Drágulnak az ingatlanok Budapesten

2018. Április 21. Szombat - Konrád  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapest drágul

Budapesten egyre drágábbak az ingatlanok, ami világ szinten is egyre inkább látszik. A magyar főváros egy év alatt annyit drágult, hogy arra külföldön is felfigyeltek!

Budapest drága ingatlanjai

Budapest egyre drágul! Legalábbis ami az ingatlanárakat illeti. A magyar főváros ugyanis ötödik lett azon a brit Guardian által megszerkesztett listán, ahol azt mérték fel, hogy a világ mely városában mennyivel és milyen gyorsan nőttek az ingatlanárak az elmúlt időszakban.

Budapest lett tehát a hatodik a listán, hiszen 2017-ben 15,5 százalékos volt a növekedés az előző évhez képest. A magyar fővárost a listán Hong Kong Vancouver, Reykjavík előzi meg közvetlenül.

Az első helyezett a német főváros Berlin lett. Ennek oka az, hogy a folyamatosan fejlődő népessége folyamatosan nő, illetve az is, hogy itt a nagy metropoliszokhoz képest még mindig nagyon alacsonyak az ingatlanárak árai.

Itt a teljes lista:

1,Berlin 20.5%

2,İzmir 18.5%

3,Reykjavik 16.6%

4,Vancouver 16.0%

5,Hong Kong 14.8%

6,Budapest 15.5%

7,Hamburg 14.1%

8,München 13.8%

9,Rotterdam 13.4%

10,Frankfurt 13.4%

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Art mozik Budapest

Ismét itt az Art mozik éjszakája

Nemsokára megrendezik ismét a főváros 5 különböző helyén az Art mozik éjszakáját, mely idén is sok értékes és különleges filmmel várja a rajongóit.  

Sziget Fesztivál több külföldi

Egyre több a külföldi fellépő a Szigeten

Idén nagyobb a költségvetése a Sziget Fesztiválnak, ezért több külföldi fellépőt is vendégül tudnak látni. Mutatjuk a listát és a további részleteket!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Kisföldalatti renoválása

Nagy mértékben megújulhat a Kisföldalatti

A majdnem 130 éves története során még nem volt akkora léptékű felújítás a Kisföldalatti vonalán, mint ami most lett meghirdetve. Rá sem fogunk ismerni a vonalra!

Könyv Fesztivál a fővárosban

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál, mely idén is számtalan érdekességet tartogat magában. Mutatjuk a jubileumi rendezvény részleteit!      

Panasz oldal Budapesten

Megoldás a budapesti panaszokra?

Egy új fajta panaszoldalt nyitottak meg a közelmúltban, mely első sorban a városban fellelhető szórakozóhelyekkel foglalkozik. Ez mindenképpen egy megoldás lehet a sok problémára.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Kőbányai Eiffel-csarnok

Alakul az Eiffel-csarnok Kőbányán

A főváros egy nagyon fontos épülete lesz az új Eiffel-csarnok, mely Kőbányán épül fel. Mutatjuk,. hogy hogyan áll jelenleh az építkezés és hogy miért is fontos ez az országnak!

Cirkusz Világnapja Budapesten

Cirkusz Világnap Budapesten is

Itt a Cirkusz Világnap, így a fővárosi és számos vidéki cirkuszban is lehetőség lesz belesni az érdeklődőknek a kulisszák mögé. Mutatjuk, hogy hol mire lehet számítani!


További cikkek