Vajda Pierre őszintén elmondja, hogy mit gondol a budapesti éttermekről

  • Vajda Pierre Wolf Andrásnál járt

    Vajda Pierre élményei a Salon Étteremben

    Hogy mi volt a levesben? Hagyma, nyúl, fermentált fokhagyma és 30 éves balzsamecet. Wolf konyhája két okból is figyelemreméltó: a szemkápráztató aranyos-márványos múltat idéző környezetben, mintha annak ellenében, de azt teljes mértékben respektálva, a házias ízeket...

  • Vajda Pierre és a gasztronómia

    Vajda Pierre a kezdetekről, a kezdetektől

    Az éttermek, az étterem, mint kulturális tér megjelenítése, az étterembe járás örömeinek leírása napi öröm vagy szomorúság számomra. Mintha valami láthatatlan sűrűszövésű kulturális tradíció, a polgári életforma, létforma megtestesülését éreznem benne, hasonlóan...

  • Nem volt semmi a 2016-os év

    Az én 2016-om- Vajda Pierre írása

     Gasztronómia vagy marketing? Ez itt a kérdés. Szokás szerint összefoglaljuk az elmúlt évet kimondottan szubjektív szempontból, ezért előfordulhat, hogy valakit kihagyunk, másokat esetleg túl hangsúlyosan említünk. Máskor meg fordítva. 


Események Augusztus 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31                      
Vajda Pierre Wolf Andrásnál járt

Vajda Pierre élményei a Salon Étteremben

Hogy mi volt a levesben? Hagyma, nyúl, fermentált fokhagyma és 30 éves balzsamecet. Wolf konyhája két okból is figyelemreméltó: a szemkápráztató aranyos-márványos múltat idéző környezetben, mintha annak ellenében, de azt teljes mértékben respektálva, a házias ízeket...

Vajda Pierre és a gasztronómia

Vajda Pierre a kezdetekről, a kezdetektől

Az éttermek, az étterem, mint kulturális tér megjelenítése, az étterembe járás örömeinek leírása napi öröm vagy szomorúság számomra. Mintha valami láthatatlan sűrűszövésű kulturális tradíció, a polgári életforma, létforma megtestesülését éreznem benne, hasonlóan...

Melyek a leginkább várt programok ősszel Budapesten?

Nem volt semmi a 2016-os év

Az én 2016-om- Vajda Pierre írása

 Gasztronómia vagy marketing? Ez itt a kérdés. Szokás szerint összefoglaljuk az elmúlt évet kimondottan szubjektív szempontból, ezért előfordulhat, hogy valakit kihagyunk, másokat esetleg túl hangsúlyosan említünk. Máskor meg fordítva. 

Vajda Pierre megmondja

Vajda Pierre élményei a Beszállóban

  Nem fogom cifrázni, mert persze, hogy jó a kókuszos burgonyapüré, meg az angus tatár lazán odacsapva a tányérba, meg a zöld mangó, chili sóval. A mentás zöldborsófőzelék gombákkal, aztán már tényleg a csúcsokat közelíti, és ha már muszáj, akkor a rántott...

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen a legfrissebb hírekről, eseményekről!

Kategóriák:
Pierre a Dokkban

Pierre bemutatja a budaörsi Dokk halbisztrót!

  A halak hallgatagok, nem is igen hazudnak, de a készítőik annál inkább, amikor frissnek mondják a fagyasztottat, vagy szétsütik-főzik, mert még hallomásból sem ismerik a haladó bánásmódokat. Halvány fogalmuk sincs a halkészítés rejtelmeiről.  De van remény, mert...

Jamie Oliver világhírű brit sztárséf

Vajda Pierre interjú Jamie Oliverrel

Vajda Pierre kérdez, Jamie pedig válaszol… különleges interjú a társadalmi felelősségvállalásról, családról (pár napja született meg Jamie 5. gyermeke), otthoni főzésről és még popkarrierről is


További cikkek