Minket ajánlanak külföldön!

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: T.P.

Jó hírünk van külföldön

Dicséretekből sose elég. Mindig jobb, ha éltetnek, mint ha ellene vannak az embernek, az országnak. Ezekben az időkben, mikor Magyarország nem feltétlenül a pozitívumok miatt kerül képernyőre, aztán fokozottan jó, ha jót beszélnek rólunk.

fantasztikus,Magyarország, külföld,Budapest,Balaton,Rubik kocka,Bokodi tó

Jó hírünk van külföldön

Az egyik legismertebb amerikai hírcsatorna a CNN összegyűjtötte az olvasói számára, hogy miért is éri meg hozzánk eljönni, hogy mit is érdemes rólunk tudni.

 

1,Balaton, mint Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, mely elképesztően népszerű mind bel- és külföldön egyaránt. Legfőbb helyszíneként Siófokot említi meg, míg legnagyobb bulijának a Balaton Sound fesztivált propagálja.

 

2,Mivel az ország tele van meleg vizű forrással, ezért dugig van strandokkal. Így ha ideutazik az ember, az amerikaiak szerint érdemes fürdőruhát is csomagolni a bőröndbe.

 

3, Okosnak tartanak minket (szemben jó pár hazánkból elszármazott tudóssal). Itt az egyik legmagasabb az egy főre jutó Nobel-díjasok száma az egész világon, ráadásul tőlünk származik a Rubik kocka is.

 

4,Kultúra terén sem vagyunk utolsók. Bár Liszt Ferenc Ausztriában született és Németországban halt meg, de magyarnak vallotta magát. Művei világhírűek.

 

5,Érdekesnek találják az életformánkat. A könnyebb utat keressük szerintük és imádunk egymással egyet nem érteni. Szerintük ez a múlt rendszer hagyatéka számunkra.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Érdekesség
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek