Mindenkit vár a New York Kávéház!

2017. Augusztus 20. - István  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: T.P.

A Világ Legszebb Kávéháza hungarikummal várja a vendégeit!

 

Minden évben készülnek valami újjal, valami nagyszerűvel a Világ Legszebb Kávéházban és az idén sem lesz ez másként. Újabb, nagyszabású ötlettel rukkoltak ki, melynek keretein belül mostantól élőzenei produkció színesíti a New York Kávéházba betérők életét! Ez év szeptember eleje óta élő cigányzene kíséri a feketét, a finom falatokat és a Világ Legszebb Kávéháza hangulatának élvezetét. Ha szeretnéd Te is átélni ezt a csodálatos élményt, kattints IDE, és foglalj asztalt a Kávéházban!

Igazi hungarikum lesz ez

A Világ Legszebb Kávéháza hungarikummal várja a vendégeit!

 

Bár élő cigányzenét eddig is élvezhettek a New York Kávéházba látogatók, de ez nem volt állandó produkció, szeptember eleje óta azonban minden nap játszanak a zenészek, délelőtt 11 és délután 5 óra között minden órában negyed órán át. A visszajelzések alapján a vendégek nagyon élvezték az előadásokat, még inkább harmonikus volt az ott eltöltött idő. Ezt lovagolják most meg, gondolták tovább, így bővítve az idejét a mini koncerteknek. Nagyon színvonalasak a produkciók, igazi minőséget képviselve. A repertoárjukban szinte minden megtalálható, kotta nélkül játszanak el több ezer művet, legyen szó klasszikus, avagy modern szerzeményről. Hihetetlen, de igaz: bármit kérhet az ember, ők mindent eljátszanak. 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Érdekesség, Gasztronómia, Komolyzene, Szabadidős programok
Budapest és az ő élhetősége

Évek alatt sokat fejlődött Budapest élhetősége

Évek óta beszámolunk róla mi is és mindig azt tapasztaljuk, hogy Budapest egyre élhetőbb város. Ezt hozta ki legalábbis az ezzel foglalkozó szervezet a Economist Intelligence Unit (EIU)a legújabb felmérése eredményeként.

A főváros egyik legnagyobb látványossága

Budapest szívében, a természet lágy ölén

A Füvészkertet még évszázadokkal ezelőtt hozták létre orvostanhallgatók részére. A kert Molnár Ferenc Pál utcai fiúk című regénye tette igazán híressé. Íme néhány érdekesség erről a zöld „szigetről” Budapest szívében.

Melyek a leginkább várt programok ősszel Budapesten?

Indulnak a munkálatok a 3-as metró vonalán

Októberben kezdődnek a munkálatok a 3-as metró vonalán

Borzasztó állapotok uralkodnak már a 3-as metróban. Nem is véletlen ez, hiszen 1976-ban adták át és azóta csak kisebb-nagyobb javítások történtek ott. most viszont átfogó munkálatok kezdődnek!

Ezek Budapest környékének legszebb városai

Ezek a főváros környékének legszebb városai

Magyarország telis-tele van gyönyörű kisvárosokkal, amelyekben számos látnivalót találhatunk. A legtöbb hazánkba (vagy vidékről a központba) látogató turista csak Budapesten fordul meg. Persze ez érthető, hiszen fővárosunk számos érdekességet sorakoztat fel. Azonban sok...

Budapesten augusztus 20

Rossz lesz az idő augusztus 20-án?

Mindannyiunk emlékezetében élhetnek még az a sajnálatos 2006 augusztus 20-i ünnepég, mely tragédiába torkollott. Szerencsére idén nem várható olyan idő, de az biztosan látszik, hogy elfog romlani a nagy napra az időjárás.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Egyre többen jönnek hozzánk

Budapest egyre népszerűbb a turisták körében

Ahogyan azt várni lehetett az idei év komoly áttörést hozott Budapest életébe. Sokkal többen látogattak el hozzánk, ami nagy bevételt hozott Budapestnek. 

Más lesz a fővárosi közlekedés

Hosszútávú változások a budapesti közlekedésben

Ismét átrajzolják Budapest autóstérképét, ugyanis olyan lezárások lesznek a városban, mely által komoly kerülőket kell keresniük az autósoknak.      


További cikkek