A Holnemvolt Vár ezen a napon nap közben 17 óráig tart nyitva

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Bábok Éjszakája a Holnemvolt Várban

Ma este tartják a Bábok Éjszakáját a Holnemvolt Várban, a Fővárosi Állat- és Növénykert tavaly megnyílt új játszóparkjában. A változatos programok este 6-tól kezdődnek, s egészen 11 óráig tartanak.

Bábok éjszakája
Kép szerzője: Fővárosi Állat és Növénykert

A Ziránó Színház Babszem Jankó szórakoztató, izgalmas, néha abszurd kalandjait varázsolja a publikum elé, Sarkadi Bence világjáró bábművész marionett előadásával kápráztatja el a nagyérdeműt, de Bandi bá’ Papírszínháza és Pályi János fergeteges Vitéz László bábjátéka is garantáltan vidám perceket szerez majd a közönségnek.

A Bábok Éjszakájára kilátogató családok találkozhatnak Süsüvel, a sárkánnyal, megcsodálhatják a gólyalábas zsonglőrök ügyességét, kipróbálhatják a Holnemvolt Vár többszintes, a magyar állatmeséket felelevenítő játszóházát, a Hetedhét Palotát, de lesznek bábkészítő kézműves foglalkozások, népi játékok, arcfestés, valamint tevegelés és lovacskázás is. Zseton ellenében fel lehet ülni a 110 éves, Schäftner-féle „falovas” körhintára, illetve ki lehet próbálni a többi játékot is, a körhintáktól és a tutajtól kezdve a kisvasúton át egészen a Varázspadlásig és a Mesterségek udvarának programjaiig.

A Holnemvolt Vár ezen a napon nap közben 17 óráig tart nyitva, majd egy órára, a Bábok Éjszakája előkészületeinek idejére bezár, 18 órakor pedig újra kinyit, már a Bábok Éjszakájára érkező látogatók előtt. A belépődíj erre a rendezvényre egységesen 2000 forintba kerül.

 

További információ:

www.zoobudapest.com 

www.facebook/allatkert 

www.holnemvoltvar.hu 

Forrás: közlemény

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Gyerekprogram, Program, Rövid hírek