Moszkva repülővel

2018. Március 21. Szerda - Benedek  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Március 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Szorosabb együttműködés Moszkvával

Egyre szorosabb az együttműködés a magyar és az orosz főváros között. Ezentúl könnyebben és több alkalommal lehet odautazni, ami további előnyökkel is jár!

Budapest-Moszkva repülővel

Szorosabb együttműködés Moszkvával

 

Nyártól szorosabb lesz az együttműködés Budapest és Moszkva között. Az Aeroflot orosz nemzeti légitársaság ugyanis idén júliustól növeli a járatok számét a két város közt. Ekkortól  már napi négy járatpárt közlekedtet Budapest és az orosz főváros között.

A bejelentés kitér arra, hogy a mostani délelőtti, déli és késő esti járat mellé negyedikként betársul egy kora délutáni járat is.A plusz járatnak köszönhetően évente mintegy 63 ezer ülőhellyel bővül a kínálat, ami összesen közel 400 ezerre növelve az Aeroflot által kínált eddig kapacitást a két város közt.

A járatszám bővítésének nyertesei –a nyilván való Oroszországba utazók mellett– a Távol-Kelet irányába utazók, vagy onnan érkezők, hiszen innentől kezdve kedvező csatlakozási lehetőségek érhetők el egyebek mellett Thaiföld, Kína, Vietnám és Japán irányába az Aeroflot kiterjedt nemzetközi járathálózatának köszönhetően.

A következő oldalon mutatunk egy csodás videót Moszkváról!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Érdekességek Budapestről
címkék: Budapest
Élhető-e Budapest?

Budapest élhetősége 2018

Élhető város-e Budapest? Sokan, sok féle választ mondanak rá, de szerencsére ennél van objektívabb válasz is. Egy nemzetközi cég idén is kiadta a listát. Mutatjuk, hogy Budapest hol szerepel!

Budapesti Világkupa

Világkupa Budapesten

Rangos világversenyt rendez Budapest. Olimpiai sikersportágunk, a vívás lesz a főszereplő a következő napokban, mely a főpróbája lesz a jövő évi hazai világbajnokságnak.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ez lesz a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Íme a Városmajori Szabadtéri Színpad programja

Egész nyáron át tartó izgalmas programsorozattal vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad. Lesz itt minden, mi szem s szájnak ingere: koncert, ősbemutató és még sok érdekesség!

Gyerekfilm fesztivál Budapesten

Nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált Magyarországon. Április 6-8 között tart a rendezvény, melynek helyszíne az Akvárium Klub lesz. További részletek a cikkben!

Budapest turizmus világnap

Rangos rendezvény Budapesten

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Budapest lesz a központja a turizmus világának szeptemberben. Ránk fognak figyelni, amit egy közelmúltbeli díjjal vívtunk ki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Budapesti fejlesztések

Ezek voltak a legnagyobb fejlesztések Budapesten az elmúlt években

Budapest az elmúlt években a giga beruházások hazája volt. Elképesztő ütemben épült itt minden. Mi most sorra vesszük és megmutatjuk, hogy mi is történt pontosan az "elmúlt 4 évben".

Budapesten lezárják az utakat

Lezárások Budapesten a 4 napos hétvégén

4 napos hétvége jön, mely komoly fennakadásokat fog okozni Budapesten. Ünnepségek, rendezvények, és egyéb programok miatt hatalmas lesz a káosz a városban. Mutatjuk, hogy melyik nap mi várható!


További cikkek