Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében, amit ismerned kell!

2018. Július 17. Kedd - Endre, Elek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Július 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


| Szerző: LK

Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében

Bármilyen rendezvényről is van szó, az egyik legfontosabb, a tökéletes helyszín megtalálása. Egy rosszul megválasztott helyszín az egész rendezvényre rányomhatja a bélyeget. A megfelelő helyszín megtalálása azonban egyáltalán nem egyszerű, hiszen számos tényezőre oda kel figyelni a választáskor.

Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében, amit ismerned kell!

Van egy helyszín, amit minden szempontból tökéletes lehet, hiszen a főváros központjában, mégis csendes, gyönyörű környezetben helyezkedik el. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. A következőkben megismerkedhetsz a TóPart Budapest komplexumában rejlő lehetőségekkel!

 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkülönlegesebb része. A főváros központjában, mégis csendes és nyugodt környezetben fekszik a Városliget. Már évszázadok óta a Városligetbe menekülünk, ha egy kicsit ki szeretnék szakadni a szürke hétköznapokból, pihenésre vágyunk egy kellemes környezetben, az évszázados fák árnyékában. A terület azóta rengeteget változott, de a szépségéből semmit sem veszített.

 

Sokan azonban nem tudják, de a Városliget tökéletes rendezvényhelyszínnek is, hiszen a belvárosban található, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el, így a rendezvény zavartalanul, zökkenőmenetesen működhet. Rengeteg remek céges rendezvénynek adott már otthont a Városliget, a következőkben ezekkel kapcsolatban tudhatsz meg néhány információt!

 

Céges rendezvények a Városligetben

A különböző céges rendezvények esetében rendkívül fontos a megfelelő környezet, hiszen ilyenkor fontos, hogy minden zökkenőmentesen és zavartalanul működjön. A Városliget tökéletes helyszíne lehet céges rendezvényeknek, üzleti megbeszéléseknek.

A Törley terem kiváló választás sajtótájékoztatók, termékbemutatók, kiállítások számára, ráadásul minden adott egy állófogadáshoz is kisebb létszám esetére. 

 

Privát rendezvények, különleges környezetben

A Városliget Rendezvény nem kizárólag céges rendezvények számára megfelelő, hiszen számtalan privát rendezvényeknek adott már otthon a céges rendezvények mellett. Számos kiemelt életesemény: esküvő, születésnap, évforduló, diplomaosztó és leány-, illetve legénybúcsú helyszíne volt már a Városliget Café & Restaurant. Ha szeretnéd megismerni ezt a különleges helyszínt, kattints ide: Rendezvényhelyszín Budapest

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények...
címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség
Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     

CNN Budapestet említi

A CNN népszerűsíti a magyar fővárost

Budapest tíz kiváló filmforgatási helyszínét, köztük a Magyar Állami Operaházat, az Országházat és a Hősök terét bemutató riportot közölt a héten a CNN Travel, megjegyezve, hogy a magyar főváros egyre gyakrabban jut meghatározó szerephez a különböző filmes produkciókban.  


További cikkek