Nem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

2018. Január 20. Szombat - Sebestyén  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Az egész magyar médiát bejárta a hír, hogy végre épül Budapesten is egy felhőkarcoló. Valóságos bombaként hathat azonban, hogy könnyen lehet, hogy a tervekből végül nem lesz semmi sem!

Mégsem lesz a felhőkarcolóból semmi sem?

Lehet, hogy nem lesz Budapest első felhőkarcolójából semmi sem?

Újságok, internetes felületek (köztük mi is), híradók-szóval tényleg mindenki beszámolt arról, hogy végre megépül Budapest első, várva-várt felhőkarcolója a Kopaszi-gáton. A tervek briliánsak, az építtetést megrendelő vállalat elégedett volt.

 

Ehhez képest valóságos bombaként robbant a hír, hogy nagyon könnyen elképzelhető, hogy az egész tervezetből végül nem lesz semmi sem! Korábban szó volt az UNESCO közbenjárásáról és most a kormány is beleszólt: nem fogják hagyni, hogy ekkora torony változtassa meg a budai látképet.

 

A tervek egy 83 ezer négyzetméteres, 28 emeletes, 120 méter magas épületről szóltak- ez azonban súlyosan rombolta volna a főváros látképét, fogalmazott Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár. A magyar kormány álláspontja tehát továbbra is az, hogy egy ekkora torony nem jó, ha megépül Budapesten.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
9 év után lépnek fel nálunk ismét!

Alice in Chains koncert Budapesten!

Kilenc év után ismét Alice in Chains-koncert lesz Magyarországon. Az amerikai rockzenekar július 1-jén lép fel a BudapestParkban.

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Budapesten adják át a következő Michelin csillagokat!

Elképesztő megtiszteltetés érte Budapestet mely a magyar gasztronómia számár is nagy lehetőség: itt adják át az idei Michelin csillagokat, melyek az éttermek számára a legnagyobb elsimerésnek számít.      

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Bálna továbbra is eladó

Továbbra sem lehet tudni, hogy mi lesz a Bálnával

Folytatódik a fővárosi Bálna hányattatott sorsa. Továbbra sem jelentkezett érte senki, így ezután sem lehet tudni, hogy mi lesz a főváros kultikus épületével.

Budapesten akár kastély is eladó

Budapesten most akár több állami villát is meg lehet venni

Elképesztő épületeket, ingatlanokat, többek közt akár kastélyt is lehet venni újabban Budapesten és az országban egyaránt. Mutatjuk ennek a nem mindennapi akciónak a hátterét!

Újra építik a csillaghegyi strandot

Óriási beruházás Csillaghegyen

Csillaghegyen tervbe vették, és úgy látszik, hogy meg is fogják valósítani a régi Árpád forrásfürdő felélesztését. Rekord áron és fejlesztéssel álmodták újra a koplexumot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapestről repülővel utazhatunk

Ismét bővült a Budapestről repülővel elérhető városok listája!

Ismét bővült azon városok listája, melyekbe közvetlenül utazhatunk majd Budapestről a jövőben. Ezzel még komfortosabb lesz az életünk, hiszen nem kell a csatlakozásokra vadászni.

Új megállók a 3-as metró vonalán

Így fognak kinézni a 3-as metró megállói

Nyílvánosságra kerültek a 3-as metró felújított megállóinak a tervei, melyek igazán jól fognak mutatni. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindegyik hasonlít egy kicsit egymásra!


További cikkek