Budapest nevezetességei


Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      
aktív pihenés

A wellness rémálom – avagy miért vagyok hulla fáradt hétfőn, amikor az egész hétvégét szállodában, pihenéssel töltöttem?

Adott tehát egy kellemes hosszú hétvége, melyre már jó előre lefoglaltuk a szállásunkat egy kellemes szállodában, természetesen teljes ellátással. Alig várjuk, hogy végre ott legyünk, pihenjünk és élvezzük a stresszmentes hétvége nyugalmát wellnessel és finom ételekkel.

Videó Budapestről

Az év végére megérkezett a legjobb budapesti kisfilm

Az év egyik ha nem a legjobb budapesti videója készült el nemrégen, melyet nem egy hazánk fia hanem érdekes módon egy bolgár videós készített el. 

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapest videó

Budapesti rekord videó

Lehetséges, hogy egyetlen várost nem fedezte fel annyira még magának a videózás és a drónvideózás, mint Budapestet. Itt a éegújabb csodálatos példa erre.

IX.kerület szépségei

Ezért is szeretjük a IX.kerületet

A IX. kerület Budapest leghíresebb része és nem csak a sport miatt. Rengeteg látványossága van mely rengeteget hozzátesz a város értékéhez. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A Vásárcsarnok

A Vásárcsarnok

Amennyiben szeretsz piacra járni (vagyis nem csak muszájból teszed), és jól esik ott elbíbelődni, nézelődni, diskurálni, akkor a Vásárcsarnokot - mely Budapest legnagyobb fedett piaca – bizonyára nagyon fogod szeretni. Nézók most meg, mit rejt az impozáns épület!

Barangolás a IX. kerületben

Barangolás a IX. kerületben

Budapesten hetekig, sőt, hónapokig eltéblábolhatna az ember, ha szeretné felfedezni, minél jobban megismerni, kipróbálni pár éttermet, ellátogatni a híres-nevezetes látványosságokhoz, bebarangolni a világ egyik legszebb fővárosát. Mi most a IX. kerületben jártunk. 

Üdvözlöm Ádám! Sosem lehet buta a kérdés, amikor életük egyik legszebb napjára készülnek! :)  A meghívottak köre...

A Magyar Tudományos Akadémia

A Magyar Tudományos Akadémia

Az MTA egy olyan tudományos testület, melynek fő feladatai közé tartozik a tudomány művelése, a tudomány eredményeinek terjesztése, a kutatások támogatása, és a magyar tudomány képviselete. Ismerd meg most te is tevékenységeit!

New York Kávéház

Voltál már a csodaszép New York Kávéházban?

Ha még nem voltál a Világ Legszebb Kávéházában, akkor most itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld te is. A New York Kávéház nem véletlenül nyerte el ezt a címet, ha a fotókat megnézed, máris érteni fogod. 

Sissi és a Városliget

Hogy mi volt Sissi kedvenc fogása? Most te is elkészítheted!

Erzsébet királyné valódi ínyenc volt. Egy-egy finom fogás után napokig képes volt koplalni, és kemény edzéseket folytatni, azonban mégsem vonta meg magától a finomabbnál finomabb falatokat. Ismerd meg Sissi kedvenc fogását, melyet ma már csak “Erzsébet...


További cikkek