Látványosság a fővárosban - Budapest Eye

Life of Budapest


Szerző: Kósa Krisztina

Budapest Eye - a valódi fővárosi látványosság!

A Budapest Eye egy ideje már lázban tartja a nagyérdeműt, hiszen impozáns mérete és elhelyezkedése révén káprázatos kilátás nyílik róla a főváros csodáira. Ha még nem próbáltátok, most újra itt a nagyszerű lehetőség!

Budapest Eye

Budapest Eye - a valódi fővárosi látványosság!

Valódi látványosság Budapesten

 

A Budapest Eye mellett nem lehet csak úgy elmenni, ha a Deák tér környékén járunk, hiszen az Erzsébet téren található gyöngyszem hatalmas, valódi monstrum; szinte nem is értjük, hogyan férhet el olyan kis helyen, ahol fel lett állítva. Lényeg a lényeg: mindegy, hogy tél vagy nyár van, az óriáskerék tetején csücsülve fantasztikus, mennyi mindenre rálátásunk nyílik a fővárost illetően. Csak néhány ezek közül: Deák tér, Andrássy út, Király utca, a Duna, a Budai Vár, de még a Szent István Bazilika is egy kőhajításnyira kerül róla. És akkor az esti fényárban úszó fővárosi látványosságokról még nem is beszéltünk... 

 


Délelőtt 10 órától éjfélig bármikor mehetünk vele egy kört (vagyis hogy hármat, mivel egy menet három kört jelent), sőt, pénteken és szombaton hajnali egyig tart nyitva. A Budapest Eye 65 méteres magasságba repíti a kíváncsiskodókat, így valóban felemelő élmény! 


 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Érdekesség, Gyerekprogram, Látványosság, Szabadidős programok