesti fejlesztés

2018. Május 22. Kedd - Júlia, Rita  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Május 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Fejlődik a város

Felgyorsult Budapest fejlődése. 2020-ra olyan más képet fog mutatni a város, hogy arra kis túlzással a ma embere rá sem fog ismerni. Mutatjuk a részleteket!

Budapest folyamatosan fejlődik

Fejlődik a város

Időről időre mi magunk is beszámolunk az éppen Budapesten folyó nagyszabású fejlesztésekről. Ezeket azonban nem árt néha frissíteni, mivel szinte minden héten jön hír valami újdonságról, változásról.

Íme tehát a lista, hogy mi várható a következő években a fővárosban:
 

A Blaha Lujza tér 1,7 milliárd Ft értékben fog megújulni, és 2018 őszén kezdődhetnek meg a munkálatok. A környező utcákkal karöltve 2019. év végére ígérik befejezést, ráadásul még a csomópont aluljáróját is felújítják szerencsére.

A Széna téren már elkezdődtek a munkálatok. Itt épül ugyanis a Millenáris Széllkapu.A tervek szerint felszámolnák a közeli autóbusz-végállomást, ami által a helyi zöldfelület nagysága is növekszik majd. Összességében 2,5 milliárd forintba kerül a beruházás.

Bosnyák tér, Mundo-projekt

Ez egy teljesen új projekt, de egy régi ötlet továbbfejlesztése. A gazdasági válság miatt leállították anno a Bosnyák téri, magánberuházásból megvalósuló Mundó-projektet.

A bevásárlóközpont mostani tervei szerint összesen 170 üzlet fog itt nyílni és egy összesen 1400 vásárló számára kialakított parkolóhely megépítését is terveznek. A befejezés várható időpontja 2020.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapesti  Etele Pláza

Már építik az ország harmadik legnagyobb plázáját Budapesten

Már épül Magyarország harmadik legnagyobb, 54 ezer négyzetméteres bevásárló- és szórakoztatóközpontja Budapesten az Etele téren, a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró végállomása és a helyközi járatokat indító Volánbusz-pályaudvar közvetlen közelében.

Futball Éjszakája mindenhol

Először rendezik meg a Futball Éjszakáját

Szeptember 7-én először tartják meg A Futball Éjszakája elnevezésű országos programsorozatot, amelyhez már 21 első- és másodosztályú labdarúgóklub csatlakozott.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti 3. Magyar Snooker Gála

Szombaton rendezik a 3. Magyar Snooker Gálát,

Szombaton rendezik a 3. Magyar Snooker Gálát, amelyre ezúttal is két világsztár érkezik Budapestre Jimmy White és Shaun Murphy személyében.

Ezek a legjobb nyári programok Budapesten!

Nyári programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki

Budapest az egyik legcsodálatosabb város, ami mindig tartogat számunkra meglepetéseket. Nyáron is megéri Budapestre látogatni, hiszen számtalan különleges program vár minket a melegebb hónapok alatt is. A következőkben összeszedtünk néhány programot, amit nem hagyhatsz ki, ha...

Ybl Budai Kreatív Ház Budapest

Megnyílik a felújított Ybl Budai Kreatív Ház

Szőke Gábor Miklós szobrász Félúton című kiállításával nyílik meg pénteken Ybl Budai Kreatív Ház néven Ybl Miklós átfogó rekonstrukción átesett, egykori vízháza a Várkert Bazár szomszédságában.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Quad élmények

Quad – különleges élmények négykeréken, az egész család számára

Egyre több quadot lehet látni manapság elhagyatott sóderbányák, erdei utak mentén. Nem véletlenül, hiszen nagyon izgalmas szórakozás ezen a négykerekű járművön hasítani. A kamasz gyerekeket bármikor le lehet venni a lábukról egy jó quadozással, de persze a felnőttek számára...

Vidéki szálloda

Kedvenc szállodáink ahová szívesen visszatérünk

Manapság egyre többet töltjük a hosszú hétvégéket valamilyen belföldi wellness szállodában, hogy a szürke hétköznapok után kicsit feltöltődjünk, együtt legyünk. De vajon, mi alapján döntjük el, hogy hol teljen el egy-egy hosszú hétvége? Mindig új lehetőségeket keresünk,...


További cikkek