Utazás, kirándulás Budapesten, Magyarországon és a világban

Life of Budapest
Noszvaj, a mi falunk
Járt utakon, járatlan utakon

Utazás Kiállítás 2020

Szerző: Orsi
2020. február 24.

Az Utazás Kiállítás idén 43. alkalommal nyitja meg kapuit az utazás szerelmeseinek nagy örömére. 2020. február 27. – március 1. között, 4 teljes napon át látogatható az ország legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléje a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. Idén újdonságként  az esemény első, szakmai napján megrendezik a CheckINN Turisztikai Karrier Expót, mely bemutatja a turisztikai szektorban állást kínáló vállalkozásokat. Az Utazás Kiállítással egy időben ugyanúgy a Hungexpo területén lesz megtartva a hajózás szerelmeseinek a Budapest Boat Show és extrém élmények kedvelőinek a Járatlan Utakon fesztivál. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

autópálya-matrica

Aki szombat este autózna, még napközben vegye meg a matricát

Szerző: Lobu.hu
2019. május 3.

Szombat estétől vasárnap reggelig, május 4-én 20 órától május 5-én reggel 8 óráig szünetel az útdíjfizetési szolgáltatás.  A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) tudatta: ez érinti az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket egyaránt.

e-roller

Már lehet tesztelni az e-rollereket

Szerző: Lobu.hu
2019. május 2.

Tegnap indult a szolgáltatás, első körben a budai és a pesti Duna-part egyes szakaszain. A budapesti városvezetés által koordinált Cities4People K+F projekt keretében 200 elektromos roller lesz elérhető egy két hónapos, június 30-ig tartó tesztüzemmódban.

Kelenföld

Sűrűbben járnak a buszok az agglomerációból Budára

Szerző: Lobu.hu
2019. május 2.

Sűrűbben közlekednek jövő héttől egyes, a dél-budai agglomerációt kiszolgáló Volánbusz-járatok - közölte hvg.hu a Volánbusz közleménye alapján.

1-es metró

Hosszabbíthatják az 1-es metrót is

Szerző: Lobu.hu
2019. április 23.

A közösségi közlekedést használók és a kerékpárral közlekedők nyerhetnek azzal, ha egy most nyilvánosságra hozott fővárosi közlekedési koncepció megvalósul; a projektlista élének legfontosabb eleme a kisföldalatti meghosszabbítása, illetve a kormány által egyébként nem támogatott dugódíj bevezetése - derül ki a Világgazdaság cikkéből.

MÁV menetrendváltozás

Óriási forgalomra készül a MÁV Húsvétkor

Szerző: Lobu.hu
2019. április 11.

A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. Április 18-án a pénteki, 19-én a szombati, 20-án és 21-én az ünnepnapi, 22-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – írja a napi.hu.

jetski a Balatonon

Nagy teljesítményű jetskiket vinnének a magyar tengerhez

Szerző: Lobu.hu
2019. április 9.

A Balaton Fejlesztési Tanács után a Balatoni Szövetség is tétlen maradt a nagy sebességű, elektromos meghajtású jetskik balatoni használata ellen indult harcban. Ez derült ki a régió önkormányzatait tömörítő szervezet Fonyódon tartott ülésén - értesült a balatontipp.hu.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.