Felgyorsult budapesti fejlesztés

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Fejlődik a város

Felgyorsult Budapest fejlődése. 2020-ra olyan más képet fog mutatni a város, hogy arra kis túlzással a ma embere rá sem fog ismerni. Mutatjuk a részleteket!

Budapest folyamatosan fejlődik

Fejlődik a város

Időről időre mi magunk is beszámolunk az éppen Budapesten folyó nagyszabású fejlesztésekről. Ezeket azonban nem árt néha frissíteni, mivel szinte minden héten jön hír valami újdonságról, változásról.

Íme tehát a lista, hogy mi várható a következő években a fővárosban:
 

A Blaha Lujza tér 1,7 milliárd Ft értékben fog megújulni, és 2018 őszén kezdődhetnek meg a munkálatok. A környező utcákkal karöltve 2019. év végére ígérik befejezést, ráadásul még a csomópont aluljáróját is felújítják szerencsére.

A Széna téren már elkezdődtek a munkálatok. Itt épül ugyanis a Millenáris Széllkapu.A tervek szerint felszámolnák a közeli autóbusz-végállomást, ami által a helyi zöldfelület nagysága is növekszik majd. Összességében 2,5 milliárd forintba kerül a beruházás.

Bosnyák tér, Mundo-projekt

Ez egy teljesen új projekt, de egy régi ötlet továbbfejlesztése. A gazdasági válság miatt leállították anno a Bosnyák téri, magánberuházásból megvalósuló Mundó-projektet.

A bevásárlóközpont mostani tervei szerint összesen 170 üzlet fog itt nyílni és egy összesen 1400 vásárló számára kialakított parkolóhely megépítését is terveznek. A befejezés várható időpontja 2020.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek