Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


| Szerző: LK

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Manapság már számtalan ember tart háziállatot, akik megszínesítik a mindennapjaikat. Ha neked is van egy kutyád, akkor nyilván sokat jártok sétálni, és gyakran kipróbáltok új helyeket. A következőkben mutatunk három helyet, ahova mindenképp el kell menned a négylábú kedvenceddel! 

 

Kutyás élménypark a Városligetben 

Magyarország legjobban felszerelt kutyás élményparkja található a Városligetben, amit semmiképp sem érdemes kihagyni. A park mintegy 5200 négyzetméter alapterületű, ugratók és hidak várják a kutyusokat. 

 

A nyugati oldalon kutyapancsoló is várja a kutyusokat. Érdemes kipróbálnotok, hiszen a Városliget egy gyönyörű környezet, ahol a gazdik és a kutyusok is jól fogják érezni magukat. 

 

Egy kutyabarát gyorsétterem, ahol a négylábúakat is szívesen látják 

Ha neked is van kutyád, biztosan ismerős a helyzet: kutyával egyszerűen sehova sem lehet bejutni. Rengeteg olyan étterem és kávézó található Budapesten, ami kutyabarátnak mondja magát, azonban ha betérsz, mégsem örülnek a kis kedvencednek. 

 

Ha egy kicsit megpihennél a nagy séta közepette, létezik egy szuper kutyabarát gyorsétterem Budán, ahol nem csupán téged, hanem a négylábú kedvencedet is szívesen látják! A PRE-GO egy igazi kutyabarát hely, ahol nem csupán a teraszon, de az étteremben is helyet foglalhatsz a kutyusoddal! Érdemes tehát kipróbálnotok ezt a helyet, ha egy kicsit megpihennétek egy különleges környezetben! 

 

Erzsébet téri kutyafuttató

Az Erzsébet téri kutyafuttató nagyon népszerű Budapesten, hiszen könnyedén megközelíthető, így mindig találni itt néhány gazdit a kutyusával. Nagy előnyként sorolható fel, hogy a hely nagyon tágas, így kényelmesen elférnek a négylábúak.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek
címkék: Budapest
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek