A város legnagyobb szabadtéri hiphop-őrületével nyit a Budapest Park

Life of Budapest


Szerző: Lobu.hu

Kezdődik a buliszezon, hétvégén nyit a Budapest Park

Április 25-éna Fővárosi Rapcirkusszal és a Queens Party speciális kiadásával hivatalosan is megkezdődik a buliszezon: nyit a Budapest Park.

Budapest Park

Idén itt ünnepli jubileumát többek közt a Tankcsapda, a Random Trip, a Szabó Balázs Bandája, a Bohemian Betyars illetve az Animal Cannibals is, de négy év kihagyás után visszatér a Subscribe is.

A nyolcadik szezon nemzetközi felhozatala is igencsak eklektikusnak ígérkezik: a keményebb műfaj szerelmeseinek kedveznek olyan előadókkal, mint a Three Days Grace + Halestorm, a Sum 41, a Disturbed, az Architects, az első önálló magyarországi koncertjét adja a Thirty Seconds To Mars és egy valódi legendát köszönthetünk Iggy Pop személyében.

A helyszínen kortárs kiállítások is nyílnak, és vadonatúj helyszíneket is kialakítanak, köztük a Dzsungel névre hallgató buliesőerdőt, ahol bizonyos koncertek előtt művészeti előadásokkal, újcirkuszi performanszokkal, vásárokkal és filmvetítésekkel, este pedig tematikus afterekkel, lüktető dallamokkal és a legforróbb hangulattal várják a látogatókat.

Lesznek tematikus bulisorozatok is. Lehet majd rockra zúzni a NeverNight Party-n, érkezik a TrueBeat, az elektronikus zene fellegvára, a végeláthatatlan flörtölésekről és kalandokról (és persze a pasizáról és csajozásról) szól a Match Party, de olyan nagymúltú zenészek munkássága előtt is tisztelegnek majd, mint például Freddie Mercury.

Latin-poppal borzolja a kedélyeket a Bailando, de az űrtematikához kapcsolódva érkezik Galactic Jackson és csapata is a Cosmic Eventtel. De az ország egyik legnagyobb szabadtéri táncház estje is üde színfolt lesz az egyébként is ezer színben pompázó zenei kavalkádban.

A családosokról sem feledkezik el nyolcadik évadában a Park – továbbra is minden hónap első vasárnapján a főváros kulturális játszóterévé változik Pöttömkert néven, ahol koncerttel, gyerekszínházi előadással és megannyi ingyenes foglalkozással várja a kisgyerekes családokat. Május 5-én Anyák napján, a Kiskalász Zenekar zenél és meghívott civil szervezetünk pedig az SOS Gyermekfalvak lesznek, hogy a szervezeti változásaik mellett segíthessük céljaik megvalósulását az általuk gondozott gyerekek érdekében.

https://www.budapestpark.hu/

Forrás: https://hvg.hu/kultura/20190424_A_varos_legnagyobb_szabadteri_hiphoporuletevel_nyit_csutortokon_Budapest_Park

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest, Kultúra, Rövid hírek