Bekamerázták a Combinókat

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Bekamerázzák az összes Combinót

Mostantól biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz az utazás a főváros egyik legforgalmasabb villamosvonalán. Eljön az ideje, hogy Budapest lesz a nemzetközi követendő példa?

Combinók bekamerázása

Bekamerázzák az összes Combinót

Tovább fokozódik a biztonság: bekamerázták az összes Combinót Budapesten.A világ legnagyobb városaiban is óriási gondot okoz az, hogy a közösségi járműveken folyamatosan zsebtolvajok dolgoznak, megnehezítve ezáltal az utasok mindennapjait. Sajnos ezzel Budapest is így van, évente sok ezer ilyen eset történik. A dolog kellemetlenségét nem is kell tovább részletezni, hiszen mindenki hallott már ilyen esetről, illetve eltudja képzelni a szituációt.

 

A fővárosban óriási hangsúlyt fektetnek éppen ezért a megelőzésre, éppen ezért most az egyik legforgalmasabb vonalon közlekedő járműveket kamerázzák be, hogy elejét vegyék az ilyen kísérleteknek.

 

A 4-es és a 6-os vonalon közlekedő Combino villamosokról van szó egészen pontosan. A járművek belsejére, illetve a megállók tereire vonatkozik a felszerelés. De nem csak ezek a fejlesztések történnek meg, hiszen most már a teljes vonalon is elérhető lesz a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, azaz a FUTÁR, így már a 4-es és a 6-os vonal megállóiba telepített kijelzők is megjelenítik a villamosok valós indulási idejét.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek