Budapesti rendezvények és programok - illetve a legjobb budapesti éttermek


Események Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      
Mozifesztivál Budapesten

Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál: januárban mindenki megnézheti

Magyarországon először vetített dokumentumfilmek közül válogathat a közönség a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon január 23. és 28. között a Cinema City Aréna moziban.

Titanic kiállítás továbbra is

Budapesten meghosszabbították a Titanic-kiállítást

Óriási az érdeklődés, így meghosszabbították a Titanic kiállítást Budapesten. Aki eddig nem látogatta meg, az ezután is megteheti. Nincs már sok idő, mutatjuk, hogy meddig lehet megnézni!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Esküvőszervezés

Életünk legszebb napja - Amikor szakemberekre kell bízni az esküvői szervezést

Mindenki életében meghatározó pillanat az eljegyzés, amikor eldöntjük és ki is nyilvánítjuk, hogy Vele kívánjuk leélni az életünket. A nagy döntés megszületése után a szervezésé lesz a főszerep. Először is kitűzzük a napot, amikor egybekelünk jegyesünkkel. És ettől a...

Budapesti karácsonyi vásár a legszebb

Budapesté a kontinens egyik legszebb karácsonyi vására

Egy egész kontinens versengett a legszebb karácsonyi vásár címéért, melyen a magyar főváros igencsak előkelő helyezést ért el. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Lenny Kravitz Budapesten lép fel

Lenny Kravitz jövő júniusban a Budapest Sportarénában ad koncertet

Jövő nyári európai turnéja keretében Magyarországon is fellép Lenny Kravitz. Az 53 éves, négyszeres Grammy-díjas amerikai funk-rock zenész, énekes 2018. június 3-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.  

Ismét szuperkoncert Budapesten

James Blunt jövő májusban ismét fellép az Arénában

 Új lemezével tér vissza négy év után Budapestre James Blunt. A népszerű brit popelőadó, dalszerző 2018. május 8-án ad koncertet a Sportarénában.         

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Méltán nyerte el a Világ Legszebb Kávéháza címet, hiszen bámulatosan szép, impozáns épülete, mesés belső terei akár egy rendezvény helyszínéül is szolgálhatnak – legyen szó egy exkluzív alkalomról vagy egy elegáns esküvőről. 

Megnyílt a Karácsoni Vásár

Megnyílt a budapesti Karácsoni Vásár

Megnyílt a budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár pénteken Budapesten, a Vörösmarty téren. Az Európa tíz legszebb vására között számon tartott, több hétig tartó eseményen gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi...

Esküvő a téli tájon - A nagy nap télen is varázslatos!

Téli álom az oltár előtt

Amikor egy jegyespár igazán különlegesé akarja varázsolni a nagy napot, akkor el kell felejteniük a közhelyeket. Ez az alapszabály már a dátum kiválasztására is érvényes, így a szokásos májustól szeptemberig tartó periódus helyett inkább egy téli időpontban érdemes gondolkodni. Elmondom, miért.


További cikkek