Budapesten is jön az ingyen Wifi

2018. Január 19. Péntek - Sára  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Ingyen Wifi nálunk is!

Egy tervezet szerint -mely az egész kontinensre kiterjed- ingyenesség teszik a közösségi internet használatot, így mostantól nem kell majd súlyos pénzeket fizetni a netezésért.

Ingyen wifi

 

A napokban jött ki az a forradalmi hír, hogy Európai Unió Tanácsa jóváhagyta azt a tervezetet, hogy az unió a városházákon, könyvtárakban, parkokban és egyéb nyilvános helyeken elérhető ingyenes wifi-hozzáférési pontok hoz létre és mindezt a közösségi költségvetésből saját maga fogja finanszírozni. Ezzel elérkezett az az idő, melyet már régen rebesgettek: nevezetesen, hogy nemsokára ingyenesség teszik az internezhasználatot. 

 

Természetesen ezen döntés Magyarország összes településére, így Budapestre, de a kisebb településekre is ugyan úgy érvényes lesz. A tájékoztatás szerint az Európai Unió (EU) külön alappal támogatja, hogy ezt a kezdeményezést  2020-ig befejezze. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy senkitől ne lehessen megtagadni, hogy ingyenesen és jó minőségű internethez férjen hozzá.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Elképesztő megtiszteltetés érte Budapestet mely a magyar gasztronómia számár is nagy lehetőség: itt adják át az idei Michelin csillagokat, melyek az éttermek számára a legnagyobb elsimerésnek számít.      

Bálna továbbra is eladó

Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz a Bálnával

Folytatódik a fővárosi Bálna hányattatott sorsa. Továbbra sem jelentkezett érte senki, így ezután sem lehet tudni, hogy mi lesz a főváros kultikus épületével.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Új megállók a 3-as metró vonalán

Így fognak kinézni a 3-as metró megállói

Nyílvánosságra kerültek a 3-as metró felújított megállóinak a tervei, melyek igazán jól fognak mutatni. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindegyik hasonlít egy kicsit egymásra!

Cirkuszfesztivál a fővárosban

Cirkusfesztivál teljes sikere

Több mint tizenötezren látták a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál előadásait és kísérőprogramjait, amelyeket főváros szerte több helyszínen rendeztek meg a napokban.


További cikkek