Mitől bababarát egy hotel?

Life of Budapest


Szerző: Orsi

Bababarát hotel a Bükk ölelésében

Tökéletesség a Földön valószínűleg nem érhető el. Tökéletes nyaralásunk vagy wellness hétvége tervezése során az első kérdés, vajon milyen úticélt válasszunk a pihenés napjaihoz. 

Különböző igényekkel indulunk hotelbe, így érdemes tájékozódni, hogy a kiszemelt szállodavalóban megfelel-e elképzeléseinknek. Cikkünkben egy bababarát szálláshelyet mutatunk be, további hasonló cikkeinkben pedig más típusú szállásokat vizsgálunk. A bababarát szállodákat természetesen kisgyermekkel, babával érkező családoknak,  többgenerációs utakhoz és gyerekkel érkező baráti társaságok számára ajánljuk. 
 

Mitől lesz egy hotel bababarát?

Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb! 


A noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egyike az ország első gyermek- és bababarát szállodáinak. A Bükk déli kapujában, az ország egyik legtisztább levegőjű falujában, a varázslatos Noszvajon látja vendégül apróbb-nagyobb látogatóit az év minden napján. Az elmúlt néhány év során a visszatérő vendégeknek köszönhetően apróságokat láthattak felcseperedni, napról napra gyermekkacaj tölti meg az erdei wellness hotelt, a lurkók pedig csillogó szemekkel és ölelésekkel üdvözlik Páfrányt, a szálloda barátságos dinóját. 

 

Oxigén élmény 


Az országban szinte egyedülálló a 100+1 gyerekbarát szolgáltatás, és a gyermek all inclusive ellátás felejthetetlen családi élményeket és maximális kényelmet garantál! A lelkes animátorok szállodai kreatív programok széles választékát biztosítják napról napra. Tarka játékok, vízi és plüss figurák, gumikacsák és színes apró labdák csábítják lubickolásra a babákat, persze szüleikkel együtt! Elérhető a legkisebbek számára babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna, kerekecske-gombocska fejlesztő mondókás foglalkozás. Maminbaba hordozós latin fittness is elérhető a programok között, ami fejlesztő és szórakoztató játék babának és anyukájának is. A bababarát hotelben időpont-egyeztetéssel biztosítanak gyerekfelügyeletet is. 

Gyerek- és bababarát szálloda 


A bababarát szálloda minden apró részlete a családok kényelme miatt lett kialakítva. Az egyedi berendezésű szobákat az angol vidéki elegancia jegyében álmodták meg, így az enteriőr harmonizál a természetközeli környezettel. A 4 hektáros ősfás parkban fekvő erdei wellness hotel épülete üdítő színfolt a város zajától távol vágyó családok számára. Játszóterek, gyerekkuckók és baba-mama szobák állnak a vendégek rendelkezésére, és természetesen a Zen Spa családi wellness birodalom is. A beltéri wellnessben található babapancsoló, gyerekmedence és még a gyereknek való „szauna”, aromakabin is. A hatalmas ablakokon keresztül minden évszakban magával ragadó látvány tárul a vendégek szeme elé. 


Családi vakáció 

A bababarát szálloda ajánlott több generációs utazók számára, hiszen a nagyszülőkkel eltöltött percek felbecsülhetetlenek. Nagyiék mindig tanítanak valami hasznosat, és kaphatók egy kis mókázásra. A családi lakosztályok és egymásba nyíló szobák garantálják a kényelmes elhelyezést. A De la Motte étteremben elköltött reggeli, ebéd vagy vacsora során kérésének megfelelően akár külön asztalt is biztosítanak a család számára.  
 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Érdekesség, Gyereknevelés, Gyerekprogram, Kirándulás, Nagyvilág, Program, Szabadidős programok, Utazás