Budapest legjobb forró csokijai

2017. Október 21. Szombat - Orsolya  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Október 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapest legjobb forró csokizós helyei!

A téli időszakról az ünnepeken és a karácsonyi vásárokon kívül sokaknak a forró csoki is azonnal eszébe jut. Persze otthon is lehet finomat készíteni, de megvan a sajátos hangulata annak, ha a téli hidegből bemenekülünk valahova egy bögre forró csokira! Most megmutatjuk, hova érdemes betérni, ha ti is odavagytok ezért a boldogságbombáért! 

Budapest legjobb forró csokijai

Budapest legjobb forró csokizós helyei!

 

Vintage Garden - ahol úgy érezheted, mintha Párizsban forró csokiznál

 

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Vintage Garden Budapest egyik leghangulatosabb helye. Az étteremben Provance romantikája és Párizs lendülete ötvöződik, már ami a berendezést illeti. Nagyon ügyeltek a részletekre, minden apró bútordarab és dekoráció passzol a tematikába. Az ünnepek közeledtével pedig az üzlet csodálatos karácsonyi díszbe borul, és az itallapon is felbukkannak a különleges ünnepi italok. A forrócsoki választék igazán lenyűgöző, ráadásul egyszerre háromfélét is megkóstolhatunk, ha a 3 kis bögrés kóstolót választjuk. Ha klasszikus ízekre vágyunk, ét-, tej- és fehércsoki közül válogathatunk, de olyan különlegességet is megkóstolhatunk, mint például az epres sajttortás forrócsoki!

 

Kép forrása: Facebook/Vintage Garden

 

New York Café - ha isteni tejszínhabos forró csokira vágysz egy igazi történelmi helyszínen

 

Ha szeretnéd Te is átélni, milyen lehetett a XIX. százdi pezsgő kávéházi élet, akkor térj be A Világ Legszebb Kávéházába! A különleges kávéköltemények mellett isteni forrócsokival várják mindazokat, akik szeretnének egy varázslatos környezetben átmelegedni egy hűvös téli napon! A New York Café tökéletes helyszín lehet egy barátnős beszélgetéshez az ünnepek közeledtével, pláne, ha egy kis eleganciára vágytok! A hagyományos változaton kívül fehér csokoládéból is elkészítik kedvenc téli lélekmelengetőnket, melyet házias tejszínhab koronával a tetején szolgálnak fel. Vigyázat, függőséget okoz! A New York palota földszintjén található kávéháznak a világ minden tájáról csodájára járnak, így ha biztosra szeretnénk menni, érdemes előre asztalt foglalni, amit ITT meg is tehettek! 

 

Kép forrása: Facebook/New York Café (EdinaFoto.hu)

 

A lista a következő oldalon folytatódik! 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Gasztronómia, Budapesti étterem
címkék: Budapesti étterem, Étterem, Éttermek, Gasztronómia, Szabadidős programok
Lázár Ervin szobor Ferencvárosban

Ferencvárosban avatták fel Lázár Ervin szobrát

Lázár Ervin tiszteletére avattak szobrot a Ferencvárosi Mesenap keretében. A IX. kerületi Kerekerdő parkban elhelyezett szoborral az író munkássága előtt tisztelegnek.

Queen-kiállítás Budapesten!

A Queen életművét bemutató kiállítás Budapesten!

Nincs ember széles e földön, ki ne ismerne minimum egy Queen-dalt, mely ha felcsendül a rádióban vagy egy buliban, mindenki kapásból tudja a szövegét, vagy minimum dúdolni kezdi. A híres együttesnek emléket állítva november 4-én kiállítás nyílik Budapesten, mely egészen...

Szerintetek melyik a legcsodásabb látványosság a fővárosban?

Márton-napi vigasságok

Márton-napi népszokások - közeledik november 11-e!

A Márton-nap sokak által ünnepelt alkalom a fővárosban és vidéken egyaránt. Elmaradhatatlan része az ősznek, melyet komoly felkészülés előz meg. Lássuk most, mi is a Márton-nap történeti háttere!

Őszi szünet gyerekekkel

Segítség, őszi szünet!

Az idén az őszi szünet egy teljes hétig tart, aminek a gyerekek nyilván nagyon örülnek, viszont nekünk dolgozó szülőknek okoz némi fejfájást úgy intézni a dolgainkat, hogy a gyerekekkel is tölthessünk némi időt és a főnökünk rosszalló pillantásait is elkerülhessük. Közel...

Ez lesz a Déli-pályaudvar helyén

Ez lesz a Déli-pályaudvar helyén

Nemsokára bezár a Déli-pályaudvar és a helyére már meg is születtek a tervek, legalábbis a közbeszerzési tervpályázat szerint. Mutatjuk, hogy mik az elképzelések!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legendás Knézy Jenő

"Jó estét, jó szurkolást!" - Knézy Jenő legemlékezetesebb aranyköpései

A "Jó estét, jó szurkolást!" kezdetű bejelentkezés hamar védjegyévé vált a karakteres arcú, megnyerő orgánumú sportriporternek. Knézy Jenő emlékezetes aranyköpései és beszólásai mind a mai napig eszünkbe jutnak egy-egy meccs alatt. Lássuk most a legjobbakat!

Szabadság híd lezárása

Lezárták a Szabadság hidat

Nemrég kaptuk a hírt, hogy lezárták a budapesti Szabadság hidat szerdán, nem sokkal fél 12 előtt, mert egy ember felmászott a hídszerkezetre. 


További cikkek