Új élményközpont a fővárosban

2018. Április 21. Szombat - Konrád  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Új élményközpont Budapesten

Új élményközpont nyílik Budapesten. Erre az intézményre már régóta óriási szükség volt, mostantól ugyanis nem kell a nagyobb, interaktív kiállításoknak vándorolni az országban miatta!

A főváros új élményközpontja

Új élményközpont Budapesten

Nemsokára a magyar főváros is belép a nyugati metropoliszok sorába. Hamarosan ugyanis Budapest is büszkélkedhet egy olyan élményközponttal, amely folyamatosan befogadó teret biztosít majd a nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállítások számára. A neve az Andrássy Élményközpont lesz, a helyszín pedig a patinás Párizsi Nagyáruház lett.

A helyzet eddig úgy volt, hogy ha egy ilyen nagy volumenű kiállítás érkezett Budapestre, akkor alkalomszerűen és időszakosan bukkant fel a város különböző pontjain. Az Andrássy Élményközpont azonban a főváros szívében, az Andrássy út egyik legszebb épületében, a Párizsi Nagyáruházban egy olyan centrummá válhat a tervek szerint, melyben egymást követik majd a világ legizgalmasabb és változatos kiállításai.

Az Élményközpont április 28-án nyit majd egy interaktív kiállítással. A Future Park című kiállítás a világ legmodernebb tudományos játszótere, melyet (ki más) japán szakemberek álmodtak meg. A Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
Art mozik Budapest

Ismét itt az Art mozik éjszakája

Nemsokára megrendezik ismét a főváros 5 különböző helyén az Art mozik éjszakáját, mely idén is sok értékes és különleges filmmel várja a rajongóit.  

Sziget Fesztivál több külföldi

Egyre több a külföldi fellépő a Szigeten

Idén nagyobb a költségvetése a Sziget Fesztiválnak, ezért több külföldi fellépőt is vendégül tudnak látni. Mutatjuk a listát és a további részleteket!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Kisföldalatti renoválása

Nagy mértékben megújulhat a Kisföldalatti

A majdnem 130 éves története során még nem volt akkora léptékű felújítás a Kisföldalatti vonalán, mint ami most lett meghirdetve. Rá sem fogunk ismerni a vonalra!

Könyv Fesztivál a fővárosban

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál, mely idén is számtalan érdekességet tartogat magában. Mutatjuk a jubileumi rendezvény részleteit!      

Panasz oldal Budapesten

Megoldás a budapesti panaszokra?

Egy új fajta panaszoldalt nyitottak meg a közelmúltban, mely első sorban a városban fellelhető szórakozóhelyekkel foglalkozik. Ez mindenképpen egy megoldás lehet a sok problémára.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Kőbányai Eiffel-csarnok

Alakul az Eiffel-csarnok Kőbányán

A főváros egy nagyon fontos épülete lesz az új Eiffel-csarnok, mely Kőbányán épül fel. Mutatjuk,. hogy hogyan áll jelenleh az építkezés és hogy miért is fontos ez az országnak!

Cirkusz Világnapja Budapesten

Cirkusz Világnap Budapesten is

Itt a Cirkusz Világnap, így a fővárosi és számos vidéki cirkuszban is lehetőség lesz belesni az érdeklődőknek a kulisszák mögé. Mutatjuk, hogy hol mire lehet számítani!


További cikkek