Új helyen a Cirkusz?

2018. Augusztus 14. Kedd - Marcell  | Bejelentkezés  |  Regisztráció

Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      


Egyenlőre keresik az új Cirkusz helyét Budapesten

Hamarosan új Cirkusz épülhet fel a fővárosban, azonban ehhez az is kell, hogy megtalálják az új épület helyét. Egy ideje keresik már, de még nem találták meg a nem mindennapi projekt helyszínét.

Budapest új cikrusza

Egyenlőre keresik az új Cirkusz helyét Budapesten

 

A hírek szeint a Nemzeti Színházhoz hasonló mértékű beruházás lesz az új Nemzeti Cirkuszművészeti Központ építése, melynek még mindig keresik a legalább 15 ezer négyzetméteres helyet Budapest frekventált részén. És itt a lényeg: frekventált. Mert a Cikruszt nem tehetik ki a város szélére, mert akkor iránta az érdeklődés egyből csökkenne.

 

A hírek szerint olyan épületet álmodtak meg, mely átadása után rögtön Budapest egyik emblematikus pontja lehet. Az előzetes látvány szerint egy buborékszerű, üvegből készült épület lehet az új helyszín, melybe egy nagyobb attrakciós területet, 1500 férőhelyes nézőteret, és egy 21. századi, modern technikai megoldással felszerelt cirkuszt álmodtak meg.

 

A terveknek azonban itt még nincsen végük. A Cirkusz mellé épül majd egy múzeum, egy módszertani kutató és cirkuszpedagógiai oktató központ, egy gyakorlótér, és a fellépők számára égetően hiányzó kulturált szállás is.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

 

Vissza: Rövid hírek Budapestről
címkék: Budapest
A legjobb őszi programok Budapesten

Őszi programok Budapesten – bemutatjuk a legjobbakat!

Az őszi szezonban sem szeretnél otthon ülni, és izgalmas programokkal színesítenéd ezt az évszakot is? A következőkben bemutatjuk a legjobb őszi programokat Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki idén! 

Bemutatjuk, hogy mit érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz!

Ezeket érdemes megnézned, ha a Városligetben jársz

Budapesten számtalan csodálatos hely várja azokat, akik egy kicsit jobban megismernék a várost, magukba szívnának egy kis kultúrát, és kikapcsolódnának kis hazánk gyönyörű fővárosában.

Vajon melyik a legszebb fővárosi híd?

Ismerd meg a legjobb céges rendezvényhelyszínt Budapesten!

A legjobb céges rendezvényhelyszín Budapesten

A céges rendezvények esetében kifejezetten fontos az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. A következőkben bemutatjuk a legjobb céges rendezvényhelyszínt a főváros szívében! 

Bikácsi nyár

Nyár Bikácson

Végre eljött az első sorban a gyerekek által várt bizonyítványosztás. Az iskola után jöhet a jól megérdemelt pihenés, házifeladatok nélkül.

Budapesti Eiffel csarnok építése

Gőzerővel építik Budapesten az Eiffel Műhelyházat

Mi magunk is jó pár alkalommal beszámoltunk az Eiffel Műhelyház építéséről, mely a budapesti kulturális élet kihagyhatatlan bástyája lesz a jövőben. 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Tovább épül Budapest

Folytatódó budapesti építkezések

Ezekben a napokban zajlik az ország jövő évi költségvetésének tárgyalása az Országgyűlésben. A Life of Budapest alapvetően nem foglalkozik politikával, de a napvilágot látott tervekről nekünk is be kell számolni. Hogy miért? Mert bőven szó esik benne a budapesti fejlesztésekről.

Budapesti felhőkarcoló

Épülhet a főváros első újkori felhőkarcolója

Elkezdték építeni Budapest első, újkori felhőkarcolóját. Mutatjuk, hogy hol és milyen lesz!                                     


További cikkek