Nem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Az egész magyar médiát bejárta a hír, hogy végre épül Budapesten is egy felhőkarcoló. Valóságos bombaként hathat azonban, hogy könnyen lehet, hogy a tervekből végül nem lesz semmi sem!

Mégsem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Újságok, internetes felületek (köztük mi is), híradók-szóval tényleg mindenki beszámolt arról, hogy végre megépül Budapest első, várva-várt felhőkarcolója a Kopaszi-gáton. A tervek briliánsak, az építtetést megrendelő vállalat elégedett volt.

 

Ehhez képest valóságos bombaként robbant a hír, hogy nagyon könnyen elképzelhető, hogy az egész tervezetből végül nem lesz semmi sem! Korábban szó volt az UNESCO közbenjárásáról és most a kormány is beleszólt: nem fogják hagyni, hogy ekkora torony változtassa meg a budai látképet.

 

A tervek egy 83 ezer négyzetméteres, 28 emeletes, 120 méter magas épületről szóltak- ez azonban súlyosan rombolta volna a főváros látképét, fogalmazott Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár. A magyar kormány álláspontja tehát továbbra is az, hogy egy ekkora torony nem jó, ha megépül Budapesten.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek