Marseillebe közvetlenül

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Budapest-Marseille közvetlenül

Nemsokára lehetséges lesz Budapestről közvetlenül is Marseillebe utazni. Mutatjuk a részleteket a dél francia kikötővárosba utazással kapcsolatban.

Közvetlenül Marseillebe

Budapest-Marseille közvetlenül

Marseille eddig amolyan fekete folt volt a magyarok szeme előtt. Kissé messze is van autóval, vagy busszal, illetve repülővel sem lehetett közvetlenül eljutni oda. Ez azonban most megváltozik. A francia kikötőváros, a Taxi filmek főszereplője most már közvetlenül elérhető Budapestről is!

Akár már most elkezdheti szervezni a kirándulást Marseille-be. Persze nem a nyárra, hanem októberre, de akkor is pozitvum, hogy közvetlen repülőjárat létesül a két város közt. A francia város ugyanis az év végétől közvetlen repülőjárattal is elérhető lesz a magyar fővárosból. A Ryanair diszkont légitársaság a 2018/19-es téli menetrendi időszakban indítja el az új Budapest–Marseille járatot, amely hetente két alkalommal, kedden és szombaton közlekedik majd.

Marseille a Földközi-tenger partján fekszik, Franciaország második legnagyobb városa és legnagyobb kikötője. Lüktető, mediterrán hangulat jellemző rá, mely egyből magával ragadja az embert. Számtalan látnivaló és kiránduló hely van ott és a közelben. Tipikusan az a hely, melyet egyszer mindenkinek látnia kell.

A következő oldalon videó formájában be is mutatjuk a nevezetességeit!

 

Vissza: Rövid hírek
címkék:
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek