Gyorsan épül a Vasas stadionja

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapesten épül a leggyorsabb stadion

Budapesten, a XIII. kerületben a Vasas számára épül fel az a stadion, melyet a leggyorsabban húznak fel a mostanában zajló magyarországi gigaberuházások közül.

Budapest: Vasas stadion építése

Budapesten épül a leggyorsabb stadion

A fővárosi csapatok közül már megépült a Ferencváros és az MTK pályája, a Puskás stadion most épül, míg a Vasas pályája nemsokára készen lesz. Ez azért is nagy szó, mert nemrég kezdték csak el az építkezést! Bár a rajongók kissé háborognak, hogy kicsi lesz az 5000 férőhelyes stadion, de a legújabb hírek szerint amennyiben szükséges, 6200 fősre bővíthető lesz.

 

Természetesen, mint minden mostanában épülő stadion, ez is a legmodernebb körülményeket fogja biztostani: a játéktér fűthető lesz, és olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legújabb televíziós közvetítési technikáknak is megfelel. Természetesen a nézők kiszolgálása sem veszhet kárba: a stadiont a tervek szerint úgy fogják felépíteni, hogy ha az ember a büfében áll sorban, akkor is ráláthasson a játéktérre.

 

Az előző stadiont még1961-ben adták át, azóta nem történ a Fáy utcában érdemi fejlesztés, a 2016 végi bontási munkálatokig. A Vasast annak idején munkások alapították, az 1911-es név Vas-és Fémmunkások Sport Clubja volt. A klub hatszor lett magyar bajnok (1957, 1961, 1962, 1965, 1966, 1977) és négyszer kupagyőztes (1955, 1973, 1981, 1986). Manapság nem állnak annyira fényesen, hiszen csak a 9. helyen állnak a tabellán, bár a tavalyi évben kupadöntőt is játszottak, valamint a nemzetközi porondon is megmérettettek.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Sportrendezvenyek
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek