Utazás, kirándulás Budapesten, Magyarországon és a világban

Life of Budapest
Aranynap díj

Aranynap-díj 2019 - a rendezvényes szakma legjobbjai

Szerző: Orsi
2020. július 8.

Idén 15. alkalommal rendezték meg a Day Holiday Kft. Aranynap-díj átadó ünnepségét július 3-án a Párisi Udvar Hotel Budapest Passage-ban. A rendezvényszervező cég rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére alakult 1995-ben, 2020-ban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Napjainkban több tízezer rendezvény és több, mint félmillió vendég élményeivel a háta mögött 2005. óta rendezik meg az Aranynap-gálát. 

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

traffipax

Mostantól a Google Térkép is mutatja a traffipaxokat

Szerző: Lobu.hu
2019. május 31.

40 országban, köztük Magyarországon is elindította a Google Maps azt a szolgáltatását, amelyben előre telepített és mobil traffipaxokat, valamit a megengedett sebességet jelzi a sofőrök számára.

Balaton

A Velencei-tónál és a Balatonnál is több rendőr lesz a strandszezonban

Szerző: Lobu.hu
2019. május 31.

A kiegyensúlyozott közbiztonság megteremtése a fő cél a nyári szezonban mind a Balaton, mind a Velencei-tó esetében. A turisták körében ez szerepel a második helyen a nyaralási célpontok kiválasztásakor - hangsúlyozta Velencén az Országos Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi főosztályának vezetője.

nyaralás

Odavág a nyaralásnak a gyengülő forint

Szerző: Lobu.hu
2019. május 23.

Egy friss felmérés szerint a magyarok negyede-harmada tervez külföldi nyaralást. A Portfolio megnézte, hogy egy évvel ezelőtthöz képest mennyivel drágulhatott az ár, és kiderült, hogy a forint gyengülése akár több tízezer forintos extra kiadást is jelenthet.

MÁV

Könnyebb lesz ingázni az agglomerációban élőknek

Szerző: Lobu.hu
2019. május 23.

A MÁV-START május 27-től sűríti a reggeli vonatok menetrendjét a legnagyobb utasforgalmú Budapest-Nyugati pályaudvar–Cegléd–Szolnok és Budapest–Cegléd–Kecskemét elővárosi vonalakon.

Wizz Air

Korai utasfelvételi pultot nyitott a Wizz Air

Szerző: Lobu.hu
2019. május 8.

Korai utasfelvételi pultot nyit a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Wizz Air és a repülőteret üzemeltető Budapest Airport. Itt az utasok már indulás előtt 3 órával bejelentkezhetnek a járatukra.

autópálya-matrica

Aki szombat este autózna, még napközben vegye meg a matricát

Szerző: Lobu.hu
2019. május 3.

Szombat estétől vasárnap reggelig, május 4-én 20 órától május 5-én reggel 8 óráig szünetel az útdíjfizetési szolgáltatás.  A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) tudatta: ez érinti az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket egyaránt.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.