Bekamerázták a Combinókat

2018. Március 21. Szerda - Benedek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Bekamerázzák az összes Combinót

Mostantól biztonságosabb és kiszámíthatóbb lesz az utazás a főváros egyik legforgalmasabb villamosvonalán. Eljön az ideje, hogy Budapest lesz a nemzetközi követendő példa?

Combinók bekamerázása

Bekamerázzák az összes Combinót

Tovább fokozódik a biztonság: bekamerázták az összes Combinót Budapesten.A világ legnagyobb városaiban is óriási gondot okoz az, hogy a közösségi járműveken folyamatosan zsebtolvajok dolgoznak, megnehezítve ezáltal az utasok mindennapjait. Sajnos ezzel Budapest is így van, évente sok ezer ilyen eset történik. A dolog kellemetlenségét nem is kell tovább részletezni, hiszen mindenki hallott már ilyen esetről, illetve eltudja képzelni a szituációt.

 

A fővárosban óriási hangsúlyt fektetnek éppen ezért a megelőzésre, éppen ezért most az egyik legforgalmasabb vonalon közlekedő járműveket kamerázzák be, hogy elejét vegyék az ilyen kísérleteknek.

 

A 4-es és a 6-os vonalon közlekedő Combino villamosokról van szó egészen pontosan. A járművek belsejére, illetve a megállók tereire vonatkozik a felszerelés. De nem csak ezek a fejlesztések történnek meg, hiszen most már a teljes vonalon is elérhető lesz a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer, azaz a FUTÁR, így már a 4-es és a 6-os vonal megállóiba telepített kijelzők is megjelenítik a villamosok valós indulási idejét.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek