Óriási fejlesztések Budapesten

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapesti fejlesztések milliárdokból

Nem sajnálják a pénzt a budapesti fejlesztésekre: milliárdok jutnak új villamosvonalra, de a Hungexpo felújítására is. Mutatjuk a részleteket.   

Hungexpo felújítás és új villamosvonal felépítése

Budapesti fejlesztések milliárdokból

 

Szerencsére Budapesten folyamatosak a felújítások, a város próbálja a lépést tartani a fejlődő világgal. Ehhez nem csak az kell, hogy új dolgokat építsünk és a régieket pedig felújítsuk, hanem az is, hogy ezeket a helyeket megtöltsük tartalommal. Amikor pedig ezek a dolgok találkoznak, akkor abból olyan látványos dolgok sülnek ki, mint  ami a magyar fővárosban történik. 

 

Nemrégiben lehetett olvasni, hogy 2020-ban megrendezendő Eucharisztikus Világkongresszus, valamint a 2021-ben sorra kerülő Vadászati Világkiállítás méltó megrendezése érdekében a Hungexpo Budapesti Vásárközpont fejlesztésére 1 milliárd 527 millió forintot hagytak jóvá. Tekintve, hogy a Duna Aréna mobillelátóinak a darabjait is ide fogják beépíteni, hogy a jövőben P+R parkolóként üzemeljenek,  most már kijelenthetjük, hogy a régi BMV területe méltó módon, jobban nevezve XXI. századi fényben fog tündökölni. 

 

A terveknek azonban még nincsenek vége, sőt! A következő oldalon mutatjuk a továbbiakat.

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék:
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek