Bekamerázták a Combinókat

2018. Június 18. Hétfő - Levente  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Június 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Bekamerázzák az összes Combinót

Mostantól biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz az utazás a főváros egyik legforgalmasabb villamosvonalán. Eljön az ideje, hogy Budapest lesz a nemzetközi követendő példa?

Combinók bekamerázása

Bekamerázzák az összes Combinót

Tovább fokozódik a biztonság: bekamerázták az összes Combinót Budapesten.A világ legnagyobb városaiban is óriási gondot okoz az, hogy a közösségi járműveken folyamatosan zsebtolvajok dolgoznak, megnehezítve ezáltal az utasok mindennapjait. Sajnos ezzel Budapest is így van, évente sok ezer ilyen eset történik. A dolog kellemetlenségét nem is kell tovább részletezni, hiszen mindenki hallott már ilyen esetről, illetve eltudja képzelni a szituációt.

 

A fővárosban óriási hangsúlyt fektetnek éppen ezért a megelőzésre, éppen ezért most az egyik legforgalmasabb vonalon közlekedő járműveket kamerázzák be, hogy elejét vegyék az ilyen kísérleteknek.

 

A 4-es és a 6-os vonalon közlekedő Combino villamosokról van szó egészen pontosan. A járművek belsejére, illetve a megállók tereire vonatkozik a felszerelés. De nem csak ezek a fejlesztések történnek meg, hiszen most már a teljes vonalon is elérhető lesz a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, azaz a FUTÁR, így már a 4-es és a 6-os vonal megállóiba telepített kijelzők is megjelenítik a villamosok valós indulási idejét.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapest,romkocsma,Szimpla kert,elismerés,Lonely Planet

Szimpla kert: ez igen!

A 2011-es nagy elismerés után, mikor is a 3. legjobb bárnak nyilvánítottak, most beválasztották a Szimplakertet azon 50 helye közé, melyekbe egyszer muszáj betérnie az embernek. 

látnivaló,látványosság,Gödöllő,Zsámbék,család,program, Budapest,kirándulás

Közel a városhoz is jól szórakozhatsz!

Nézd meg Te is ezt a fantasztikus videót, hogy a főváros kötvetlen közelében, milyen nem mindennapi látnivalók vannak!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

fény,fényszennyezettség, Budapest,probléma,baj

Fényszennyezettség: probléma a köbön!

Hiszen kinek tűnne föl, hogy milyen is az ég, ha csak a nagyvárosban él? Az, akinek van összehasonlítási alapja. Mert addig bizony el sem gondolkodik rajta senki sem, hogy az égbolt lehet másmilyen is, ameddig nem találkozik egy valóban más kinézetű esti látképpel.  

Új budapesti pálya

Új sportág új pályája Budapesten

Megnyílt a tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sportág, a padel első hivatalos hazai versenypályája Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyben.

Budapest, Kossuth híd,elfeledett,

Hallottál már a Kossuth hídról?

14 évig állt és nélküle minden nehezebb lett volna. Nélküle nem lett volna egészséges élet a fővárosban, vele azonban megoldódtak a problémák. Tudj meg sok dolgot az elfeledett Kossuth hídról!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapest,vihar,szupercella,Magyarország

Viharok Budapest fölött

Néha olyan érzése van az embernek, hogy már nem is 4 évszak van itt a Kárpát-medencében, hiszen ez, a viharokkal teli időszak időről-időre visszatérő motívummá vált ebben a térségben.

Budapest,utca,Gül baba,legjobb, leghangulatosabb,legszebb

Budapest leghangulatosabb utcája

Budapest leghangulatosabb, legstílusosabb utcája, mely nagyon elüt az átlagtól. Ismerd meg a budai Gül Baba utcát!


További cikkek