Utazás, kirándulás Budapesten, Magyarországon és a világban

Life of Budapest
New York Palace
traffipax

Mostantól a Google Térkép is mutatja a traffipaxokat

Szerző: Lobu.hu
2019. május 31.

40 országban, köztük Magyarországon is elindította a Google Maps azt a szolgáltatását, amelyben előre telepített és mobil traffipaxokat, valamit a megengedett sebességet jelzi a sofőrök számára.

További részletek

Olvasóink képei

Tölts fel Te is valamit a Lobu.hu galériájába!

jetski a Balatonon

Nagy teljesítményű jetskiket vinnének a magyar tengerhez

Szerző: Lobu.hu
2019. április 9.

A Balaton Fejlesztési Tanács után a Balatoni Szövetség is tétlen maradt a nagy sebességű, elektromos meghajtású jetskik balatoni használata ellen indult harcban. Ez derült ki a régió önkormányzatait tömörítő szervezet Fonyódon tartott ülésén - értesült a balatontipp.hu.

Balatoni előszezoni vonatok

Már az előszezonban sűrítik a balatoni vonatokat

Szerző: Lobu.hu
2019. április 3.

A tavaszra hangolja a múlt év decemberben életbe lépett vasúti menetrendet a MÁV-START. Ennek köszönhetően április 7-től az utasok számára kedvező változások lépnek életbe. A lényegesebb módosítások a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza, a Budapest-Győr, a Székesfehérvár-Szombathely, a Székesfehérvár-Pusztaszabolcs és a Budapest-Kelebia vonalakon utazókat érintik. A legjobb hírt viszont a "magyar tenger"-hez utazók kapják: április 27-től előszezoni vonatokat állítanak forgalomba a balatoni vonalakon.

M0 körgyűrű

34 milliárd forintot ad Brüsszel az M0-ás körgyűrűre

Szerző: Lobu.hu
2019. április 3.

Az Európai Unió 105,5 millió eurót, mintegy közel 34 milliárd forintot biztosít a budapesti M0-s körgyűrű déli szakaszának fejlesztésére. A fejlesztés az M0-s autóút 11,55 kilométeres szakaszát érinti majd.

sebességmérés

Nagy sebességmérés lesz ma az utakon

Szerző: Lobu.hu
2019. április 3.

Az évről évre megrendezett nemzetközi Speedmarathon akció keretein belül minden sebességmérő eszközt üzembe helyeznek, legyen szó fix telepítésű, hordozható, illetve mozgó autóba szerelt berendezésről. Összesen mintegy 550 traffipax lesz használatban.

100E busz

Sűrítik a reptéri járatokat vasárnaponként

Szerző: Lobu.hu
2019. április 2.

A Budapest belvárosa és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között közlekedő 100E busz utasainak száma a 2017-es vizes világbajnokság idején – amikor bevezették a járatot – napi háromezer fő volt, az év elejére azonban megduplázódott a forgalom, elérte a hatezer főt – közölte a BKK a Világgazdasággal.

M0 autópálya

Augusztusig nem lehet felhajtani az M0-ás körgyűrűre Szigetszentmiklósnál

Szerző: Lobu.hu
2019. április 2.

Felújítás miatt mától lezárják az M1-es autópálya felé vezető felhajtót az M0-s autóút szigetszentmiklósi csomópontjában - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Kövess minket

Címkék

Érdekesség Budapest Látványosság Szabadidős programok Kultúra Gasztronómia Buli Étterem Sport Budapesti étterem Budapesti épületek Fesztivál Koncert Gyerekprogram

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért.