Nem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

2018. Április 25. Szerda - Márk  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Az egész magyar médiát bejárta a hír, hogy végre épül Budapesten is egy felhőkarcoló. Valóságos bombaként hathat azonban, hogy könnyen lehet, hogy a tervekből végül nem lesz semmi sem!

Mégsem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Újságok, internetes felületek (köztük mi is), híradók-szóval tényleg mindenki beszámolt arról, hogy végre megépül Budapest első, várva-várt felhőkarcolója a Kopaszi-gáton. A tervek briliánsak, az építtetést megrendelő vállalat elégedett volt.

 

Ehhez képest valóságos bombaként robbant a hír, hogy nagyon könnyen elképzelhető, hogy az egész tervezetből végül nem lesz semmi sem! Korábban szó volt az UNESCO közbenjárásáról és most a kormány is beleszólt: nem fogják hagyni, hogy ekkora torony változtassa meg a budai látképet.

 

A tervek egy 83 ezer négyzetméteres, 28 emeletes, 120 méter magas épületről szóltak- ez azonban súlyosan rombolta volna a főváros látképét, fogalmazott Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár. A magyar kormány álláspontja tehát továbbra is az, hogy egy ekkora torony nem jó, ha megépül Budapesten.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
Hatalmas elismerést kapott a reptér

Régió első lett a ferihegyi reptér

Hatalmas elismerést kapott a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér. A régió leg környezettudatosabb légikötője lett a napokban.

Fizetős parkolók száma növekszik

Szigorítások a Budapesti parkolás kapcsán

Tovább szigorodik a budapesti parkolás, ugyanis növekednek a fizetős zónák száma városszerte. Mutatjuk, hogy hol és mire kell számítani!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

 Érdekességek az I bike Budapestről

Ez volt idén az I bike Budapest

Idén is több tízezren vettek részt az I bike Budapest rendezvényen. Több érdekességről is beszámolhatunk a rendezvény kapcsán. Tovább a cikkben!

Lindt Budapest

Csokiboltot nyit Budapesten a Lindt

Budapesten nyit üzletet a Lindt, mely a leghíresebb csoki gyártó üzemnek számít világszerte. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban!

Lezárják fél Budapestet

Itt az I bike Budapest, lezárások jönnek a városban

Vasárnap tartják Budapesten az I bike Budapest kerékpáros rendezvényt, mely hatalmas lezárásokat fog hozni a főváros életébe. Mutatjuk, hogy hol kell figyelni!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Szabadtéri csapatépítő

3 indok, hogy miért kezdj el máris csapatépítőt szervezni a kollégáidnak

Az irodai kávégép sokat tudna mesélni az elmúlt időszak csapatépítőin történt érdekes, vicces vagy izgalmas dolgokról, hiszen a kollégák előszeretettel idézik fel újra és újra ezeket az eseményeket kávézás közben a gép előtt álldogálva. Valóban nagyon fontosak egy cég...

Zichy Extrém Futópálya

Gyakorló extrém futópálya Bikácson, Tolna megyében

Bikácson a Zichy Park Hotel területén található extrém gyakorló futópálya kiválóan alkalmas azoknak akik Spartan Race versenyekre készülnek. A pálya egész évben várja a sportolókat, illetve azokat is, akik eddig még sosem próbálták ezt a kemény, nagy kitartást igénylő...


További cikkek