Osztálytalálkozó helyszín

2018. Július 17. Kedd - Endre, Elek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Július 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Eljött az osztálytalálkozók ideje

Vége az iskolának és ilyenkor nem csak a szünet kezdődik el. A gyerekek táboroznak, vakációznak, a felnőttek dolgoznak, pihennek, nyaralnak és emlékeznek. Elkezdődött ugyanis az osztálytalálkozók időszaka, amelyeket a legjobb dolog egy méltó helyszínen megtartani

Osztálytalálkozó helyszín

Pontosan ilyen a Groupama Arénában található Gólvonal Bisztró is!

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Fontos a tökéletes helyszín!

Mikor ismét összegyűlik a régi osztály, végre találkozhat mindenki a rég nem látott ismerősökkel. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a legjobb helyszínt válasszatok, ahol nem zavar titeket senki, van lehetőség zártkörben beszélgetni. Erre jelenti a legjobb megoldást a Gólvonal bisztró.

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Kiváló megközelítéssel

A hely számos erőssége közül az egyik az, hogy nagyon jó az infrastruktúrája, kiváló helyen található. Nem kell aggódni amiatt, hogy nem talál az ember parkolóhelyet, azért sem, hogy rengeteget kell majd sétálni, hiszen a bisztró saját parkolóval rendelkezik. A Népliget adottságait kihasználva pedig a tömegközlekedéssel sem lehet baj, hiszen öt perc sétával a metró, a busz, a vonat és a villamos is elérhető.

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Gasztronómiai élményekkel!

A Gólvonal bisztrót a gasztronómia szerelmeseinek is nyugodt szívvel lehet ajánlani. A Bisztró az alkalomhoz illő étel-, illetve italkülönlegességekkel várja minden kedves vendégét. Nem kell félni tehát attól, hogy nem találtok az ízléseteknek megfelelő ételt, ugyanis a Bisztró dolgozói előre egyeztetett menü alapján szolgálják fel Nektek a különlegességeket, sőt itt még különleges kéréseket is teljesítenek!

 

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Játékokkal

Hogy a hangulat se legyen lapos, ezért a Gólvonal Bisztró segít abban, hogy az osztálytalálkozótok kiváló hangulatban teljen. Legyenek azok összegyűjtött képek, fotók, azokat a projektor segítségével kivetítik, így a résztvevők feladata már nem marad más csak az, hogy kitalálják azt, hogy ki szerepel az adott fotón.

 

Osztálytalálkozó helyszín Budapest – Ajánlatkérés

Ha a legideálisabb osztálytalálkozó helyszínt kerestétek Budapesten, akkor egészen biztos, hogy a Gólvonal bisztró tökéletes választás lesz számotokra. Nincs más dolgotok, mint ide kattintva kérni egyedi rendezvény ajánlatkérést és ezután a Gólvonal Bisztró minden mást megszervez.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest
Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

CNN Budapestet említi

A CNN népszerűsíti a magyar fővárost

Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.  


További cikkek