Vajda Pierre őszintén elmondja, hogy mit gondol a budapesti éttermekről

  • Nem volt semmi a 2016-os év

    Az én 2016-om- Vajda Pierre írása

     Gasztronómia vagy marketing? Ez itt a kérdés. Szokás szerint összefoglaljuk az elmúlt évet kimondottan szubjektív szempontból, ezért előfordulhat, hogy valakit kihagyunk, másokat esetleg túl hangsúlyosan említünk. Máskor meg fordítva. 

  • Vajda Pierre Wolf Andrásnál járt

    Vajda Pierre élményei a Salon Étteremben

      Hogy mi volt a levesben? Hagyma, nyúl, fermentált fokhagyma és 30 éves balzsamecet. Wolf konyhája két okból is figyelemreméltó: a szemkápráztató aranyos-márványos múltat idéző környezetben, mintha annak ellenében, de azt teljes mértékben respektálva, a házias ízeket...

  • Vajda Pierre megmondja

    Vajda Pierre élményei a Beszállóban

      Nem fogom cifrázni, mert persze, hogy jó a kókuszos burgonyapüré, meg az angus tatár lazán odacsapva a tányérba, meg a zöld mangó, chili sóval. A mentás zöldborsófőzelék gombákkal, aztán már tényleg a csúcsokat közelíti, és ha már muszáj, akkor a rántott...


Események Február 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Rendezvény: 10. Budapesti Mangalica Fesztivál
    2017-2-10 - Péntek
    10. Budapesti Mangalica Fesztivál
11
  • Rendezvény: 10. Budapesti Mangalica Fesztivál
    2017-2-11 - Szombat
    10. Budapesti Mangalica Fesztivál
12
  • Rendezvény: 10. Budapesti Mangalica Fesztivál
    2017-2-12 - Vasárnap
    10. Budapesti Mangalica Fesztivál
13 14 15 16
  • Rendezvény: Hot Chocolate Festival
    2017-2-16 - Csütörtök
    Hot Chocolate Festival
17
  • Rendezvény: Hot Chocolate Festival
    2017-2-17 - Péntek
    Hot Chocolate Festival
18
  • Rendezvény: VII. Budapest Tattoo Convention
    2017-2-18 - Szombat
    VII. Budapest Tattoo Convention
  • Rendezvény:
    2017-2-18 - Szombat
  • Rendezvény: Hot Chocolate Festival
    2017-2-18 - Szombat
    Hot Chocolate Festival
19
  • Rendezvény: Hot Chocolate Festival
    2017-2-19 - Vasárnap
    Hot Chocolate Festival
  • Rendezvény: VII. Budapest Tattoo Convention
    2017-2-19 - Vasárnap
    VII. Budapest Tattoo Convention
20
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-20 - Hétfő
    Hungarian Ladies Open
21
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-21 - Kedd
    Hungarian Ladies Open
22
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-22 - Szerda
    Hungarian Ladies Open
23
  • Rendezvény: Budapest Boat Show
    2017-2-23 - Csütörtök
    Budapest Boat Show
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-23 - Csütörtök
    Hungarian Ladies Open
24
  • Rendezvény: 1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
    2017-2-24 - Péntek
    1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
  • Rendezvény: Budapest Motor Kiállítás
    2017-2-24 - Péntek
    Budapest Motor Kiállítás
  • Rendezvény: Food Truck Rally
    2017-2-24 - Péntek
    Food Truck Rally
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-24 - Péntek
    Hungarian Ladies Open
  • Rendezvény: Budapest Boat Show
    2017-2-24 - Péntek
    Budapest Boat Show
25
  • Rendezvény:
    2017-2-25 - Szombat
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-25 - Szombat
    Hungarian Ladies Open
  • Rendezvény: Budapest Boat Show
    2017-2-25 - Szombat
    Budapest Boat Show
  • Rendezvény: 1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
    2017-2-25 - Szombat
    1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
  • Rendezvény: Budapest Motor Kiállítás
    2017-2-25 - Szombat
    Budapest Motor Kiállítás
  • Rendezvény: Food Truck Rally
    2017-2-25 - Szombat
    Food Truck Rally
26
  • Rendezvény: Hungarian Ladies Open
    2017-2-26 - Vasárnap
    Hungarian Ladies Open
  • Rendezvény: Budapest Boat Show
    2017-2-26 - Vasárnap
    Budapest Boat Show
  • Rendezvény: 1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
    2017-2-26 - Vasárnap
    1. Budai Farsangi Fánkfesztivál
  • Rendezvény: Budapest Motor Kiállítás
    2017-2-26 - Vasárnap
    Budapest Motor Kiállítás
  • Rendezvény: Food Truck Rally
    2017-2-26 - Vasárnap
    Food Truck Rally
27 28                            
Nem volt semmi a 2016-os év

Az én 2016-om- Vajda Pierre írása

 Gasztronómia vagy marketing? Ez itt a kérdés. Szokás szerint összefoglaljuk az elmúlt évet kimondottan szubjektív szempontból, ezért előfordulhat, hogy valakit kihagyunk, másokat esetleg túl hangsúlyosan említünk. Máskor meg fordítva. 

Vajda Pierre megmondja

Vajda Pierre élményei a Beszállóban

  Nem fogom cifrázni, mert persze, hogy jó a kókuszos burgonyapüré, meg az angus tatár lazán odacsapva a tányérba, meg a zöld mangó, chili sóval. A mentás zöldborsófőzelék gombákkal, aztán már tényleg a csúcsokat közelíti, és ha már muszáj, akkor a rántott...

Melyik budapesti szuperkoncertet várod a leginkább?

Vajda Pierre Wolf Andrásnál járt

Vajda Pierre élményei a Salon Étteremben

  Hogy mi volt a levesben? Hagyma, nyúl, fermentált fokhagyma és 30 éves balzsamecet. Wolf konyhája két okból is figyelemreméltó: a szemkápráztató aranyos-márványos múltat idéző környezetben, mintha annak ellenében, de azt teljes mértékben respektálva, a házias ízeket...

Pierre a Dokkban

Pierre bemutatja a budaörsi Dokk halbisztrót!

  A halak hallgatagok, nem is igen hazudnak, de a készítőik annál inkább, amikor frissnek mondják a fagyasztottat, vagy szétsütik-főzik, mert még hallomásból sem ismerik a haladó bánásmódokat. Halvány fogalmuk sincs a halkészítés rejtelmeiről.  De van remény, mert...

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Jamie Oliver világhírű brit sztárséf

Vajda Pierre interjú Jamie Oliverrel

Vajda Pierre kérdez, Jamie pedig válaszol… különleges interjú a társadalmi felelősségvállalásról, családról (pár napja született meg Jamie 5. gyermeke), otthoni főzésről és még popkarrierről is

Üdvözlöm Ádám! Sosem lehet buta a kérdés, amikor életük egyik legszebb napjára készülnek! :)  A meghívottak köre...


További cikkek