Budapest népszerűsége a Wikipedián

2018. Március 20. Kedd - Klaudia  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

Budapest lett az egyik legnépszerűbb keresés a Wikipedian 2017-ben. Most megmutatjuk ennek a hihetetlen történetnek a hátterét!

Budapest a Wikipedián

Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

 

Az nem titok és nyilván való módon mindenki látja és tapasztalja, hogy a világ turizmusában óriási verseny. Hova menjünk nyaralni? Hova menjünk síelni? Melyek azok a helyek, melyeket az életben minimum egyszer látni kell? A Nagy Piramisok, a tengerek, az óceánok, Távol-Kelet, London, Párizs, New York vagy Ausztrália? És ezek még csak egy kis szeletei a tortának.

 

Az is egyértelmű, hogy az indulás előtt az emberek nagy többsége szeret kutatni, az adott helynek után nézni. Erről (miről nem?) persze felmérést is készítenek mindig, hogy láthassuk: melyek a legnépszerűbb helyek a világon, melyek az internetes keresés során, az embereket a leginkább érdeklik?

 

2017-ben is elkészült, méghozzá a legnagyobb tudástárral rendelkező oldal, a Wikipedia által. Érdekesség hogy az összes helyszín egyúttal szerepel az UNESCO világörökségi listáján is egyúttal.

 

A következő oldalon megmutatjuk a listát, hogy hol végzett Budapest, kik előzik meg és még egyéb érdekességekről is fellibbentjük a fátylat!

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek