Budapest népszerűsége a Wikipedián

2018. Január 18. Csütörtök - Piroska  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

Budapest lett az egyik legnépszerűbb keresés a Wikipedian 2017-ben. Most megmutatjuk ennek a hihetetlen történetnek a hátterét!

Budapest a Wikipedián

Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

 

Az nem titok és nyilván való módon mindenki látja és tapasztalja, hogy a világ turizmusában óriási verseny. Hova menjünk nyaralni? Hova menjünk síelni? Melyek azok a helyek, melyeket az életben minimum egyszer látni kell? A Nagy Piramisok, a tengerek, az óceánok, Távol-Kelet, London, Párizs, New York vagy Ausztrália? És ezek még csak egy kis szeletei a tortának.

 

Az is egyértelmű, hogy az indulás előtt az emberek nagy többsége szeret kutatni, az adott helynek után nézni. Erről (miről nem?) persze felmérést is készítenek mindig, hogy láthassuk: melyek a legnépszerűbb helyek a világon, melyek az internetes keresés során, az embereket a leginkább érdeklik?

 

2017-ben is elkészült, méghozzá a legnagyobb tudástárral rendelkező oldal, a Wikipedia által. Érdekesség hogy az összes helyszín egyúttal szerepel az UNESCO világörökségi listáján is egyúttal.

 

A következő oldalon megmutatjuk a listát, hogy hol végzett Budapest, kik előzik meg és még egyéb érdekességekről is fellibbentjük a fátylat!

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.

Új megállók a 3-as metró vonalán

Így fognak kinézni a 3-as metró megállói

Nyílvánosságra kerültek a 3-as metró felújított megállóinak a tervei, melyek igazán jól fognak mutatni. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindegyik hasonlít egy kicsit egymásra!

Cirkuszfesztivál a fővárosban

Cirkusfesztivál teljes sikere

Több mint tizenötezren látták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál előadásait és kísérőprogramjait, amelyeket főváros szerte több helyszínen rendeztek meg a napokban.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Felújítják a Duna partot

Duna part: igazi megújulás várható!

Elképesztő tervek kerültek nyilvánosságra, melyek azt mutatják be, hogy milyen változások várhatóak a Duna parton a közeljövőben. Izgalmas átalakulás várható.

aktív pihenés

A wellness rémálom – avagy miért vagyok hulla fáradt hétfőn, amikor az egész hétvégét szállodában, pihenéssel töltöttem?

Adott tehát egy kellemes hosszú hétvége, melyre már jó előre lefoglaltuk a szállásunkat egy kellemes szállodában, természetesen teljes ellátással. Alig várjuk, hogy végre ott legyünk, pihenjünk és élvezzük a stresszmentes hétvége nyugalmát wellnessel és finom ételekkel.


További cikkek