Díjátadó gála a Párisi Udvarban

Life of Budapest


Szerző: Orsi

AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE – lassan tradicionális – verseny műsorai az RTL Klubon láthatóak. A játék célja belföldi hotelek versenyeztetése, a közönség szavazatai alapján választják ki a győztest, miután a szállodákat bemutatták és tesztelték. 2019-ben 40 szálláshely indult, ezek közül a megtisztelő „AZ ÉV HOTELE” címért 7 régió győztese szállt versenybe a végső döntőben.

AZ ÉV HOTELE DÍJÁTADÓ GÁLA A PÁRISI UDVARBAN

Párisi udvar

A Ferenciek terén található Párisi Udvar Hotel Budapest a főváros egyik legismertebb, Európában is egyedülálló épülete a múlt évben nyitotta meg kapuit. A legendás passzázs lenyűgöző terében pedig helyet kapott a szálloda étterme, a nagyközönség előtt is niytva álló Párisi Passage Café & Brasserie. Akár vezetett sétautak alkalmával is bejárható a lenyűgöző Párisi Udvar Hotel Budapest, a passzázs pedig nyitott minden érdeklődő számára. A kívülről több százezer kerámialappal és dísszel burkolt épület homlokzati felújítása 2018 nyarára készült el, a Luxfer- és a hagyományos üvegtechnológiával készült központi kupola a passzázsa felett már több, mint száz éve tartja lázban azokat, akik szeretik a káprázatosan szépet, a szemet gyönyörködtető részleteket.

AZ ÉV HOTELE díjátadó

A csodálatos épület méltó helyszínéül szolgált AZ ÉV HOTELE verseny döntőjének és a díjátadó ünnepségének. Immár hagyománynak számít AZ ÉV HOTELE verseny megrendezése. Az RTL Klubon látható műsor hazai szállodákat versenyeztet, a hotelek bemutatása és tesztelése után a közönség szavazatai alapján választják ki a győztest. 2019-ben 40 szálláshely indult, amelyek közül a 7 régió győztese szállt versenybe a megtisztelő „AZ ÉV HOTELE” címért a végső döntőben. A gálaest neves résztvevők, szállodaigazgatók körében zajlott tökéletes rendben, színvonalas standup műsor és gitárszólamok szórakoztatták a vendégeket. A felszolgált ételek minősége és ízvilága kifogástalan, a vendégeket körülvevő készséges és kedves bánásmód is tökéletesen méltó a helyszínhez.

AZ ÉV HOTELE 2019-ben

AZ ÉV HOTELE 2019 címet a Mesés Shiraz Hotel nyerte el, amelynek tulajdonosa jött köszönetet mondani vendégeiknek és munkatársaiknak az elért nagyszerű eredményért. A képzeletbeli dobogó 2. helyét a zalakarosi Mendan Magic Spa & Wellness Hotel, a 3. helyet pedig a sümegi Hotel Kapitány foglalhatta el.

Luxus és elegancia a Párisi Udvarban

A XX. század elején épült impozáns épületet a közelmúltban teljeskörűen felújították, így a közel 4,5 évnyi munkálatok végeztével ismét régi fényében tündököl. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében a Hyatt szállodalánc „The Unbound Collection by Hyatt” márkához tartozó, Párisi Udvar Hotel Budapest rövid időn belül a magyar főváros egyik gyöngyszemévé vált. A rekonstrukció folyamata során eredeti terveket és levéltári forrásokat vettek alapul, hogy ebben a varázslatos világban egyesülhessen a múlt és a jelen, a luxus és elegancia bűvöletében.

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapesti épületek, Érdekesség, Látványosság