A Bécsi kapu térnél másik buszra kell átszállni

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Gyaloglás vár a Várban tömegközlekedőkre hétfőtől

A Bécsi kapu felújítását, valamint útjavítási munkákat végeznek a budai Várban a Bécsi kapu téren 2019. március 18. hétfőtől várhatóan egy hónapon keresztül. Ezért a budavári buszjáratok mindkét irányból csak a Bécsi kapuig közlekednek.

Gyaloglás vár a Várban tömegközlekedőkre hétfőtől

A Budapesti Közlekedési Központ tudatta: a Bécsi kapu térnél másik buszra kell átszállni, ezért az utasoknak át kell sétálniuk a másik megállóba.
A Deák Ferenc tér felé a 16-os busz közlekedik, amelyre a Bécsi kapu tér 6. szám előtt lehet felszállni. A Széll Kálmán tér felé 16A és 116-os jelzésű busz megy, melyre a Váron kívül a Várfok utcában, a Lovas út torkolata előtt lehet felszállni. A korlátozás érinti a 916-os busz közlekedését is, ez a járat a többi budavári buszhoz hasonlóan két szakaszon közlekedik.
A Bécsi kaput erre az időszakra lezárják a gépjárműforgalom elől, kizárólag gyalogosan és kerékpárral lehet áthaladni alatta. Szintén lezárják a Bécsi kapu teret a Táncsics Mihály utca és a Nándor utca között.

Forrás:
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/bkk-var-becsi-kapu-felujitas.680353.html.680353.html
 

címkék:

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.