A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Méltán nyerte el a Világ Legszebb Kávéháza címet, hiszen bámulatosan szép, impozáns épülete, mesés belső terei akár egy rendezvény helyszínéül is szolgálhatnak – legyen szó egy exkluzív alkalomról vagy egy elegáns esküvőről. 

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

A Világ Legszebb Kávéháza Budapesten található!

Aki házasodni készül, esetleg egy különleges összejövetelt szervez barátainak, kollégáinak, bizonyára sok-sok helyszínt végigjár, mire megtalálja álmai netovábbját, mely minden szempontból megfelel a várakozásoknak. Akad azonban egy olyan, mely több mint tökéletes lehet, ha exkluzív alkalomra keresnénk termet: ez a New York Kávéház. És hogy miért is?

 

Legyen szó akár magánjellegű, akár üzleti rendezvényről, az egész eseményt meghatározza az, hogy hol tartják. A tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása nem könnyű feladat – különösen akkor, ha előkelő eseményről van szó, hiszen a különleges környezetben tartott rendezvények eleganciája már az érkezéskor elvarázsolja a résztvevőket, és azt az érzést kelti a vendégekben, hogy figyelnek rájuk. Mindemellett egy exkluzív rendezvényhelyszín nem holmi szép terem némi megválogatott dekorációval és kifogástalan öltözékű pincérekkel, hiszen az épület belső tereinek kialakítása és díszítése, valamint a helyszín hangulata is meghatározó.

 

 

Lehet, hogy már ennyi is meggyőzött titeket, és így a New York Kávéház , illetve a Salon Restaurant lesz a megfelelő helyszín leendő rendezvényetekhez, mely évszázados múlttal remdelkezik, hiszen idén már 123 éves. 

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Budapesti épületek, Érdekesség