Budapesti party service cég

Life of Budapest


Szerző: Gángó Anna

Ismerje meg Budapest legjobb party service cégét!

Bizonyára mindenki fejében, aki szervezett már bármilyen rendezvényt, megfordultak olyan gondolatok, hogy “Vajon sikerül mindezt időben elintéznem?”, vagy hogy “Hol találok tökéletes helyszínt az alkalomhoz?”. Azonban ezek olyan fölösleges terhek, melyeket egy party service cég levesz az Ön válláról. 

Party Service

Miért a Bonus Party Service-t válassza?

Teljes körű rendezvényszervezés, azaz a helyszín felkeresésétől, a berendezésen és dekoráción át, egészen az ételek elkészítéséig és felszolgálásáig, mindent megszerveznek, és Önnek nincs más dolga, csak hátradőlni, és élvezni a nagy eseményt. Csapatuk a hangulatok mestere, s ez a legeredetibb ötletek megvalósításához kínál lehetőséget, amikor Ön rájuk bízza a tervezési, szervezési feladatokat.

A Bonus Party Service szolgáltatásai

A különböző dekorációk, székek, asztalok, textilek színes skálájából választhat, hogy a rendezvény megjelenésében is az Ön igényeihez alkalmazkodjon. Az egyszerű fehértől az elegáns tengerkéken át, a klasszikus bordó-arany kombinációig megannyi különböző színben és formában kínálják mindezt. A különböző dizájnokhoz, témákhoz illő catering menüskála is elérhető. 

 

 

 

A Bonus Party Service fogadásformái

Az Ön igényeinek megfelelően több fogadásformát is rendez a Bonus Party Service.

Repertoárukban szerepel:

- állófogadás

- családi nap

- díszétkezés 

- flying service 

- grill party 

- kávészünet 

- koktélparty 

- ültetett állófogadás 

- szendvicsparty 

Catering a Bonus Party Service-nél

Napjaink gasztronómiai világában – épp úgy, mint az élet többi területén – egyre fontosabb szerepet kap a koncepció és a személyiség, az arculat. A catering, vagyis kitelepülő vendéglátás akkor képes kiemelkedő színvonalat biztosítani egy rendezvényen, amikor a gasztrokreációk harmonikus szinergiát alkotnak a rendezvény mögött álló személy vagy cég imázsával. Emberközelibb megfogalmazással: az általuk nyújtott budapesti catering szolgáltatás attól igazán jó, hogy tökéletesen igazodik az Ügyfél stílusához, jelleméhez, illetve a vállalkozása által közvetíteni kívánt üzenethez. 

Keresse fel a Bonus Party Service oldalát!

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Rendezvényhelyszín Budapest