MOM Park megjulása

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Felújítottak és a legjobb budai mozi lett a MOM Parkban

Elképesztő átalakuláson esett át a MOM Parkban lévő mozi, mely mostantól új néven, belső designeal és technikával várja a filmek szerelmeseit.    

Budai mozi megújítása

Felújítottak és a legjobb budai mozi lett a MOM Parkban

 

Fantasztikusan megújult a MOM Park mozija, mely mostantól a Cinema Pink néven folytatja.El lett az ország egyik legkorszerűbb mozija, melyet a legkorszerűbb technikával szereltek fel.Mind a kép, mind a hangtechnikában újításokat élvezhet majd itt a jövőben a közönség.Az országban megszokotthoz képest teljes eltérést mutat a terem berendezése is, mivel itt mostantól a plüssfotelek és a megnagyobbított lábtér várja majd a filmek szerelmeseit.

 

Az elvárások vele szemben egyszerűek: a mozizás egy teljesen új élményét nyújtja majd, ahol élmény lesz a filmnézés.A MOM Park mozi mindig is híres volt arról, hogy a legkülönbözőbb műfajú magyar filmek és külföldi szuperprodukciók láthatók itt, és ezen természetesen továbbra sem változtatnak. A közönség legnagyobb kedvencét sem veszik ki a kínálatból, mivel továbbra is vetítenek filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal.

 

A következő oldalon még több képet mutatunk a moziról és a fantasztikus újításokról!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest