Gyerekprogramok Budapesten ünnepek előtt

2017. Június 24. Szombat - Iván  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Június 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


| Szerző: Kóti Angéla

Hova menjünk a gyerekkel Budapesten?

Gyerekeknek izgalmas programot találni nehéz feladat. Nem beszélve arról, hogy azért mi felnőttek sem szeretnénk unatkozni. A következőkben olyan programokat ajánlunk, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmasak lehetnek.

Programok gyerekeknek az ünnepre hangolódva

Hova menjünk a gyerekkel Budapesten?

Cifra palota - kis karácsony, nagy karácsony

 

A MÜPA családi programja azokat a gyermekeket és felnőtteket várja, akik aktívan, kreatívan és tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. Kerekítő Manó és a Hókatonák szíve bábszínház formájában elevenedik meg előttünk, de lesz itt betlehemes, harangjáték és díszletkészítő műhely is, ahol saját fenyőfa díszt készíthetnek a lelkes apróságok. A diafilm sarok pedig bennünk is nosztalgikus érzést kelthet és visszarepülhetünk a gyerekkor édes éveibe.

 

Ha megéheznénk a sok móka után, térjünk be a Bohém étterembe, hiszen vasárnaponként gyerekmenüvel is készülnek. A menüt a gyerekek kedvencei alapján állították össze, húsleves csigatésztával, rántott csibefalatok hasábburgonyával és somlói galuska kerülnek terítékre. A gyermek menüt árakkal együtt ide kattintva megnézheted. Természetesen a felnőttek sem maradnak éhen, köszönhetően az étterem étlapján felsorakozó kulináris ínyencségeknek. Az étterem rendkívül gyermekbarát, ezért családi nap helyszíneként is ideális.  

 

Időpont: 2016. december 18. 10-13 óra

Helyszín: MüPa (1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.)

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Budapesti látnivalók, budapesti...
címkék: Advent, Budapest, Étterem, Gyerekprogram, Szabadidős programok, Ünnep
A 30-as évekbeli Budapest

A magyar főváros a 30-as években

Elképesztő felvétel a magyar fővárosról! A 30-as évekből mutatunk most egy videót, mely gyönyörűen bemutatja az akkori fővárost. Kihagyhatatlan felvétel következik!

Kitiltott beerbike-ok

Kitiltották a VII.kerületből a beerbike-okat

Rengeteg embert bosszantott és akadályozott és kivétel nélkül csak az angol turistáknak okozott örömet. Éppen ezért kitiltották a beerbike-okat a VII. kerületből.

Te mit csinálsz nyáron Budapesten, ha rossz az idő?

ismét itt a Múzeumok éjszakája Budapesten is

Megint itt a Múzeumok éjszakája!

Sorozatban 15. alkalommal rendezik meg a Múzeumok éjszakája rendezvényt, mely elképesztő kínálattal várja Budapesten (is) a látogatókat. Mindenki készüljön a szombatra!

Budapest új díszpolgárai

Ők a város új díszpolgárai

A mai napon Budapesten átadták annak a nyolc személynek a megtisztelő kitüntetést, mely által mától ők számítanak Budapest legújabb díszpolgárainak. Íme a lista!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legszebbek közt a budavári palota

Európa legszebbjei közt a budavári palota!

A National Geographic mindig előáll egy listával, melyre érdemes odafigyelni. Így történt ez most is, amikor is előálltak a kontinens legszebb kastélyaival is, köztük a budavári palotával.

Megújul a csúszdapark

Megújult a Gellért-hegyi csúszdapark

Mindig örömmel számolunk be arról, ha valami megújul a városban. Szerencsére idén is zajlanak az események, például a Gellért-hegyen, ahol fantasztikus képet fest az új csúszdapark!


További cikkek