Budapesten több mint 130 helyen lehet edzeni a kondiparkokban.

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Akár ingyen is kigyúrhatjuk magunkat

Budapesten több mint 130 helyen lehet edzeni a kondiparkokban. Ezek ingyenesen használhatóak, sokat közülük futásra alkalmas helyszínek mellé telepítettek - ilyen például a nemrég felújított margitszigeti futókör melletti edzőpark a sziget déli csücskében, így a futás, biciklizés után még a konditermes edzést sem kell hanyagolni.
kondi szabadtéren
Kép szerzője: Jen Armstrong on Unsplash
Van olyan kinti edzőhelyszín is, amelyet más sporteszközök mellett alakítottak ki, ilyen a Városháza parkban az úgynevezett POP UP park, ahol pingpong és teqball asztalokat, pihenőhelyeket, illetve még egy speciális felületet is kialakítottak. Ennek lényege, hogy járólapok segítségével tölthetik fel a telefonjaikat vagy laptopjaikat a látogatók. Szintén egyedi kezdeményezés volt a tavaly átadott csepeli integrált fitneszpark, ahol ép és fogyatékos emberek együtt sportolására alakítottak ki egy helyszínt. Részletes térképet a forrás megjelelő link alatt talál.

Forrás: https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/egy-filler-nelkul-kigyurhatod-magad-terkepen-budapest-ingyenes-edzohelyei.5.299264.html

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Sport, Szabadidős programok