Budapest népszerűsége a Wikipedián

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

Budapest lett az egyik legnépszerűbb keresés a Wikipedian 2017-ben. Most megmutatjuk ennek a hihetetlen történetnek a hátterét!

Budapest a Wikipedián

Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

 

Az nem titok és nyilván való módon mindenki látja és tapasztalja, hogy a világ turizmusában óriási verseny. Hova menjünk nyaralni? Hova menjünk síelni? Melyek azok a helyek, melyeket az életben minimum egyszer látni kell? A Nagy Piramisok, a tengerek, az óceánok, Távol-Kelet, London, Párizs, New York vagy Ausztrália? És ezek még csak egy kis szeletei a tortának.

 

Az is egyértelmű, hogy az indulás előtt az emberek nagy többsége szeret kutatni, az adott helynek után nézni. Erről (miről nem?) persze felmérést is készítenek mindig, hogy láthassuk: melyek a legnépszerűbb helyek a világon, melyek az internetes keresés során, az embereket a leginkább érdeklik?

 

2017-ben is elkészült, méghozzá a legnagyobb tudástárral rendelkező oldal, a Wikipedia által. Érdekesség hogy az összes helyszín egyúttal szerepel az UNESCO világörökségi listáján is egyúttal.

 

A következő oldalon megmutatjuk a listát, hogy hol végzett Budapest, kik előzik meg és még egyéb érdekességekről is fellibbentjük a fátylat!

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek