Gyorsan épül a Vasas stadionja

2018. Június 18. Hétfő - Levente  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Június 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapesten épül a leggyorsabb stadion

Budapesten, a XIII. kerületben a Vasas számára épül fel az a stadion, melyet a leggyorsabban húznak fel a mostanában zajló magyarországi gigaberuházások közül.

Budapest: Vasas stadion építése

Budapesten épül a leggyorsabb stadion

A fővárosi csapatok közül már megépült a Ferencváros és az MTK pályája, a Puskás stadion most épül, míg a Vasas pályája nemsokára készen lesz. Ez azért is nagy szó, mert nemrég kezdték csak el az építkezést! Bár a rajongók kissé háborognak, hogy kicsi lesz az 5000 férőhelyes stadion, de a legújabb hírek szerint amennyiben szükséges, 6200 fősre bővíthető lesz.

 

Természetesen, mint minden mostanában épülő stadion, ez is a legmodernebb körülményeket fogja biztostani: a játéktér fűthető lesz, és olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legújabb televíziós közvetítési technikáknak is megfelel. Természetesen a nézők kiszolgálása sem veszhet kárba: a stadiont a tervek szerint úgy fogják felépíteni, hogy ha az ember a büfében áll sorban, akkor is ráláthasson a játéktérre.

 

Az előző stadiont még1961-ben adták át, azóta nem történ a Fáy utcában érdemi fejlesztés, a 2016 végi bontási munkálatokig. A Vasast annak idején munkások alapították, az 1911-es név Vas-és Fémmunkások Sport Clubja volt. A klub hatszor lett magyar bajnok (1957, 1961, 1962, 1965, 1966, 1977) és négyszer kupagyőztes (1955, 1973, 1981, 1986). Manapság nem állnak annyira fényesen, hiszen csak a 9. helyen állnak a tabellán, bár a tavalyi évben kupadöntőt is játszottak, valamint a nemzetközi porondon is megmérettettek.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Sportrendezvenyek
címkék: Budapest
Budapest,romkocsma,Szimpla kert,elismerés,Lonely Planet

Szimpla kert: ez igen!

A 2011-es nagy elismerés után, mikor is a 3. legjobb bárnak nyilvánítottak, most beválasztották a Szimplakertet azon 50 helye közé, melyekbe egyszer muszáj betérnie az embernek. 

látnivaló,látványosság,Gödöllő,Zsámbék,család,program, Budapest,kirándulás

Közel a városhoz is jól szórakozhatsz!

Nézd meg Te is ezt a fantasztikus videót, hogy a főváros kötvetlen közelében, milyen nem mindennapi látnivalók vannak!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

fény,fényszennyezettség, Budapest,probléma,baj

Fényszennyezettség: probléma a köbön!

Hiszen kinek tűnne föl, hogy milyen is az ég, ha csak a nagyvárosban él? Az, akinek van összehasonlítási alapja. Mert addig bizony el sem gondolkodik rajta senki sem, hogy az égbolt lehet másmilyen is, ameddig nem találkozik egy valóban más kinézetű esti látképpel.  

Új budapesti pálya

Új sportág új pályája Budapesten

Megnyílt a tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sportág, a padel első hivatalos hazai versenypályája Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyben.

Budapest, Kossuth híd,elfeledett,

Hallottál már a Kossuth hídról?

14 évig állt és nélküle minden nehezebb lett volna. Nélküle nem lett volna egészséges élet a fővárosban, vele azonban megoldódtak a problémák. Tudj meg sok dolgot az elfeledett Kossuth hídról!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapest,vihar,szupercella,Magyarország

Viharok Budapest fölött

Néha olyan érzése van az embernek, hogy már nem is 4 évszak van itt a Kárpát-medencében, hiszen ez, a viharokkal teli időszak időről-időre visszatérő motívummá vált ebben a térségben.

Budapest,utca,Gül baba,legjobb, leghangulatosabb,legszebb

Budapest leghangulatosabb utcája

Budapest leghangulatosabb, legstílusosabb utcája, mely nagyon elüt az átlagtól. Ismerd meg a budai Gül Baba utcát!


További cikkek