Utazás, kirándulás Budapesten, Magyarországon és a világban

Life of Budapest
New York Palace
1-es metró
Kép szerzője: wikipedia.org Sprok

Hosszabbíthatják az 1-es metrót is

Szerző: Lobu.hu
2019. április 23.

A közösségi közlekedést használók és a kerékpárral közlekedők nyerhetnek azzal, ha egy most nyilvánosságra hozott fővárosi közlekedési koncepció megvalósul; a projektlista élének legfontosabb eleme a kisföldalatti meghosszabbítása, illetve a kormány által egyébként nem támogatott dugódíj bevezetése - derül ki a Világgazdaság cikkéből.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

A MÁV menetrendjét is érinti az óraátállítás

A MÁV menetrendjét is érinti az óraátállítás

Szerző: Lobu
2019. március 29.

Március 31-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettő órakor háromra állítják – írja a vg.hu. 

Lillafüred vízesés

Kiszáradt a lillafüredi vízesés

Szerző: Lobu.hu
2019. március 28.

Kiszáradt a lillafüredi vízesés. A boon.hu idéz egy közösségi médiában megjelent hozzászólást, amely szerint „mivel a Szinva-forrás egy gyűjtőforrás (a Foglalt-forrás és a Csöves-forrás táplálja, amelyek időszakos földalatti karsztforrások) ezért a vízesés jelenleg nem kap vizet.

Ferihegy repülőtér

Nehezebben lehet majd kijutni a reptérre a 3-as metró felújítása miatt

Szerző: Lobu.hu
2019. március 27.

A felújítás következő lépcsőjeként lezárják majd a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszát, ez pedig megnehezíti majd a budapesti belváros felől érkező vagy oda induló utasok életét is - írja a Magyar Nemzet információi alapján a 24.hu.

Tisza-tó

Ráncba szedik a Tisza-tavi szabadstrandokat is

Szerző: Lobu.hu
2019. március 27.

Hétszázmillió forint kormányzati forrásból fejlesztik hét településen a Tisza-tavi szabadstrandokat. A beruházások a tervek szerint június 30-ra készülnek el – írja az EchoTV az MTI hírei alapján.

Residence Hotel Balaton - wellness

Miért éppen Siófok?

Szerző: Lobu.hu
2019. március 25.

A Balaton Siófoknál kezdődik. Balatonakali és Balatonvilágos után – a főváros felől - ez az első nagyobb település, ahol szerencsére most már nem csak nyáron, de egész évben pezseg az élet. Ahol a település gyerekbarát – érdekességek és kényeztetések a legkisebbeknek is!

Nyári gumi

Még nem biztos, hogy nyári gumira kellene váltani

Szerző: Lobu.hu
2019. március 25.

Ha sokat autózik külföldön, vagy munkaeszköz az autó és a kora reggeli vagy késő esti időszakban is használja, akkor mindenképpen várjon még egy kicsit ezzel a lépéssel – mondta egy szakértő a veol.hu kérdésére, amelyet az infostart.hu idéz.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.