Budapesten is jön az ingyen Wifi

2018. Április 25. Szerda - Márk  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Ingyen Wifi nálunk is!

Egy tervezet szerint -mely az egész kontinensre kiterjed- ingyenesség teszik a közösségi internet használatot, így mostantól nem kell majd súlyos pénzeket fizetni a netezésért.

Ingyen wifi

 

A napokban jött ki az a forradalmi hír, hogy Európai Unió Tanácsa jóváhagyta azt a tervezetet, hogy az unió a városházákon, könyvtárakban, parkokban és egyéb nyilvános helyeken elérhető ingyenes wifi-hozzáférési pontok hoz létre és mindezt a közösségi költségvetésből saját maga fogja finanszírozni. Ezzel elérkezett az az idő, melyet már régen rebesgettek: nevezetesen, hogy nemsokára ingyenesség teszik az internezhasználatot. 

 

Természetesen ezen döntés Magyarország összes településére, így Budapestre, de a kisebb településekre is ugyan úgy érvényes lesz. A tájékoztatás szerint az Európai Unió (EU) külön alappal támogatja, hogy ezt a kezdeményezést  2020-ig befejezze. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy senkitől ne lehessen megtagadni, hogy ingyenesen és jó minőségű internethez férjen hozzá.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Hatalmas elismerést kapott a reptér

Régió első lett a ferihegyi reptér

Hatalmas elismerést kapott a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér. A régió leg környezettudatosabb légikötője lett a napokban.

Fizetős parkolók száma növekszik

Szigorítások a Budapesti parkolás kapcsán

Tovább szigorodik a budapesti parkolás, ugyanis növekednek a fizetős zónák száma városszerte. Mutatjuk, hogy hol és mire kell számítani!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

 Érdekességek az I bike Budapestről

Ez volt idén az I bike Budapest

Idén is több tízezren vettek részt az I bike Budapest rendezvényen. Több érdekességről is beszámolhatunk a rendezvény kapcsán. Tovább a cikkben!

Lindt Budapest

Csokiboltot nyit Budapesten a Lindt

Budapesten nyit üzletet a Lindt, mely a leghíresebb csoki gyártó üzemnek számít világszerte. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban!

Lezárják fél Budapestet

Itt az I bike Budapest, lezárások jönnek a városban

Vasárnap tartják Budapesten az I bike Budapest kerékpáros rendezvényt, mely hatalmas lezárásokat fog hozni a főváros életébe. Mutatjuk, hogy hol kell figyelni!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Szabadtéri csapatépítő

3 indok, hogy miért kezdj el máris csapatépítőt szervezni a kollégáidnak

Az irodai kávégép sokat tudna mesélni az elmúlt időszak csapatépítőin történt érdekes, vicces vagy izgalmas dolgokról, hiszen a kollégák előszeretettel idézik fel újra és újra ezeket az eseményeket kávézás közben a gép előtt álldogálva. Valóban nagyon fontosak egy cég...

Zichy Extrém Futópálya

Gyakorló extrém futópálya Bikácson, Tolna megyében

Bikácson a Zichy Park Hotel területén található extrém gyakorló futópálya kiválóan alkalmas azoknak akik Spartan Race versenyekre készülnek. A pálya egész évben várja a sportolókat, illetve azokat is, akik eddig még sosem próbálták ezt a kemény, nagy kitartást igénylő...


További cikkek