Budapest népszerűsége a Wikipedián

Life of Budapest


Szerző: Lobu

Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

Budapest lett az egyik legnépszerűbb keresés a Wikipedian 2017-ben. Most megmutatjuk ennek a hihetetlen történetnek a hátterét!

Budapest a Wikipedián

Budapest az egyik legnépszerűbb a világon!

 

Az nem titok és nyilván való módon mindenki látja és tapasztalja, hogy a világ turizmusában óriási verseny. Hova menjünk nyaralni? Hova menjünk síelni? Melyek azok a helyek, melyeket az életben minimum egyszer látni kell? A Nagy Piramisok, a tengerek, az óceánok, Távol-Kelet, London, Párizs, New York vagy Ausztrália? És ezek még csak egy kis szeletei a tortának.

 

Az is egyértelmű, hogy az indulás előtt az emberek nagy többsége szeret kutatni, az adott helynek után nézni. Erről (miről nem?) persze felmérést is készítenek mindig, hogy láthassuk: melyek a legnépszerűbb helyek a világon, melyek az internetes keresés során, az embereket a leginkább érdeklik?

 

2017-ben is elkészült, méghozzá a legnagyobb tudástárral rendelkező oldal, a Wikipedia által. Érdekesség hogy az összes helyszín egyúttal szerepel az UNESCO világörökségi listáján is egyúttal.

 

A következő oldalon megmutatjuk a listát, hogy hol végzett Budapest, kik előzik meg és még egyéb érdekességekről is fellibbentjük a fátylat!

 

 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

címkék: Budapest