Folytatódik az M3-as metró felújítása

2018. Február 23. Péntek - Alfréd  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Február 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28                            


Nyáron az M3-as metró déli szakaszát is elkezdik felújítani

Gőzerővel építik az északi szakaszt és nemsokára a déli rész munkálatai is elkezdődnek az M3-as metróban. Reméljük, hogy a végeredmény is annyira biztató lesz, mint az északi részen!

M3-as metró déli szakaszának felújítása

Nyáron az M3-as metró déli szakaszát is elkezdik felújítani

 

Mi magunk is beszámoltunk róla jó párszor, hogy halad a metró felújítás. Eddig inkább az északi szakaszról jöttek a hírek, mivel a hármas feltagolás szerint itt kezdték meg a munkákat a leghamarabb. Erről már érkeztek bíztató fotók is, reméljük, hogy hamarosan a déli szakaszról is így tudunk beszámolni.

 

A BKV-n minden esetre nem múlik semmi sem, mivel kiírták a felújításra vonatkozó pályázatot.A fennakadások az építkezéssel kapcsolatban sajnos már korábban elkezdődtek, mivel nem ez az első pályázat, melyet kiírt a megrendelő.A középső és a déli szakaszra már volt egy sikertelen pályázat, amikor is a jelentkezők túl nagy árat adtak meg a munkálatokra.

 

A következő oldalon újabb részleteket mutatunk a projektről!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
Budapestről repülni? Nem lehetetlen!

Ezekre a helyekre tudunk mostantól Budapestről közvetlenül utazni

Egyre inkább bővül azon helyek listája, melyeket Budapestről közvetlenül is elérhetünk. Nem akármilyen városok ezek. Mi most megmutatjuk az újdonságokat!

Tenisz a Margitszigeten

Lesz új stadion a Margitszigeten?

A napokban felvetődött az ötlete annak, hogy a Margitszigeten teniszstadiont építenének. Az ötletet gyorsan megtorpedózták, azonban a tény, attólmég tény: valamit kezdeni kell az egykori Dózsa stadionnal.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Családi nyaralás

Hová menjen nyaralni a család?

Lassan itt az ideje, hogy megtervezzük a nyári programokat – közös családi nyaralás, nagymamánál töltött idő, esetleg külföldi nyaralás, táborok a gyerekeknek. Ez annyira nem is egyszerű, bár kétség kívül kellemes feladat egy négy-, öt-, vagy akár többtagú családban....

Bulinegyed: itt a megoldás?

Buli negyed: megoldás következik?

Végre megoldódik a Bulinegyed sorsa? Ezt még nem lehet tudni, azonban végre érkezett egy konkrét és értelmes javaslat, mely sok mindenre megoldás lehet!

Mostantól van egy Minszk terünk is

Budapesti Minszk tér

Újabb kelet-európai ország fővárosáról neveztek el egy teret Budapesten. Mostantól Minszk nevével is találkozhatunk, ha a III.kerületben járunk. Hogy hol?A cikkben azt is megmutatjuk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Újabb koncert Budapesten

Budapesten lép fel a legendás King Crimson!

Európai turnéja során Budapesten is fellép a King Crimson: a progresszív rock legendás együttese június 29-én a Müpában ad koncertet. Ismét egy jó kis koncert lesz tehát a fővárosban!

Balaton kerékpárral? Nem lehetetlen!

Nemsokára nem álom többé a Budapest-Balaton kerékpárral

Nemsokára tényleg valóság lehet, a Budapestről Balatonra való lekerékpározás. Emellett további fejlesztések is szóba kerültek, így elmondható: fejlődés van minden téren.


További cikkek