Antonio Banderas a Karácsonyi Vásáron

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Antonio Banderas Budapesten

Mindenkihez eljut a budapesti Karácsonyi Vásár hírneve. Ehhez nem kell más, mint, hogy a legnagyobb hollwood-i sztárok is eljöjjenek ide, megnézzék és kitegyék közösségi oldalukra a látogatást. Mint ahogyan ebben az esetben is történt.

Antonio Banderas Budapesten

Antonio Banderas Budapesten

 

Antonio Banderas az egyik legnépszerűbb spanyol színész, énekes. Manapság már inkább mint színész és producer tevékenykedik. Leghíresebb filmjei közt vannak a Zorro filmek, a Desperado, az Interjú a Vámpírral, a részben Budapesten forgatott Evita és még hosszasan sorolhatnánk.A színész egy ideje ismét nálunk forgat, hiszen a  a Géniusz című National Geographic-sorozatot ezekben a hetekben készítik Budapesten, melyben ő Pablo Picassót alakítja.

 

Ha már itt van azonban nem csak dolgozik, hanem él is. Gyakran feltűnik a városban, és megjelennek a hírek, hogy látták itt is és ott is. Ez esetben is így történt, hiszen a saját Facebook oldalára is kitette, ahogy a budapesti Karácsonyi Vásárban sétálgatott. 

 

A rövid videóban bejelentkezik és elmondja, hogy nagyon hideg van nálunk manapság. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan is fest a videó, azt a következő oldalon megnézheted.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest