Bikácsi pihenés

2018. Április 21. Szombat - Konrád  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Április 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30                        


Tavaszi kikapcsolódás Bikácson

Itt a tavasz, irány vidék. Valahol ki kell pihenni a hosszú ősz és tél okozta fáradalmakat, arra pedig a legjobb hely lehet a bikácsi Zichy Park Hotel.

Pihenés Bikácson tavasszal

Tavaszi pihenés Bikácson

Végre itt a tavasz, megújul a természet. Ezt mindenképpen ki kell használni, irány a vidék! A testnek és a léleknek is szüksége van ilyen tájt egy kis feltöltődésre, hiszen a szürke őszi és téli hónapok után jól eső érzés felnézni az égre és látni végre a napot.

Megújul a természet és ezt látni kell. Irány tehát egy jó kis hely, miért ne lehetne ez Bikács?! A hely, ahol minden feltétel adott a pihenésre. Vidéki, 4 csillagos szálloda a természet lágy ölén, túralehetőségek a környéken, horgásztó a szálloda mellett, wellness részleg bent és kin egyaránt. Kell ennél több?

Ráadásként szerencsés évet írunk, hiszen sok hosszú hétvége áll előttünk, melyek közül ráadásul kettő még hátra is van!Ezek azok a napok, melyek remek alkalmat kínálnak a pihenésre az egész családnak. Semmi munka, csak a pihenés a fő szempont!

Tavaszi pihenés Bikácson

A bikácsi Zichy Park Hotel ilyenkor teljes tavaszi pompába öltözik - lágy szellő, napsütés, illatos virágok, mind tökéletes keretet adnak az aktív kikapcsolódásához. Sétálhat az egész család a birtokon, megismerkedhet bárki a majorság egy napjával, de akár a kerékpárokon utazva, kényelmesen csodálhatja a környék páratlan természeti szépségeit is.

Ha szeretné egyéb programokkal színesíteni az ott tartózkodást, akkor a környék adottságait figyelembe véve akkor sem kell kétségbe esni.

Tavaszi pihenés Bikácson

Íme, a környékbeli programlehetőségek:

- Györkönyi pincesor meglátogatása borkóstolással (előzetes bejelentkezés alapján).

- Nagydorogi Sipkamúzeum megtekintése.

- A környék gazdag állat-, és növényvilágának megismerése gyalogtúrák és kerékpártúrák keretében.

- Paksi Atomenergetikai Múzeum meglátogatása.

- Ozorai Pipó vára.

 

 

Kell ennél jobb program? Ugye hogy nem! Ki kell használni ezt az ajánlatot, melyet ide kattintva lehet a legkönnyebben elérni.

Pihenjen Bikácson az egész család tavasszal. Garantáltan felejthetetlen élmény vár minden odalátogatót.

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Tanácsadó Teszt cikkek
címkék: Budapest
Art mozik Budapest

Ismét itt az Art mozik éjszakája

Nemsokára megrendezik ismét a főváros 5 különböző helyén az Art mozik éjszakáját, mely idén is sok értékes és különleges filmmel várja a rajongóit.  

Sziget Fesztivál több külföldi

Egyre több a külföldi fellépő a Szigeten

Idén nagyobb a költségvetése a Sziget Fesztiválnak, ezért több külföldi fellépőt is vendégül tudnak látni. Mutatjuk a listát és a további részleteket!

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Kisföldalatti renoválása

Nagy mértékben megújulhat a Kisföldalatti

A majdnem 130 éves története során még nem volt akkora léptékű felújítás a Kisföldalatti vonalán, mint ami most lett meghirdetve. Rá sem fogunk ismerni a vonalra!

Könyv Fesztivál a fővárosban

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál

Megkezdődött a Budapesti Könyvfesztivál, mely idén is számtalan érdekességet tartogat magában. Mutatjuk a jubileumi rendezvény részleteit!      

Panasz oldal Budapesten

Megoldás a budapesti panaszokra?

Egy új fajta panaszoldalt nyitottak meg a közelmúltban, mely első sorban a városban fellelhető szórakozóhelyekkel foglalkozik. Ez mindenképpen egy megoldás lehet a sok problémára.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Kőbányai Eiffel-csarnok

Alakul az Eiffel-csarnok Kőbányán

A főváros egy nagyon fontos épülete lesz az új Eiffel-csarnok, mely Kőbányán épül fel. Mutatjuk,. hogy hogyan áll jelenleh az építkezés és hogy miért is fontos ez az országnak!

Cirkusz Világnapja Budapesten

Cirkusz Világnap Budapesten is

Itt a Cirkusz Világnap, így a fővárosi és számos vidéki cirkuszban is lehetőség lesz belesni az érdeklődőknek a kulisszák mögé. Mutatjuk, hogy hol mire lehet számítani!


További cikkek