Gyorsan épül a Vasas stadionja

2018. Március 21. Szerda - Benedek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapesten épül a leggyorsabb stadion

Budapesten, a XIII. kerületben a Vasas számára épül fel az a stadion, melyet a leggyorsabban húznak fel a mostanában zajló magyarországi gigaberuházások közül.

Budapest: Vasas stadion építése

Budapesten épül a leggyorsabb stadion

A fővárosi csapatok közül már megépült a Ferencváros és az MTK pályája, a Puskás stadion most épül, míg a Vasas pályája nemsokára készen lesz. Ez azért is nagy szó, mert nemrég kezdték csak el az építkezést! Bár a rajongók kissé háborognak, hogy kicsi lesz az 5000 férőhelyes stadion, de a legújabb hírek szerint amennyiben szükséges, 6200 fősre bővíthető lesz.

 

Természetesen, mint minden mostanában épülő stadion, ez is a legmodernebb körülményeket fogja biztostani: a játéktér fűthető lesz, és olyan világítástechnikát alakítanak ki, amely a legújabb televíziós közvetítési technikáknak is megfelel. Természetesen a nézők kiszolgálása sem veszhet kárba: a stadiont a tervek szerint úgy fogják felépíteni, hogy ha az ember a büfében áll sorban, akkor is ráláthasson a játéktérre.

 

Az előző stadiont még1961-ben adták át, azóta nem történ a Fáy utcában érdemi fejlesztés, a 2016 végi bontási munkálatokig. A Vasast annak idején munkások alapították, az 1911-es név Vas-és Fémmunkások Sport Clubja volt. A klub hatszor lett magyar bajnok (1957, 1961, 1962, 1965, 1966, 1977) és négyszer kupagyőztes (1955, 1973, 1981, 1986). Manapság nem állnak annyira fényesen, hiszen csak a 9. helyen állnak a tabellán, bár a tavalyi évben kupadöntőt is játszottak, valamint a nemzetközi porondon is megmérettettek.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Sportrendezvenyek
címkék: Budapest
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek