Elhunyt Aradszky László

2018. Április 25. Szerda - Márk  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


| Szerző: Kósa Krisztina

Meghalt Aradszky László táncdalénekes

Életének 83. évében elhunyt Aradszky László – írta az Index, mely az énekes családjától értesült a szomorú hírről. A minden előjel nélkül történt tragédia mindenkit megviselt.

Elhunyt Aradszky László

Meghalt Aradszky László táncdalénekes

“Kedves Rajongók, Pályatársak, Barátok, Ferencváros szurkolók és a foci egyéb szerelmesei! Mély megrendüléssel tudatjuk a fájdalmas hírt, hogy Aradszky László táncdalénekes vasárnap este óta már nincs köztünk.”

 

 

Az énekes minden előjel nélkül hunyt el otthonában. Az Indexnek fia, Aradszky Zsolt azt mondta, a mentőket vasárnap este fél tízkor hívták ki, ők viszont már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

 

Aradszky László 1935-ben született Budapesten, és fülbemászó slágereivel a magyar tánczene népszerű és fontos részévé vált. 1963-ban a Magyar Rádió Tessék választani! eénevezésű versenyén első helyezést ért el (igaz, megosztva) Még ide-oda húz a szív című dalával. Ő lett Magyarországon az első aranylemezes előadó, melyet az Isten véled édes Piroskám című számot is tartalmazó albumával érdemelt ki.

 

 

Több kitüntetést is kapott karrierje során, melyek közül kiemelkedik a Magyar Köztársaság Érdemrend lovagkeresztje, melyet 2015-ben ítéltek oda neki évtizedekig tartó töretlen előadóművészi pályája elismeréseként.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest, Kultúra
Hatalmas elismerést kapott a reptér

Régió első lett a ferihegyi reptér

Hatalmas elismerést kapott a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér. A régió leg környezettudatosabb légikötője lett a napokban.

Fizetős parkolók száma növekszik

Szigorítások a Budapesti parkolás kapcsán

Tovább szigorodik a budapesti parkolás, ugyanis növekednek a fizetős zónák száma városszerte. Mutatjuk, hogy hol és mire kell számítani!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

 Érdekességek az I bike Budapestről

Ez volt idén az I bike Budapest

Idén is több tízezren vettek részt az I bike Budapest rendezvényen. Több érdekességről is beszámolhatunk a rendezvény kapcsán. Tovább a cikkben!

Lindt Budapest

Csokiboltot nyit Budapesten a Lindt

Budapesten nyit üzletet a Lindt, mely a leghíresebb csoki gyártó üzemnek számít világszerte. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban!

Lezárják fél Budapestet

Itt az I bike Budapest, lezárások jönnek a városban

Vasárnap tartják Budapesten az I bike Budapest kerékpáros rendezvényt, mely hatalmas lezárásokat fog hozni a főváros életébe. Mutatjuk, hogy hol kell figyelni!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Szabadtéri csapatépítő

3 indok, hogy miért kezdj el máris csapatépítőt szervezni a kollégáidnak

Az irodai kávégép sokat tudna mesélni az elmúlt időszak csapatépítőin történt érdekes, vicces vagy izgalmas dolgokról, hiszen a kollégák előszeretettel idézik fel újra és újra ezeket az eseményeket kávézás közben a gép előtt álldogálva. Valóban nagyon fontosak egy cég...

Zichy Extrém Futópálya

Gyakorló extrém futópálya Bikácson, Tolna megyében

Bikácson a Zichy Park Hotel területén található extrém gyakorló futópálya kiválóan alkalmas azoknak akik Spartan Race versenyekre készülnek. A pálya egész évben várja a sportolókat, illetve azokat is, akik eddig még sosem próbálták ezt a kemény, nagy kitartást igénylő...


További cikkek