Marseillebe közvetlenül

2018. Március 21. Szerda - Benedek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Budapest-Marseille közvetlenül

Nemsokára lehetséges lesz Budapestről közvetlenül is Marseillebe utazni. Mutatjuk a részleteket a dél francia kikötővárosba utazással kapcsolatban.

Közvetlenül Marseillebe

Budapest-Marseille közvetlenül

Marseille eddig amolyan fekete folt volt a magyarok szeme előtt. Kissé messze is van autóval, vagy busszal, illetve repülővel sem lehetett közvetlenül eljutni oda. Ez azonban most megváltozik. A francia kikötőváros, a Taxi filmek főszereplője most már közvetlenül elérhető Budapestről is!

Akár már most elkezdheti szervezni a kirándulást Marseille-be. Persze nem a nyárra, hanem októberre, de akkor is pozitvum, hogy közvetlen repülőjárat létesül a két város közt. A francia város ugyanis az év végétől közvetlen repülőjárattal is elérhető lesz a magyar fővárosból. A Ryanair diszkont légitársaság a 2018/19-es téli menetrendi időszakban indítja el az új Budapest–Marseille járatot, amely hetente két alkalommal, kedden és szombaton közlekedik majd.

Marseille a Földközi-tenger partján fekszik, Franciaország második legnagyobb városa és legnagyobb kikötője. Lüktető, mediterrán hangulat jellemző rá, mely egyből magával ragadja az embert. Számtalan látnivaló és kiránduló hely van ott és a közelben. Tipikusan az a hely, melyet egyszer mindenkinek látnia kell.

A következő oldalon videó formájában be is mutatjuk a nevezetességeit!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék:
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek