Új alkalmazás a budapestieknek

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Újabb amerikai divatot kezdtek el Budapesten

 

Egy új, Film Destination Budapest alkalmazás Ez az első számú naprakész útmutató a filmforgatási helyszínek népszerű városához, Budapesthez. Ezzel ez lett az első magyar filmturisztikai alkalmazás.

 

Új budapesti app

Újabb amerikai divatot kezdtek el Budapesten

 

A GUIDE@HAND Film Destination Budapest, az első magyar filmturisztikai alkalmazás az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (SZTAKI) és a Filmdestination.hu csapatának együttműködésével jött létre.

 

A magyar filmes csoda – hogyan vált Budapest a világ egyik legnépszerűbb forgatási célpontjává

 

A magyar filmes csoda számos összetevő miatt válhatott valósággá Budapesten. A filmes költekezés Magyarországon meghaladja az európai átlag két és félszeresét. Ennek legfőbb oka, hogy a rendkívül kedvező állami adókedvezmény rendszer miatt hazánk rendelkezik az egyik legversenyképesebb filmiparral. A professzionális hagyományok, az általánosságban jónak ítélt közbiztonság és a gyorsan növekedő professzionális infrastruktúra együttesen tették lehetővé, hogy a magyar filmipar az elmúlt 15 év során hússzorosára növelje bevételét. A filmes robbanásnak köszönhetően ma már tízezer filmkészítő áll a külföldi partnerek rendelkezésére Magyarországon.

 

címkék: