Budapest egyre népszerűbb

2018. Február 23. Péntek - Alfréd  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Február 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28                            


Budapest az egyik legkeresettebb úti cél Európában!

Európai szinten ismét bizonyosságot nyert Budapest népszerűsége. A hivatalos keresettségi listán a magyar főváros az elsők közt végzett, amivel nem csak dicsőséget lehet nyerni. Hogy még mi a pozitívum: mutatjuk a cikkben!

Egyre népszerűbb Budapest

Budapest az egyik legkeresettebb úti cél Európában!

 

Nagyon rangos mezőnyben ért el hihetetlenül jó helyezést a közelmúltban a magyar főváros. A legjobb európai úti célokat mérték fel, és a mezőnyt ismerve nagyon jó eredményt ért el Budapest. Többek közt Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőztük, így 17 745 szavazattal a 8. helyen végzett a város az European Best Destinations (legjobb európai úti célok) január 18. és február 8. között tartott szavazásán.


A győztes viszont nagy meglepetést okozott. Bár a lengyel piac egyre inkább feltörekvő, de az azért a lengyeleket is meglepte, hogy nem a klasszikus nagyvárosok egyike, hanem Wroclaw nyert, méghozzá meggyőző 41 148 szavazattal. A 2. helyen a spanyolországi Bilbao végzett, a 3. a franciaországi Colmar lett.


A következő oldalon még több érdekességet elárulunk a kiírásról!
 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapestről repülni? Nem lehetetlen!

Ezekre a helyekre tudunk mostantól Budapestről közvetlenül utazni

Egyre inkább bővül azon helyek listája, melyeket Budapestről közvetlenül is elérhetünk. Nem akármilyen városok ezek. Mi most megmutatjuk az újdonságokat!

Tenisz a Margitszigeten

Lesz új stadion a Margitszigeten?

A napokban felvetődött az ötlete annak, hogy a Margitszigeten teniszstadiont építenének. Az ötletet gyorsan megtorpedózták, azonban a tény, attólmég tény: valamit kezdeni kell az egykori Dózsa stadionnal.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Családi nyaralás

Hová menjen nyaralni a család?

Lassan itt az ideje, hogy megtervezzük a nyári programokat – közös családi nyaralás, nagymamánál töltött idő, esetleg külföldi nyaralás, táborok a gyerekeknek. Ez annyira nem is egyszerű, bár kétség kívül kellemes feladat egy négy-, öt-, vagy akár többtagú családban....

Bulinegyed: itt a megoldás?

Buli negyed: megoldás következik?

Végre megoldódik a Bulinegyed sorsa? Ezt még nem lehet tudni, azonban végre érkezett egy konkrét és értelmes javaslat, mely sok mindenre megoldás lehet!

Mostantól van egy Minszk terünk is

Budapesti Minszk tér

Újabb kelet-európai ország fővárosáról neveztek el egy teret Budapesten. Mostantól Minszk nevével is találkozhatunk, ha a III.kerületben járunk. Hogy hol?A cikkben azt is megmutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Újabb koncert Budapesten

Budapesten lép fel a legendás King Crimson!

Európai turnéja során Budapesten is fellép a King Crimson: a progresszív rock legendás együttese június 29-én a Müpában ad koncertet. Ismét egy jó kis koncert lesz tehát a fővárosban!

Balaton kerékpárral? Nem lehetetlen!

Nemsokára nem álom többé a Budapest-Balaton kerékpárral

Nemsokára tényleg valóság lehet, a Budapestről Balatonra való lekerékpározás. Emellett további fejlesztések is szóba kerültek, így elmondható: fejlődés van minden téren.


További cikkek