Utazás, kirándulás Budapesten, Magyarországon és a világban

Life of Budapest
Budapest - Európa legjobb úti célja
Rekord méretű kijelzők jelentek meg Ferihegyen

Rekord méretű kijelzők jelentek meg Ferihegyen

Szerző: Lobu
2019. február 19.

A 2. Terminál indulási és érkezési csarnokaiból is eltűntek a régi hagyományos „lapozós” járatmegjelenítő táblák. A Budapest Airport tűéles, 4K felbontású óriáskijelzőket szerelt fel, így mostantól ezek mutatják az induló és érkező járatokat.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

Liszt Ferenc Repülőtér

Rohamosan nő Ferihegy forgalma

Szerző: Lobu.hu
2019. február 11.

Európai összehasonlításban is kiugróan nőtt az utasok száma - erről az Echo TV-ben beszélt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetéséért felelős cég kommunikációs igazgatója.

MÁV késések

MÁV – 1 év alatt majdnem 4 évnyi késés

Szerző: Lobu.hu
2019. február 7.

2 millió perc késés, csak a tavalyi évben. Legnagyobb eséllyel azok az utasok számíthattak csúszásra, akik valamilyen regionális járattal utaztak – közölte a MÁV.

Ferihegy repülőtér

Önkiszolgáló pultok várják az utasokat Ferihegyen

Szerző: Lobu.hu
2019. február 6.

A csomagkifosztásokon, a reptéri zsúfoltságon és a hosszú várakozáson javíthat az önkiszolgáló csomagfeladás. Ez április 1-jétől tesztjelleggel indul.

Szentendrei út

Májustól nem lesz egyszerű közlekedni a Szentendrei úton

Szerző: Lobu.hu
2019. február 6.

A Budapesti Közlekedési Központ tavasszal felújítja a Szentendrei út egy részét, a munkálatok idején Békásmegyer felé egyirányú lesz az érintett szakasz.

mozgó sebességmérő

Már nem tudhatunk a mozgó traffipaxok helyéről és a civil autókból is mérhetnek

Szerző: Lobu.hu
2019. február 5.

Módosította a sebességmérésre vonatkozó korábbi utasítást az országos rendőrfőkapitány, így az egyenruhásoknak már nem kell közzétenniük az interneten, hogy hol és mikor vetik be a mozgó traffipaxokat. Ez a 24.hu cikkéből derül ki, amely szerint már egy ideje tart az új gyakorlat és a hatóság honlapján tavaly szeptember óta nem frissül a sebességellenőrzési rovat. Ugyanakkor a portál hozzáteszi, hogy hiába módosult az utasítás, a vonatkozó törvény szerint a rendőrségi honlapon be kell jelenteni az ellenőrzési terveket.

iskolabusz

Az iskolabusz programmal csökkentenék a dugót Budán

Szerző: Lobu.hu
2019. február 5.

Környezetbarátnak, családbarátnak és megbízhatónak kell lennie a majdani budapesti iskolabuszrendszernek. Ennek előkészítése már elkezdődött Budapest II. kerületében. A mintaprogram kidolgozásával Láng Zsolt kerületi polgármestert bízták meg.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.