A kezdőoldalon kiválaszthatják, hogy mely tantárgy melyik szintjének anyagát szeretnék elsajátítani

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Applikáció segít az érettségizőknek

Az Érettségi+ applikáció egy érettségire teljes körűen felkészítő alkalmazás, amit a diákok könnyedén le tudnak tölteni okostelefonjaikra. 

Applikáció segít az érettségizőknek

A letöltés után egyszerű a dolguk: a kezdőoldalon kiválaszthatják, hogy mely tantárgy melyik szintjének anyagát szeretnék elsajátítani. Miután megtalálják a számukra szükséges tananyagot eldönthetik, hogy a vázlatosan megírt, fejezetekre bontott tananyagot szeretnék böngészni, vagy a feladatokat szeretnék gyakorolni és tudásukat ellenőrizni, ezt megtehetik témakörönként is. Választhatják a „Véletlen 5” feladat menüpontot is, de ha csak arra van idejük, hogy átnézzék az „Elvárások”-at, mely szintén témakörönként jeleníti meg a hivatalos érettségi követelményeket, ezt is néhány gombnyomással megtehetik
Az app célja, hogy a modern technológia segítségével minél több diáknak tudjon egyszerű, gyors és hatékony felkészülést biztosítani az érettségire. A fejlesztők szerint ma már mindent okostelefonon intézünk, és úgy is szeretünk intézni. Ez alól az érettségire való készülés sem lehet kivétel.
Az applikáció többek között tartalmazza Magyarország egyik legelterjedtebb történelem érettségire felkészítő tankönyvének, a B. Mátyus Gyöngyi és Bori István által írt „Történelem Érettségi témavázlatok” c. könyvnek teljes tartalmát, valamint az írók által kizárólag az app felhasználói számára készített több, mint 250 érettségi-centrikus gyakorlófeladatot.
Letöltés Androidra: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.graduationplus.meplab
Letöltés iOS-ra:
https://itunes.apple.com/hu/app/%C3%A9retts%C3%A9gi/id1444600220?l=hu&mt=8

Forrás:
https://24.hu/tech/2019/01/08/erettsegi-plusz-applikacio-tanulas/
 

címkék: