Budapest közlekedésének a változása

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Szombaton és vasárnap változik Budapest közlekedése

Az ún. V4 Farsang alaposan megkavarja a város közlekedését a hétvégén,ami azt jelenti, hogy több közlekedési eszköz menetrendje is módosul. Mutatjuk a pontos változásokat!

Változik több menetrend is

Szombaton és vasárnap változik Budapest közlekedése

 

A V4 Farsang miatt több budapesti busz és villamos menetrendje is módosul szombaton és vasárnap, közúti korlátozásokra is számítani kell.Erre kell számítani a hétvégén annak, aki a városban tömegközlekedéssel szeretne eljutni A pontból B-be:

 

-a megszokottól eltérően közlekedik majd a 15-ös, a 16-os, a 16A, a 105-ös, a 115-ös autóbusz, valamint a 2-es, a 19-es és a 41-es villamos

 

-szombaton és vasárnap a 19-es villamos nem jár majd a Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megálló között, a 41-es villamos pedig a Krisztina körút-Széll Kálmán tér-Margit körút útvonalon szállít utasokat. Mivel a rendezvény miatt lezárják a Lánchidat és a Lánchíd utcát, a 105-ös busz, valamint a 916-os és 990-es éjszakai járat is az Erzsébet hídon át közlekedik.

 

-a 16-os busz a szombati üzemkezdettől vasárnap délután 17 óráig csak a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között szállít utasokat.

 

Nincs még vége, mert vasárnap is lesz bőven változás!

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest