Elhunyt Aradszky László

2018. Január 20. Szombat - Sebestyén  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: Kósa Krisztina

Meghalt Aradszky László táncdalénekes

Életének 83. évében elhunyt Aradszky László – írta az Index, mely az énekes családjától értesült a szomorú hírről. A minden előjel nélkül történt tragédia mindenkit megviselt.

Elhunyt Aradszky László

Meghalt Aradszky László táncdalénekes

“Kedves Rajongók, Pályatársak, Barátok, Ferencváros szurkolók és a foci egyéb szerelmesei! Mély megrendüléssel tudatjuk a fájdalmas hírt, hogy Aradszky László táncdalénekes vasárnap este óta már nincs köztünk.”

 

 

Az énekes minden előjel nélkül hunyt el otthonában. Az Indexnek fia, Aradszky Zsolt azt mondta, a mentőket vasárnap este fél tízkor hívták ki, ők viszont már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

Aradszky László 1935-ben született Budapesten, és fülbemászó slágereivel a magyar tánczene népszerű és fontos részévé vált. 1963-ban a Magyar Rádió Tessék választani! eénevezésű versenyén első helyezést ért el (igaz, megosztva) Még ide-oda húz a szív című dalával. Ő lett Magyarországon az első aranylemezes előadó, melyet az Isten véled édes Piroskám című számot is tartalmazó albumával érdemelt ki.

 

 

Több kitüntetést is kapott karrierje során, melyek közül kiemelkedik a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztje, melyet 2015-ben ítéltek oda neki évtizedekig tartó töretlen előadóművészi pályája elismeréseként.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest, Kultúra
9 év után lépnek fel nálunk ismét!

Alice in Chains koncert Budapesten!

Kilenc év után ismét Alice in Chains-koncert lesz Magyarországon. Az amerikai rockzenekar július 1-jén lép fel a BudapestParkban.

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Elképesztő megtiszteltetés érte Budapestet mely a magyar gasztronómia számár is nagy lehetőség: itt adják át az idei Michelin csillagokat, melyek az éttermek számára a legnagyobb elsimerésnek számít.      

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Bálna továbbra is eladó

Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz a Bálnával

Folytatódik a fővárosi Bálna hányattatott sorsa. Továbbra sem jelentkezett érte senki, így ezután sem lehet tudni, hogy mi lesz a főváros kultikus épületével.

Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.

Új megállók a 3-as metró vonalán

Így fognak kinézni a 3-as metró megállói

Nyílvánosságra kerültek a 3-as metró felújított megállóinak a tervei, melyek igazán jól fognak mutatni. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindegyik hasonlít egy kicsit egymásra!


További cikkek