Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

2018. Szeptember 24. Hétfő - Gellért  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Szeptember 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


| Szerző: LK

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

A különleges alkalmak megünneplése 

Minden nap rohanunk. Rohanunk a munkába, sietünk ebédelni, majd futunk haza. Az egész életünk egy rohanás, és sokszor elfelejtjük azt, hogy mennyire fontos megállni egy percre, és megünnepelni a fontos eseményeket. Ilyen például egy születésnap, egy évforduló, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Érdemes néha összehívni a családot, a barátokat, és együtt megünnepelni néhány finom falat és pár pohár különleges ital mellett ezeket az eseményeket. 

 

Ahhoz azonban, hogy minden tökéletes legyen, szükség lesz egy megfelelő helyszínre is. Egy rendezvényhelyszínnel kapcsolatban nagyon magasak az elvárásaink, hiszen a legtöbb esetben ha rosszul választunk helyszínt, az az egész eseményre rányomhatja a bélyeget. Fontos, hogy a tökéletes helyszín mindenki számára megközelíthető legyen, mégis távol helyezkedjen el a nagyváros zajától. 

 

Különleges rendezvényhelyszín a főváros szívében

A Városligetbe menekülünk, amikor szeretnének egy kicsit elvonulni a világ elől, amikor egy kicsit csendre vágyunk. De gondoltad volna, hogy ez a hely rendezvényhelyszínnek is kiváló? A Városliget már számos jól sikerült rendezvénynek adott már otthont. 

 

Budapest ezen része egy igazán csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, így semmi sem zavarhatja meg a rendezvényt. A Városliget tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető, ami azért nagyon fontos, mivel így nem lesz egyik vendég számára sem gond az utazás. 

 

Legyen szó csupán néhány fős családi eseményről vagy akár egy több száz fős rendezvényről, a Városliget Rendezvény munkatársai a TóPart Budapest komplexumában minden helyzetre találnak megoldást! 

 

Üzleti rendezvények a Városligetben 

Egyedi helyszínen, különleges környezetben szeretnéd megtartani konferenciádat vagy egy üzleti megbeszélést? A Városliget tökéletes választás hozzá! Ez a különleges helyszín nem csupán privát rendezvényeknek adhat tökéletes otthont, hiszen sikeres céges rendezvényeket is tartottak már itt. A Városliget Rendezvény megrendelői részére akár néhány órás, akár egész napos rendezvények szervezésére is van lehetőség.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Programok, rendezvények
címkék: Budapest, Budapesti épületek
A BKV véd minket a fertőzésektől

A BKV is véd minket a fertőzésektől

Hazai innovációval és higiéniai bevonattal óvja utasai egészségét a főváros közlekedési cége. A társaság közleményében azt írja: sokan egyenlőségjelet tesznek az őszi-téli időszak, valamint az iskolakezdés és a szokásosnak mondható őszi megbetegedések, különösen az influenza közé.

Depresszió

Van segítség – csak kérni kell

Hajlamosak befordulni a magyarok. Idehaza a felnőttek negyede küzd depresszióval. Ez a fajta mentális betegség leginkább az alacsonyabb végzettségűekre és a kisebb keresetűekre jellemző. Főként a nők szenvednek miatta; egy felmérés szerint a szebbik nem 30 százaléka mutat...

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, ezeket ne hagyd ki!

Így tölts el hasznosan egy napot Budapesten

Budapest az egyik legcsodálatosabb város a világon, hiszen megannyi nevezetesség várja Magyarország fővárosának látogatóit. Ha szeretnél hasznosan eltölteni egy napot Budapesten, bemutatjuk, hogy milyen programokat nem hagyhatsz ki! 

Egy különleges rendezvényhelyszín Budapesten

Egy rendezvényhelyszín Budapesten, különleges alkalmakra

Egy tökéletes rendezvény egyik alapfeltétele egy tökéletes helyszín. Budapesten, a Városligetben található az egyik legjobb rendezvényhelyszín, ami különleges helyszíne lehet születésnapi buliknak, évfordulóknak, és céges rendezvényeknek. 

Bemutatjuk, hogy hova menj kutyával Budapesten!

Kutyával Budapesten – hova érdemes menni?

Kutyával indulnál útnak, de nem tudod, hogy hova menjetek? Nem egyszerű a kérdés! A következőkben mutatunk egy különleges helyet, ahol a négylábúakat is szívesen látják! 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
A legjobb program szombat estére

Mit csinálj szombat este Budapesten?

Kikapcsolódnál egyet szombat este, de nem tudod, hogy hova menj Budapesten? Mutatunk egy szuper programot, amit nem hagyhatsz ki most szombaton! Irány a Városliget! 

A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 


További cikkek