Budapesten forgatják az új Avatart

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Budapest Avatar

Budapestről sokszor írtunk már azzal kapcsolatban, hogy a magyar főváros egy filmforgatási központ lett az évek folyamán. Most sem lesz ez másként!

Budapest Avatar

Budapest Avatar

Rengeteg sorozat és film készült itt el. A legújabbak közt kell említeni az Alienist, Terror című szériákat, de Matt Damon sci-fi-je a The Martian-hoz is Budapest adta a technikát és a hátteret.

Most pedig jött a legújabb hír: sokak óriási kedvence az Avatar, melyet szintén itt fognak forgatni!Az Avatar egy 2009-ben forgatott fantasy/sci-fi, melyet világszerte milliók láttak és 4 Golden Globe díjat nyert. Annak idején 237 millió Ft-ba került és végül majdnem 3 milliárd Ft bevételt generált.

A folytatás azonban sokáig késett. Sokszor felvetődtek a hírek róla, most azonban valósággá válik, ugyanis készül az Avatar második része, melyből több jelenetet is hazánkban forgatnak.

Természetesen magyarok is fognak benne szép számmal dolgozni, bár a film hátterét ismerve helyi épületekre ne nagyon számítsunk majd.Korábban rengeteg információ kiszivárgott már az Avatár 2-ről, hogy miről fog szólni, de természetesen a hivatalos történetet a rendező James Cameronon kívül még senki sem ismeri.

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest