Marseillebe közvetlenül

2018. Június 18. Hétfő - Levente  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Június 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapest-Marseille közvetlenül

Nemsokára lehetséges lesz Budapestről közvetlenül is Marseillebe utazni. Mutatjuk a részleteket a dél francia kikötővárosba utazással kapcsolatban.

Közvetlenül Marseillebe

Budapest-Marseille közvetlenül

Marseille eddig amolyan fekete folt volt a magyarok szeme előtt. Kissé messze is van autóval, vagy busszal, illetve repülővel sem lehetett közvetlenül eljutni oda. Ez azonban most megváltozik. A francia kikötőváros, a Taxi filmek főszereplője most már közvetlenül elérhető Budapestről is!

Akár már most elkezdheti szervezni a kirándulást Marseille-be. Persze nem a nyárra, hanem októberre, de akkor is pozitvum, hogy közvetlen repülőjárat létesül a két város közt. A francia város ugyanis az év végétől közvetlen repülőjárattal is elérhető lesz a magyar fővárosból. A Ryanair diszkont légitársaság a 2018/19-es téli menetrendi időszakban indítja el az új Budapest–Marseille járatot, amely hetente két alkalommal, kedden és szombaton közlekedik majd.

Marseille a Földközi-tenger partján fekszik, Franciaország második legnagyobb városa és legnagyobb kikötője. Lüktető, mediterrán hangulat jellemző rá, mely egyből magával ragadja az embert. Számtalan látnivaló és kiránduló hely van ott és a közelben. Tipikusan az a hely, melyet egyszer mindenkinek látnia kell.

A következő oldalon videó formájában be is mutatjuk a nevezetességeit!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék:
Budapest,romkocsma,Szimpla kert,elismerés,Lonely Planet

Szimpla kert: ez igen!

A 2011-es nagy elismerés után, mikor is a 3. legjobb bárnak nyilvánítottak, most beválasztották a Szimplakertet azon 50 helye közé, melyekbe egyszer muszáj betérnie az embernek. 

látnivaló,látványosság,Gödöllő,Zsámbék,család,program, Budapest,kirándulás

Közel a városhoz is jól szórakozhatsz!

Nézd meg Te is ezt a fantasztikus videót, hogy a főváros kötvetlen közelében, milyen nem mindennapi látnivalók vannak!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

fény,fényszennyezettség, Budapest,probléma,baj

Fényszennyezettség: probléma a köbön!

Hiszen kinek tűnne föl, hogy milyen is az ég, ha csak a nagyvárosban él? Az, akinek van összehasonlítási alapja. Mert addig bizony el sem gondolkodik rajta senki sem, hogy az égbolt lehet másmilyen is, ameddig nem találkozik egy valóban más kinézetű esti látképpel.  

Új budapesti pálya

Új sportág új pályája Budapesten

Megnyílt a tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sportág, a padel első hivatalos hazai versenypályája Budapest II. kerületében, a Hűvösvölgyben.

Budapest, Kossuth híd,elfeledett,

Hallottál már a Kossuth hídról?

14 évig állt és nélküle minden nehezebb lett volna. Nélküle nem lett volna egészséges élet a fővárosban, vele azonban megoldódtak a problémák. Tudj meg sok dolgot az elfeledett Kossuth hídról!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapest,vihar,szupercella,Magyarország

Viharok Budapest fölött

Néha olyan érzése van az embernek, hogy már nem is 4 évszak van itt a Kárpát-medencében, hiszen ez, a viharokkal teli időszak időről-időre visszatérő motívummá vált ebben a térségben.

Budapest,utca,Gül baba,legjobb, leghangulatosabb,legszebb

Budapest leghangulatosabb utcája

Budapest leghangulatosabb, legstílusosabb utcája, mely nagyon elüt az átlagtól. Ismerd meg a budai Gül Baba utcát!


További cikkek