Gyorsan épül a Vasas stadionja

2018. Január 18. Csütörtök - Piroska  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapesten épül a leggyorsabb stadion

Budapesten, a XIII. kerületben a Vasas számára épül fel az a stadion, melyet a leggyorsabban húznak fel a mostanában zajló magyarországi gigaberuházások közül.

Budapest: Vasas stadion építése

Budapesten épül a leggyorsabb stadion

A fővárosi csapatok közül már megépült a Ferencváros és az MTK pályája, a Puskás stadion most épül, míg a Vasas pályája nemsokára készen lesz. Ez azért is nagy szó, mert nemrég kezdték csak el az építkezést! Bár a rajongók kissé háborognak, hogy kicsi lesz az 5000 férőhelyes stadion, de a legújabb hírek szerint amennyiben szükséges, 6200 fősre bővíthető lesz.

 

Természetesen, mint minden mostanában épülő stadion, ez is a legmodernebb körülményeket fogja biztostani: a játéktér fűthető lesz, és olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legújabb televíziós közvetítési technikáknak is megfelel. Természetesen a nézők kiszolgálása sem veszhet kárba: a stadiont a tervek szerint úgy fogják felépíteni, hogy ha az ember a büfében áll sorban, akkor is ráláthasson a játéktérre.

 

Az előző stadiont még1961-ben adták át, azóta nem történ a Fáy utcában érdemi fejlesztés, a 2016 végi bontási munkálatokig. A Vasast annak idején munkások alapították, az 1911-es név Vas-és Fémmunkások Sport Clubja volt. A klub hatszor lett magyar bajnok (1957, 1961, 1962, 1965, 1966, 1977) és négyszer kupagyőztes (1955, 1973, 1981, 1986). Manapság nem állnak annyira fényesen, hiszen csak a 9. helyen állnak a tabellán, bár a tavalyi évben kupadöntőt is játszottak, valamint a nemzetközi porondon is megmérettettek.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Sportrendezvenyek
címkék: Budapest
Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.

Új megállók a 3-as metró vonalán

Így fognak kinézni a 3-as metró megállói

Nyílvánosságra kerültek a 3-as metró felújított megállóinak a tervei, melyek igazán jól fognak mutatni. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindegyik hasonlít egy kicsit egymásra!

Cirkuszfesztivál a fővárosban

Cirkusfesztivál teljes sikere

Több mint tizenötezren látták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál előadásait és kísérőprogramjait, amelyeket főváros szerte több helyszínen rendeztek meg a napokban.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Felújítják a Duna partot

Duna part: igazi megújulás várható!

Elképesztő tervek kerültek nyilvánosságra, melyek azt mutatják be, hogy milyen változások várhatóak a Duna parton a közeljövőben. Izgalmas átalakulás várható.

aktív pihenés

A wellness rémálom – avagy miért vagyok hulla fáradt hétfőn, amikor az egész hétvégét szállodában, pihenéssel töltöttem?

Adott tehát egy kellemes hosszú hétvége, melyre már jó előre lefoglaltuk a szállásunkat egy kellemes szállodában, természetesen teljes ellátással. Alig várjuk, hogy végre ott legyünk, pihenjünk és élvezzük a stresszmentes hétvége nyugalmát wellnessel és finom ételekkel.


További cikkek